Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Baisa. @ 2017 05 16, 15:11)
Jau vakar išpakavus nuploviau tekančiu vandeniu su vaikišku plovikliu, o šepetys išdžiūvęs vistiek limpa ir turi bjaurų kvapą. Nešluosčiau, bet visas susibraižęs, matosi, kad lengvai pakrapščius ir spalvą nutrintum.

Ar galima butu pamatyti jusu sepecio nuotrauka? Nelabai suprantu kur ir kaip jis galetu buti susibraizes, visada issiunciami su pakuotem kuriu as tikrai neatidarau issiunciant. bet niekada nesu pastebejus nuo ju sklindancio blogo kvapo ir transportuojant nebuvo sugadinti,

QUOTE(Kaira @ 2017 05 16, 17:39)
Tikrai jau neramu, nes pradėjau susitaikyt, kad vyro gimtadieniui birželį dovanų nebus, bet tikiuosi bent dukrai iki rugpjūčio ateis biggrin.gif Na ir vaikai vis tebelaukia basučių, oras atšilo, kitų pirkt nesinori, kasdien vis galvoju na jau gal paskambins smile.gif
Bet taip išeina, kad pastrigo ne tik vasario siuntiniai, o ir visi po jų, pvz 03-02, gal ir 03-15.

QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 05 16, 17:41)
Tai va...  Mano dovanos jau irgi nuplaukė, tiksliau neatplaukė...  Na bet tikiuosi mes tuos siuntinius gausim? unsure.gif

Labai labai tikiuosi kad per Geguzes menesi issispres muitines reikalai ir atiduos musu taip ilgai pastrigusias siuntas. Ir taip siuntos jau visos atvykusios issiustos tiek Vasario tiek Kovo menesio.

Jurines siuntos issiustos Balandzio menesio atvyks jau greiciau 4u.gif
Atsakyti
nu moteros, ko nerimstat kas antrą dieną, gi niekas tų siuntinių nelaiko specialiai užslėpę smile.gif visoms tarpininkėms pasitaiko karts nuo kartų tokių fintų su muitine ir nuolatinis klausinėjimas tikrai proceso nepagreitins. per 5m čia gal antras kartas koks. kitur kalėdinės dovanos mėnesį muitinėj gulėjo, va čia jau didesnis liūdesys būtų smile.gif

man įdomiau kaip greitai tuos jūrinukus išnešios, kai vienu metu visi suplauks...
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 05 16, 17:39)
Tikrai jau neramu, nes pradėjau susitaikyt, kad vyro gimtadieniui birželį dovanų nebus, bet tikiuosi bent dukrai iki rugpjūčio ateis biggrin.gif Na ir vaikai vis tebelaukia basučių, oras atšilo, kitų pirkt nesinori, kasdien vis galvoju na jau gal paskambins smile.gif
Bet taip išeina, kad pastrigo ne tik vasario siuntiniai, o ir visi po jų, pvz 03-02, gal ir 03-15.

Mano vaikų vasaros garderobas keliavo tuose siuntose verysad.gif ypač mažylės, tuoj neturėsiu ką rengti..
Ir dovanų yra, tikiuos per mėnesį paleis, nes teks ieškoti kažką dar..
Kantriai laukiu, nors jau neramu darosi..
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 05 16, 23:06)
nu moteros, ko nerimstat kas antrą dieną, gi niekas tų siuntinių nelaiko specialiai užslėpę smile.gif visoms tarpininkėms pasitaiko karts nuo kartų tokių fintų su muitine ir nuolatinis klausinėjimas tikrai proceso nepagreitins. per 5m čia gal antras kartas koks. kitur kalėdinės dovanos mėnesį muitinėj gulėjo, va čia jau didesnis liūdesys būtų smile.gif

man įdomiau kaip greitai tuos jūrinukus išnešios, kai vienu metu visi suplauks...

