Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif

Sveikos visos!!!!! skelbiama registracija į tradicinį Kalėdinį meetą Kaune !!!

Data : 2018 m. sausio 6 d. 13 val.
Vieta : Drakonas , Ožeškienės g.

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

REGISTRACIJA IKI GRUODZIO 15 DIENOS !!

Dalyvauja:

prieplauka
klopedija
Dolitlė
Brūkšniukas
giluze
groovy
Mamce
martux
Atsakyti
va, prašau, kiek seniausiai bematytų veidų atsirado. O kaip smagu būtų, jei dažniau užsuktų..

Išklausiau 'Palaidokit mane už plintuso'. Labai kažkaip mane ji supurtė.. Siaubas, kokios emocinės traumos lieka to tokios 'meilės' vaikams doh.gif Bet tekstas gražus, pati knyga labai patiko. Labai norėčiau rekomenduoti, bet turbūt net nėra kam, abo pamenu, kad prieš kurį laiką daugelis ją skaitėt smile.gif

Dabar šviežinu senas žinias, klausau 'Meistrą ir Margaritą'. Uch, koks gėris wub.gif Pasirodo, tiek visko pamiršus buvau.. blink.gif Po savaitės dar į spektaklį eisiu, tai jau įsitvirtins ši knyga mano smegeninėj kaip reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 06, 12:08)
va, prašau, kiek seniausiai bematytų veidų atsirado. O kaip smagu būtų, jei dažniau užsuktų..
Išklausiau 'Palaidokit mane už plintuso'. Labai kažkaip mane ji supurtė.. Siaubas, kokios emocinės traumos lieka to tokios 'meilės' vaikams doh.gif  Bet tekstas gražus, pati knyga labai patiko. Labai norėčiau rekomenduoti, bet turbūt net nėra kam, abo pamenu, kad prieš kurį laiką daugelis ją skaitėt smile.gif

Dabar šviežinu senas žinias, klausau 'Meistrą ir Margaritą'. Uch, koks gėris  wub.gif  Pasirodo, tiek visko pamiršus buvau..  blink.gif Po savaitės dar į spektaklį eisiu, tai jau įsitvirtins ši knyga mano smegeninėj kaip reikalas biggrin.gif

"Plintuso...", tai as dar neskaiciau, bet prisibijau tos knygos...

o mestra ir Margarita, tai nusipirkau rusiskai ir irgi netrukus sviezinsiu atminti...neissemiamas lobis ir malonumas.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 12 06, 12:58)
"Plintuso...", tai as dar neskaiciau, bet prisibijau tos knygos...

o mestra ir Margarita, tai nusipirkau rusiskai ir irgi netrukus sviezinsiu atminti...

sakyčiau, nebijok smile.gif ne ta knyga, kur labai bijot reikia. O perskaityt verta.

Man labai įskaitymas patinka, aš taip vaizdžiai sau persiskaityt nesugebėčiau smile.gif
Atsakyti

Plintusą pamenu... gaila, kad žiauriai nereta situacija, kai suaugusieji norėdami paveikti vieni kitus, manipuliuoja vaikais. 

Bet skaityti nebaisu  :rolleyes:

Išklausiau Keplerio Triušių medžiotoją... na, man vietomis pritrūko skonio, t.y. buvo visai neskoningų vietų... Ankstesnės knygos man patiko labiau  :rolleyes:

Dabar klausausi Zafon "Angelo žaidimo". Ir net nežinau. Man gal pernelyg pretenzinga ar net nežinau kaip įvardyti tokį kirbantį nepasitenkinimą. Bet užbaigsiu.

Ir norisi kažko tyro, šviesaus, dar gali būti minkštas ir pūkuotas  :D  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 gruodžio 2017 - 14:01
QUOTE(Erendira @ 2017 12 06, 14:46)
Plintusą pamenu... gaila, kad žiauriai nereta situacija, kai suaugusieji norėdami paveikti vieni kitus, manipuliuoja vaikais. 

