Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Labas. Seniai rašiau, tai reikia prisiduoti. Ką tik baigiau skaityti T. Vaisietos "Orfėjas, kelionė pirmyn ir atgal". Pirmoji mano perskaityta knyga iš šių metų renkamų suaugusiųjų knygų penketuko. Bijau sakyti, kad žadu skaityti visas, nes tada tikrai visų neperskaitysiu. Tai pasakysiu, bus matyt. Pasidomėti teko visomis penkiomis knygomis ir jų autoriais, nes dariau lankstinuką. Kažkaip sudomino visos. Tai va, perskaičius Orfėją turėsiu gerai pasukti galvą ir bandyti sudėlioti viską į vietas. Nors žadėjo, kad skaityti bus sunku, nieko tokio nebuvo. Anotacijoj radau, kad tai "šiuolaikinė Orfėjo mito interpretacija", tai ir skaitydama, ir perskaičius suku galvą ir ieškau mito apraiškų. biggrin.gif Knyga apkrovė smegenis darbu.
Atsakyti
Knyga apie knygas ir ne tik- „Visa tiesa apie Hario Kveberto bylą”.Vakar baigiau skaityti.
Papildyta:
Knygoje „Tarp kitų” labai daug knygų irbjų dvasios, su knygų pavadinimais, tik jos fantastikos žanro..
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2017 11 22, 08:18)
Knyga apie knygas ir ne tik- „Visa tiesa apie Hario Kveberto bylą”.Vakar baigiau skaityti.

o man ji nelabai apie knygas pasirodė. Labiau detektyvas apie rašytoją.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 22, 14:50)
o man ji nelabai apie knygas pasirodė. Labiau detektyvas apie rašytoją.

O man labai,.ir vyresnio rašytojo 31 patarimas jaunam rašytojui draugui,, ko reikia norint parašytii knygąi, irr trijų veikėjų rašytojų rašomi romanai, ir.kūrybinės kančios, balto lapo patirtys...Ir šiaip daug pamąstymų apie knygas, gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 22 lapkričio 2017 - 18:26
Nu "Rozes vardas" labai apie knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2017 11 19, 12:33)
<p>Ar naudojates "Goodreads" programele, cia daugiau toms kas ne lietuviskai skaito. Man atrodo, buvo lietuviska kzkoki panasi, ar ne "Mano knygos"? Ten zymiesi ka perskaitei, labai daug atsiliepimu ir pan. Na, kaip IMBD tik apie knygas</p>

naudojuosi Goodreads, patinka man ten žymėtis knygas, skaitinėti atsiliepimus ir pan.
O tu ten esi? Jei taip, gali mane susirasti (pagal mano vardą ir pavardę) ax.gif

QUOTE(Alchemie @ 2017 11 22, 22:02)
Nu "Rozes vardas" labai apie knyga biggrin.gif

ir apie biblioteką, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Dar apie knygas Gaume Prisipažįstu
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 11 24, 22:49)
Dar apie knygas Gaume Prisipažįstu

aš va irgi apie šitą pagalvojau. Ale ilgiau pagalvojusi nusprendžiau, kad vis dėlto ne visai apie knygas smile.gif bet knyga labai labai verta dėmesio wub.gif
Atsakyti

As  goodreads naudojuosi tam, kad pasizymeti ka noriu perskaityti. Seniau uzsirasydavau, bet tada pamirsti kodel kas ten ir kaip. Pradejau vesti perskaitytas, bet aptingau, zymiu tik jei pamatau kazkokiu budu. Specialiai neieskau 

Rozes varda, turiu ju labai seniai, kodel as jos dar neperskaiciau, nezinau

Gaume labai girdejus, turiu itarima, kad esu kazka skaicius. Angliskai, aisku beveik niekas neversta  :D 

Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2017 11 26, 00:46)
<p>As  goodreads naudojuosi tam, kad pasizymeti ka noriu perskaityti. Seniau uzsirasydavau, bet tada pamirsti kodel kas ten ir kaip. Pradejau vesti perskaitytas, bet aptingau, zymiu tik jei pamatau kazkokiu budu. Specialiai neieskau </p><p>Rozes varda, turiu ju labai seniai, kodel as jos dar neperskaiciau, nezinau</p><p>Gaume labai girdejus, turiu itarima, kad esu kazka skaicius. Angliskai, aisku beveik niekas neversta  biggrin.gif </p>

apie koki Gaume cia snekat?

Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 11 26, 20:41)

Jaume Cabré.
Papildyta:

Jaume Cabré. Prisipažįstu.
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 11 27, 01:15)
Jaume Cabré.
Papildyta:

Papildyta:

supratau biggrin.gif as jau Prisipazinus smile.gif labai patiko, daugiasluoksne ir gili knyga

Atsakyti