Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(..-AMORE-.. @ 2017 10 28, 23:35)
Fantastika, detektyvai, istorija - atkrenta. Ka nors tokio kaip-SIANDIEN MADAM GRIS VELIAU= gal patartumete? Aciu.

labai skiriasi nuo Madam, bet ne fantastika, ne detektyvas, ne istorija, ir išties gražus pasakojimas - Gyveno kartą Uvė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(..-AMORE-.. @ 2017 10 28, 23:35)
gal patartumete? Aciu.
Skrydžiui patarčiau rinktis keletą elektroninių knygų. Ir mažai svers, ir pasirinkimą turėsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 29 spalio 2017 - 18:02
QUOTE(klopedija @ 2017 10 29, 19:57)
Skrydžiui patarčiau rinktis keletą elektroninių knygų. Ir mažai svers, ir pasirinkimą turėsit.  mirksiukas.gif

sitokio skaitymo dar nesu bandzius, nes naturalios knygos aplink. Ar patogu planseteje skaityti? Ar ji ne per sunki rankose? Manoji plansete 20 cm skersmens ir labai sunkiu deklu. O ir knygu atsisiuntimo dar nesu ivaldzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Plansete vis tiek lengviau, nei knyga 300 psl. Ir vietos mazai uzima 4u.gif
Atsakyti
..-AMORE-.., man patogu. Skaičiau ir planšetėj, skaitau ir skaityklėj. Net telefone tai įmanoma. Dar galima išbandyti audio knygas.
Išbandykit. Ekstremalios sąlygos reikalauja ekstremalių sprendimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 10 29, 21:10)
..-AMORE-.., man patogu. Skaičiau ir planšetėj, skaitau ir skaityklėj. Net telefone tai įmanoma. Dar galima išbandyti audio knygas.
Išbandykit. Ekstremalios sąlygos reikalauja ekstremalių sprendimų.  mirksiukas.gif

audio telefone, sakyčiau, net geriau nei skaityti planšetėje bigsmile.gif man planšetė greit išsikraudavo skaitant.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2017 10 29, 21:08)
Plansete vis tiek lengviau, nei knyga 300 psl. Ir vietos mazai uzima 4u.gif

be to, planšetė tikriausiai šiaip ar taip keliauja kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 29, 20:21)
planšetė tikriausiai šiaip ar taip keliauja kartu smile.gif
... ir telefonas. Dėl to ir siūlau elektroninius variantus.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 10 29, 21:26)
... ir telefonas. Dėl to ir siūlau elektroninius variantus.

gudruolė smile.gif
skaityti telefone gal ir nelabai patogu, bet klausyti super thumbup.gif
Atsakyti
Štai, kaip tik į temą: https://www.facebook...70166269805610/ mirksiukas.gif
Atsakyti

Puikiau, negu PUIKU.
Aciu visoms.
Bandysiu ivaldyti ...
Atsakyti
išklausiau L. Ulickajos 'Искренне Ваш Шурик". Toks dvilypis įspūdis liko. Iš vienos pusės - graži kalba, tekstas tiesiog liejasi, klausiausi su malonumu. O bet paklaustų kas apie ką knyga - nežinočiau, ką atsakyt. Apie nieką? Nelabai man tas Šurikas.. atrodo, visas toks teigiamas, bet gi tas jo amžinas hmmmmm .. gailestis..
Ko gera, Ulickaja tokį smulkmenišką ir plaukiantį romaną parašytų apie bet kokią eilinę šeimą, įtraukdama - kaip visada - visų draugų, giminių, bendradarbių linijas. Ir skaityt įdomu būtų biggrin.gif
Atsakyti

O aš perklausiau "Stounerį". Ne(pa)parastai papasakota paprasta istorija. Tame jos ir puikumas, nes man istorija buvo puiki :)

Dar prisiminiau, kad mane vis ir stebina, ir keri anglų literatūros vieta aukštosiose mokyklose... na, tiksliau, apkritai ne praktinio išsilavinimo, suteikiančio tau profesiją, vieta (viena kita dėstytojo vieta, manau, nesiskaito)...

Atsakyti