Išklausiau Keplerio Triušių medžiotoją, na, man vietomis pritrūko skonio, t.y. buvo visais neskoningų vietų... Ankstesnės knygos man patiko labiau  rolleyes.gif 

Plintuso klausydama irgi pagavau save su mintimis, jog laimė, kad daba jau gal ir visuomenė ne taip abejingai žiūri, ir pagalbos tokiu atveju yra. Bet paskui supratau, kad gi nelabai kas pasikeitė, pilna tokių situacijų ir dabar, deja. Tiesiog nesusiduriu su jomis - ir laimė, kad nesusiduriu.

Dėl Keplerio visiškai sutinku.
Dar perskaičiau 'Merginos su drakono tatuiruote' ketvirtąją dalį, pradėtą dar Larssono, baigtą kažkieno kito. Tai va pradžia labai įtraukė, o pabaiga šiaip sau. Per paprasta viskas patampa, nieko aiškintis nebereikia, viską kaip ant lėkštutės kažkas papasakoja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 06, 13:08)

Dabar šviežinu senas žinias, klausau 'Meistrą ir Margaritą'. Uch, koks gėris  wub.gif  Pasirodo, tiek visko pamiršus buvau..  blink.gif Po savaitės dar į spektaklį eisiu, tai jau įsitvirtins ši knyga mano smegeninėj kaip reikalas biggrin.gif

Aha, kai tik šventės, tai visos išlenda biggrin.gif Aš irgi išlindau mirksiukas.gif

Plintusą man gali rekomenduoti, bet jei sunki tema, tai aš kol kas susilaikysiu. Ko nors šviesaus gero norisi arba lengvo neįpareigojančio.

Meistro ir Margaritos tau pavydžiu tongue.gif Skaičiau keletą kartų ir niekada man jo nebus gana.
Aš pradėjau Harris Kitokia klasė skaityti.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 12 07, 08:31)

Nors knyga visai nebloga, bet šviesaus ir gero ten tikrai nerasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 12 06, 14:46)
Ir norisi kažko tyro, šviesaus, dar gali būti minkštas ir pūkuotas  biggrin.gif  blush-anim-cl.gif​ </p>

imk Herriot 'Kas nuostabu ir išmintinga' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 12 07, 08:31)
Aha, kai tik šventės, tai visos išlenda  biggrin.gif Aš irgi išlindau  mirksiukas.gif

Plintusą man gali rekomenduoti, bet jei sunki tema, tai aš kol kas susilaikysiu. Ko nors šviesaus gero norisi arba lengvo neįpareigojančio.

Meistro ir Margaritos tau pavydžiu  tongue.gif Skaičiau keletą kartų ir niekada man jo nebus gana.

Sofija, bandyk Vaitkutes nauja knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 07, 11:51)

Papildyta:
imk Herriot 'Kas nuostabu ir išmintinga' smile.gif

Seniai jau ir aš , ir mano šuo ją suskaitėm biggrin.gif teko bibliotekai atpirkti.
QUOTE(Alchemie @ 2017 12 07, 21:31)
Sofija, bandyk Vaitkutes nauja knyga ax.gif

Vaitkutė - gėris wub.gif tik man pasirodė, kad naujoji knyga visai vaikiška unsure.gif skaitei?
Atsakyti
Ne neskaiciau, bet is anotacijos supratau, kad apie vidinius dalykus kalba, nors skirta 10-12 metu vaikams
Atsakyti

newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif

Sveikos visos!!!!! skelbiama registracija į tradicinį Kalėdinį meetą Kaune !!!

Data : 2018 m. sausio 6 d. 13 val.
Vieta : Drakonas , Ožeškienės g.

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

REGISTRACIJA IKI GRUODZIO 15 DIENOS !!

Dalyvauja:

prieplauka
klopedija
Dolitlė
Brūkšniukas
giluze
groovy
Mamce