Vitalija, ačiū, kad "Salą" priminei Nors kai klausiau "Laurą", neprisiminiau šio filmo. Man Lauras labai giliai įsimynė ir patiko besąlygiškai
Savaitgalį praleidau lengvabūdiškai su M.Levy L'Étrange Voyage de Monsieur Daldry (Nepaprasta pono Daldry kelionė) - eilinis siužetinis skaitalėlis, tačiau nepiktybiškas, ir kai verčiu į prancūzų, man labai praverčia paklausyti knygų prancūziškai Iš trijų Levy knygų (kitos -- šešėlių vagis ir Stipresnis už baimę jausmas),ši yra per viduriuką tarp tikrai man patikusios nepretenzingos ir jaukios 'Šešėlių vagis" ir visiškai prastos mano akimis "Baimės'...
Šiaip dar esu perklausiusi visą S.Kingo "Tamsiojo bokšto" seriją (dvi paskutines angliškai, nes kitaip nebuvo). Bet nelabai žinau ką pasakyti - įtraukė, nes užbaigiau visą seriją, patiko tas žiūrėjimas "pirmyn per atgal" ar tai atvirkščiai. Šiaip sąmoningai vengiau postapokaliptinių istorijų, o ši man kaip tik tokia ir pasirodė, bet pritiko Žodžiu laiko negaila, gėriuosi fantazija, bet razinkų ir kremo galėjo ir daugiau būti
Kokios netikėtos temos glamūriniame žurnale. Būtinai nusipirksiu pasmalsauti, kaip pavyko suderinti rimtą temą su komercine žurnalo paskirtimi. Ačiū už žinutę.
O man skaitymo džiaugsmą sugražino Zafon "Vėjo šešėlis". Žinau, kad visi jau skaitė daug metų atgal, aš ją netgi turiu jau kokius 7 metus. Bet kažkaip vis rankos neprieidavo. Ne to tikėjausi, labai patinka.
žinai, ir pas mane tikriausiai panašiai tiek metų lentynoj laukia. Reik pasekt tavo pavyzdžiu
O aš irgi spragas lopau - išklausiau 'Gėles Aldžernonui' ką čia bekomentuosi.. rekomenduoju iš visos širdies, jei dar netyčia liko neskaičiusių
Ir dar detektyvų eilę suvartojau
Naujasis Adler-Olsen 'Palaidotas' labai sparčiai susiskaitė ir patiko, kaip ir kitos Q skyriaus bylos. Gal pabaiga kiek holivudišku happyendu užkvipo, bet pagalvojus - tiko prie tos kompanijos
Labai užkabino prancūziškasis Bussi detektyvas 'Kol tu miegi'. Klausau rusų kalba, pavadinimą irgi verčiu pažodžiui iš rusų. Jau net gailiuosi, kad audio turiu, nes labai knieti klausytis toliau, o namuose su ausinėm sėdėt nei šis, nei tas Tikiuosi, pabaiga irgi nenuvils
Taipogi suvartojau 'Medžioklinius šunis', 'Tiesa ir kitas melas', 'Tamsioje tamsioje girioje' - nieko gero.
A, beje, kam Kepleris patinka - pas rusus šešta knyga apie Joną Liną atsirado
Va-jė-zau susidariau tookį knygų sąrašą skaityti-klausyti, nebežinau už kurios daba timptelti Vakar kaip tik baigiau Nesbo kažkurią apie Hūlę - tsakant, antrą šansą daviau, ir ką, reabilitavosi, vartosiu .
Ir dar Larsonas atsirado, ir Zafoną susisiunčiau ir Bjorkas užkabino, noriu antrą knygą paklausyt...
Saintlina, man labai gerai dera knygų klausymas su ruoša ir rankdarbiais. Kaip tik prisižadėjau vienai gyvūnų prieglaudai Kalėdinei mugei ko nors priraizgyti, tai ir raizgau su "bananais ausyse" kai vyras sako
ir Bjorkas užkabino, noriu antrą knygą paklausyt...
Saintlina, man labai gerai dera knygų klausymas su ruoša ir rankdarbiais.
atradau vakar, kad žmona a.a. Larsono 'Millenium' tęsinius rašo. Buvau skaičiusi, kad atrasta įpusėta ketvirtoji knyga, bet nemaniau, kad atsiras, kas ją pabaigia. Bandysiu skaityt tą ketvirtąją, rašytą abiejų, ir penktą, jau tik sutuoktinės kūrinį. Kai eilė ateis
Kas per Bjorkas?
Aha, su ruoša tikrai gerai dera Su rankdarbiais aš pati nesiderinu
Saintlina, Samuel Bjørk. Neiškrenta iš skandinaviško konteksto Nors, gal tarakonų galvoj pas visus ten kiek daugiau Klausiau rusiškai.
pagooglinau. Nea, šito nenoriu, tema man per žiauri.