QUOTE(aurimk @ 2017 07 26, 21:30)
Manes irgi netenkina situacija, bet .....
Paskysiu Jums trumpai visoms sia nerima keliancia ir akualia tema. Suradau netgi pažįstamų, pavyko isiaskinti, kad problemos su vezejais tikrai buvo ir yra, pirmiausia daug konteinerių ir ne tik su musų dezutemis, bet ir su daugybe automobiliu (nes si firma uzsiima ir automobiliu gabenimu) pirmiausia pastrigo Vokietijoje dėl vienos firmos streiko, vėliau viskas pastrigo Lt dėl pasikeitusios importo tvarkos, vežėjai patys patyrė nemažus nuostolius ir lenkija yra paskutine viltis sutvarkyti reikalus. Kaip kiekvienai bebūtu brangus ir laukiami daiktai, taciau kai kurie ir tukstancius kainuojanciu auto negali atsiimti. Kaip mums bebutu pitkta, bet Ridzis nepageji pakeisti situacijos ir ką jūs norit kad ji jums viesai kasdien aiskintų forume, kai beleika tik melstis, kad viskas pavyktų lenkijoj ir mažiau tokių temų skaitytu tam tikru istaigu darbuotojai...
Parasiau viska ka zinojau, galit toliau visos piktintis, jei manote kad nuo to kas nors gali pasikeisti.
Tokiu atveju norisi isgirsti tikrai realiu ir kosnstruktyviu pasiulymu, o ne abstrakciu postringavimu
Man tai pakaktų paskambinus vežėjams ne abstrakčių postringavimų, o konkrečių įrodymų, kad kažkas vyksta. Tada tiek to jau, laukčiau iki Kalėdų. Ačiū už bent kažkokį paaiškinimą. Visiškai pritariu ir suprantu, kad Ridzis už tai neatsakinga, niekas nenumatė ateities ir to nenorėjo. Kitas siuntas gaunu, esu patenkinta ir pirksiu tikrai. O pati aš ne kartą skambinau vežėjams, ir praeitą savaitę skambinau, nu tai pakalbi, žmogus, pakalbi, įtikina ir lauki
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O kai atsipeikėji, galvoji ar ne su telefoniniais sukčiais kalbėjau, nes kažkas tokio panašaus - ramus, įtaigus balsas su gaidele, kad viskas tikrai čia gerai, laukit, išspręsim. Dar paklausiu ar tikrai jūs turit mano siuntinį, ar niekur nedingo, tada prisiekia, kad tikrai, na ir viskas
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O kai apie spalio mėn pasakys, kad vis gi mano siunta jau nuo kokio balandžio mėn paskendusi vandenyne, jokio įrodymo neturėsiu, kad ieškojau jos ir apskritai galbūt būsiu pati kalta, kad neieškojau siuntos (kreipimuisi į institucijas jokių įrodymų neturiu).
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...