Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Amelita @ 2017 04 04, 21:47)
Sveiki.

Ar kas jau gavot tuos laikrodzius?Kaip ju kokybe gyvai paciupinejus?

Jei turit koki, pasakykit butent koki matete.

Aciu.

Normali kokybė. Prie kostiumo netiks, bet prie laisvo stiliaus ar paaugliui dovana - superinė manau.
Atsakyti
Ačiū komandai už daikčiukus 4u.gif Anamazei ypatingas ačiū paslaugumą ir dalybas wub.gif !
Tačiau tenka parduoti gražuolę M dydžio (bet sakyčiau, didinta ir atitinka L, tarp pažastų apie 49cmx2, visas ilgis priekyje apie 61cm, nugaroje apie 65cm) Tommy Hilfiger polo maikutę wub.gif , kuri man, deja per didelė. Pirkta su 30 proc. nuolaida, kaina 20Eur, Vilnius, siunčiu.
Daugiau info.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 05 balandžio 2017 - 07:33
Labas rytas, kodel nera jokios info del jurines siuntos 2-1? Gal jau butu galima kazka temoje parasyti?
Atsakyti
Mergaitės, kas pirkote šias sukneles, gal jau gavote? M kiek cm per krūtinę?
https://www.nordstro...736?color=MOCHA
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 04 05, 07:43)
Labas rytas, kodel nera jokios info del jurines siuntos 2-1? Gal jau butu galima kazka temoje parasyti?

Aš manau, kai tik bus gauta siunta, tikrai praneš visoms paštu smile.gif Tik nelaiko kur slaptai suslėptos biggrin.gif
Atsakyti
Jau toks jausmas, kad laiko biggrin.gif , nes zadejo pirmadieni atvezti, o siandien jau treciadienis, gal puosiasi ten musu smutkem naujom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 04 05, 07:58)
Mergaitės, kas pirkote šias sukneles, gal jau gavote? M kiek cm per krūtinę?
https://www.nordstro...736?color=MOCHA

aš turiu bet S
suknytė šiaip labai graži, bet šviečia apatiniai kiaurai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 04 05, 10:30)
aš turiu bet S

Ačiū. Tada man netinka biggrin.gif Nebent dėvėti su timpom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 04 05, 11:30)
aš turiu bet S

o tai kokia spalva turite, kad sviecia? Mano tai pink sand nu viskas normaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 04 05, 09:30)
aš turiu bet S

As gavau ka tik xs mocha spalvos, man niekas nesviecia. 😊Labai minksta medziaga. Nezinau kaip bus po skalbimo, bet kol kas labai faina. Ir galiu pasakyt kad xs realiai gal x atitinka. Ji tokio lasvesnio kirpimo. Bet nekrenta nuo peciu. Tik dirziuku ties liemeniu suvarsciau.
Beje siandien ja esu apsirengusi ir sulaukiau nemazai komplimentu. Tad rekomenduoju 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylien: 05 balandžio 2017 - 10:26
As irgi pasiemiau Mocha spalvos, tai gal ir nepersisvies. Tik va xs, tai man ir reikia tikro xs unsure.gif Na, gal nepamesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 04 05, 05:43)

Si siunta tikrai negauta, kai gausime butinai visas informuosime 4u.gif
Atsakyti