Mes tiesiog kalbam, tarpininkės, be abejo, nekaltinam, suprantam, kad muitinė ir Ridzis visai skirtingi objektai smile.gif Tiesiog bobiški "pasibėdavojimai". Aš tai šiandien tiesiog pasiguodžiau, kad ryt vaikas į daržą eis be basučių biggrin.gif Bet turim Momo sandaliukus, tai su jais sulauksim ir basučių. O šiaip čia juk ne iš Kauno į Vilnių siuntinį atsiųsti, bet būna ir tas eina net porą savaičių, tai viskas suprantama.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 05 16, 14:42)

Ir kuo jis skirias pvz nuo paprastu sepeciu?Kur yra jo paslaptis?Cia kaina skaitos jau gera ar buvo geresne?

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 05 17, 08:52)
Ir kuo jis skirias pvz nuo paprastu sepeciu?Kur yra jo paslaptis?Cia kaina skaitos jau gera ar buvo geresne?

Taip as tokia ir pirkau tai vientas gavosi 10 eur mirksiukas.gif

Na as meginu jau antra speeti siust, man jis lengvas ir dukra sako nepesa, slapius gerai sukuoja, tie spygliukai jie tokie lengvi, uzapvalinti, braukiant per plauka matyt nekelia tokio pesimo, as tai nzn, as savo ilgas kasas meginau sukuoti tikrai pesa maziau plaukus, ne iprastiniai, nzn kame reikalas, o slapius ir sukuoja puikiai.

man indikatorius dukra, nes jos plaukai ploni, ir vis sako oi oi pesa, o su siuo puikiai jokiu zyzimu del pesimo ir net pati normaliai issisukuoja savo kasas 4u.gif
Atsakyti
Gal koduką CHILDRENS PLACE turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 05 17, 08:52)

Man irgi apie už tris su visais siuntimais oru gavosi 31 su centais. Mano panos irgi plaukai ir linkę veltis. Visada sakydavo, kad šukuoju kaip pamotė unsure.gif Šiuo šepečiu esu kolkas labai patenkinta- lengvais ir tie jo šereliai lankstūs, ne kieti, kaip stagarai. Gal čia ir yra visa paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 05 17, 08:07)
Man irgi apie už tris su visais siuntimais oru gavosi 31 su centais.  Mano panos irgi plaukai ir linkę veltis. Visada sakydavo, kad šukuoju kaip pamotė  unsure.gif  Šiuo šepečiu esu kolkas labai patenkinta- lengvais ir tie jo šereliai lankstūs, ne kieti, kaip stagarai. Gal čia ir yra visa paslaptis.

o gal kas bandė macadamia tangle teezer ir wet brush? kaži kuom skiriasi? turiu macadamia, tai puikus šepetys, irgi lankstūs šereliai, tikrai puikiai šukuoja ir ilgus šlapius plaukus. bet per kelis metus šereliai išsilankstė, jaučiu, kad prasčiau šukuoja, galvoju ar vėl macadamia imti, ar wet brush bandyti. mažu kas abu bandė ir pakomentuoti gali įdomumo dėlei smile.gif rasim bendrom pastangom tobulą šepetį ilgaplaukėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 05 17, 06:11)
o gal kas bandė macadamia tangle teezer ir wet brush? kaži kuom skiriasi? turiu macadamia, tai puikus šepetys, irgi lankstūs šereliai, tikrai puikiai šukuoja ir ilgus šlapius plaukus. bet per kelis metus šereliai išsilankstė, jaučiu, kad prasčiau šukuoja, galvoju ar vėl macadamia imti, ar wet brush bandyti. mažu kas abu bandė ir pakomentuoti gali įdomumo dėlei smile.gif rasim bendrom pastangom tobulą šepetį ilgaplaukėms biggrin.gif

Man asmeniskai nepakartojamas, idealiausias sepetys koks gali buti, naudoju 4m, kaip naujas:

https://www.amazon.c...macadamia brush
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 05 17, 09:26)

Man asmeniskai nepakartojamas, idealiausias sepetys koks gali buti, naudoju 4m, kaip naujas:

https://www.amazon.c...macadamia brush

tokį ir aš bandžiau, bet man pešė. atidaviau mamai - irgi sako, kad geriausias ever. bet mano plaukai iki juosmens, jos - iki pečių, tai gal tame skirtumas smile.gif
Atsakyti
CONVERSE vaikams:
https://www.nordstro.....UE GRANITE-CA
https://www.nordstro...=WHITE-LAVA-GUM
Atsakyti