Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Anamaze @ 2017 06 05, 10:41)
prieš pora puslapių atgal jau buvo diskutuota 4u.gif

Žinau, mačiau, kiekvieną dieną seku naujienas.. Bet sakau gal kas pasikeitė per keletą dienų, nes labai labai reikia šitų prekių..
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 06 05, 08:08)
Junkites prie kupriniu, labai gera kaina:
https://www.landsend...re-shopping-bag

Iki free shipo truksta $9.
Papildyta:
http://www.esteelauder.com - paskutine diena kaip galioja papildoma -20%.
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2017 06 05, 12:53)
Žinau, mačiau, kiekvieną dieną seku naujienas.. Bet sakau gal kas pasikeitė per keletą dienų, nes labai labai reikia šitų prekių..

tai tikrai, čia nepasakymas, vežėjai neteikia informacijos, juk už pervežimą yra mokami pinigai, kaip ir mes mokame už siuntimą, todėl noris normalios informacijos kada bus siunta.

Mum jau nuplaukė ir isleistuvių suknelė mergaitei, dabar artėja vėl jubileijus, kur reikia laukiamų rubų.

Tikrai gaila, kad parašoma, sulaikyta siunta ir tiek bei bežėjai nekomentuoja, tai tada būtų šaunu, kad mailu informuotu, nes jau nebejuokinga tiek laiko nzn ir tik paviršinė info unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 06 05, 15:41)
tai tikrai, čia nepasakymas, vežėjai neteikia informacijos, juk už pervežimą yra mokami pinigai, kaip ir mes mokame už siuntimą, todėl noris normalios informacijos kada bus siunta.

Mum jau nuplaukė ir isleistuvių suknelė mergaitei, dabar artėja vėl jubileijus, kur reikia laukiamų rubų.

Tikrai gaila, kad parašoma, sulaikyta siunta ir tiek bei bežėjai nekomentuoja,  tai tada būtų šaunu, kad mailu informuotu, nes jau nebejuokinga tiek laiko nzn ir tik paviršinė info unsure.gif

Bet gal juos reikia spaust, skambint, klaust. Net ne siuntėjams, o gavėjams, juk mes laukiam siuntinių, tai logiška skambint vos ne kasdien ir klausinėt kada gausim. Jei siuntiniai Klaipėdoje, tai gal klaipėdietės net gyvai gali nuvažiuot ir reikalaut, kad atiduotų jų siuntinius.
Atsakyti
Mano ir daug reikalingų dovanų keliavo tenais, kurios vienas dalykas nėra pigios, o antra, jei dabar teks man pirkti naujas, kur šitas dėti reikės - nežinia.. unsure.gif
Vaikų rūbeliais (vienas vaikas dar mažas), tai va tenka supirkinėti naujai, bet dar laukiu, gal netyčia paleis tas siuntas, ir neprisipirkti, bet ir anuos jei dar už mėnesio tik paleis - nežinua kur reikės dėti..
Kitų vaikų basutės pirktos kelionei, tai dabar reikia vėl ieškoti..

Aš viską suprantu, nutinka tokie dalykai, na bet reikia kažką daryti. Gi yra giminių, draugų lietuvoje, kurie galėtų tiesiai ten važiuoti iki Klaipėdos ir klausti, kur viskas yra. Jei siuntėjai kalti, kreiptis į juos ir neatstoti kol nepaaiškins arba neatiduos...

Na mes mokėjome už persiuntimus, tai visgi norisi atgauti prekes verysad.gif
Esu laaabbaai kantrus žmogus, bet na va ta nežinia jau varo į neviltį..
Atsakyti
Sveikos merginos, del jurinuku tokios zinios, kalbejau ka tik telefonu, bet neturiu kuom nudziuginti, nes sako daro viska ka gali is savo puses, bet situacija labai letai juda. Bet noriu paprasyti visu kuriu vardu yra issiusti siuntinukai, paskambinkit i Klaipeda pasiteiraukit kas ir kaip , gal pradesidejus daugiau skambuciu , bendrai visi gausim daugiau info.
Baltic telefonas Klaipedoje 8-65092928.
mergaites kuriu vardu issiustos siuntos, rasau siuntos numeri ir nika, ta pati persiusiu emailu:
#64094 mamyte27
#64054 kaira
#64016 aurimk
#64050 anamaze
#64044 *Julija*
#64092 ausrelyte
#64028 ingusia31
Atsakyti
O Kauno vasario-kovo jurinukai, kaip rasykite skambinsiu ir judinsiu, nes savo niko nematau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 05 birželio 2017 - 20:43
Dar mano vardu man rodos turi ateiti jurine siunta Nr. 22 (skaiciukai 2-1)? nebent gal peradresavot ja kazkam kitam?

QUOTE(ridzis @ 2017 06 05, 19:13)
Sveikos merginos, del jurinuku tokios zinios, kalbejau ka tik telefonu, bet neturiu kuom nudziuginti, nes sako daro viska ka gali is savo puses, bet situacija labai letai juda. Bet noriu paprasyti visu kuriu vardu yra issiusti siuntinukai, paskambinkit i Klaipeda pasiteiraukit kas ir kaip , gal pradesidejus daugiau skambuciu , bendrai visi gausim daugiau info.
Baltic telefonas Klaipedoje 8-65092928.
mergaites kuriu vardu issiustos siuntos, rasau siuntos numeri ir nika, ta pati persiusiu emailu:
#64094 mamyte27
#64054 kaira
#64016 aurimk
#64050 anamaze
#64044 *Julija*
#64092 ausrelyte
#64028 ingusia31

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 06 05, 20:43)
O Kauno vasario-kovo jurinukai, kaip rasykite skambinsiu ir judinsiu, nes savo niko nematau

Jusu vardu near issiusta siunta mirksiukas.gif

QUOTE(missg @ 2017 06 05, 20:51)
Dar mano vardu man rodos turi ateiti jurine siunta Nr. 22 (skaiciukai 2-1)? nebent gal peradresavot ja kazkam kitam?

Jusu vardu irgi yra siunta issiusta, niekas neperadresuota, galit ir jus zinoma pasiteirauti 4u.gif
Atsakyti
www.lordandtaylor.com - iki free shipo truksta apie $50.
Michael Kors megztukai po $24:

http://ww2.lordandta...p;bmUID=lNJKqiN
Atsakyti
Labas visoms.Na neramu ir man.Ridzis, o ka sako tie vezejai?Cia juk nenormalu, kad siuntos tiek laiko butu uzlaikytos..Ar as galiu irgi paskambinti tam vezejui?Kaip man ieskot savo siuntinio?Nezinau keliose siuntose mano daiktai.Galit atsakyti ir emeilu.

Lauksiu, nes ir man jau baisu.
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2017 06 05, 22:58)
Jusu vardu near issiusta siunta  mirksiukas.gif

O tai kaip nera? nes vasario men laukiu keturiu jurinuku (02-01, 02-08, 02-15, 02-22) ir kovo men. 03-09, 03-22).

Tai kada laukti siu juriniu tada? Jau nieko nebesuprantu?

Vakar gavau, kad laukiama siunta 04-12 6ia savaite, bet tai kur tada ankstesnes mano?
Atsakyti