Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(giluze @ 2017 10 24, 19:26)
Kaip nelengva būna, kai perskaitai gerą knygą. Po "Stounerio" negaliu nieko skaityti.
Aš dar nebaigiau, bet jau panašios mintys užklumpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 24 spalio 2017 - 18:47
QUOTE(giluze @ 2017 10 24, 19:26)
Kaip nelengva būna, kai perskaitai gerą knygą. Po "Stounerio" negaliu nieko skaityti. Nepasiekia to lygio. Aišku, jei pasiimi M. Metlickają, "Anytos dienoraštį", turbūt ir nereikia daug tikėtis . Bet šitai knygai aš jau antrą šansą suteikiau, ir vis tiek ji man nieko neduoda. Dabar galvoju, ar man mesti lauk visą Metlickają iš skaityklės, ar dar palaukti.  ax.gif
  Ir ką skaityti, kad atsiplėšt negalėčiau...  rolleyes.gif Taip ir neskaitadieniai gali užklupti.

Vaitkute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 10 24, 19:59)

Jau perskaityta. ax.gif
Žiūriu į V. Šidlausko "Ulfas ir stebuklinga barzda". Įeina į renkamų knygų penketuką vaikams, tai neturėtų būt bloga.
Atsakyti

Pradėjau „Stounerį“, tai ką daba daryt  :hmm:  :D  Jei nieko skaityt nebesinorės, kaip jaustis? :lol:​ 

Atsakyti
Taip ir isnyksta dinozaurai biggrin.gif man ir be geru knygu buna, kad skaityt nebesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 10 25, 09:23)
Pradėjau „Stounerį“, tai ką daba daryt  hmm.gif  biggrin.gif  Jei nieko skaityt nebesinorės, kaip jaustis? lotuliukas.gif​ 

Bet užtat bus perskaityta knyga, kuri ilgai kirbės galvoje. Turbūt todėl ir nesinori nieko skaityt, kad šita dar nepaleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 25 spalio 2017 - 11:54
QUOTE(giluze @ 2017 10 25, 12:53)
Bet užtat bus perskaityta knyga, kuri ilgai kirbės galvoje.

tikrai kirba.
Išklausiau A. Tyler 'Atsitiktinį turistą'. Dukart norėjau mest tą reikalą, bet pareigos jausmas nugalėjo. Dabar atrodo, kad gal visai ir nieko ta knyga, tik pakliuvo po Stounerio. Nors ne, ne tas kalibras vis tiek.

Klausau Ulickajos «Искренне ваш Шурик». Kliūna tik tai, kad skyriai tokie trumpi, o telefonas kažkodėl automatiškai jų vieno po kito neperjungia, reik kaskart išsitraukt ir bakstelt pirštu.
Atsakyti

Saintlina, gal galima įsidiegti kokį kitą grotuvą, kuris perjungtų skyrius? (Jei samsunge aš atsidarinėju knygą iš "my files", tada skyrius reikia perjunginėti pačiai, o jei per grotuvą - eina patys kaip iš pypkės)

Beje, ši Ulickajos knyga mano akimis vienintelė turi normalią, ne "užrauktą" pabaigą  :) 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 10 25, 16:55)
(Jei samsunge aš atsidarinėju knygą iš "my files", tada skyrius reikia perjunginėti pačiai, o jei per grotuvą - eina patys kaip iš pypkės)

o, ačiū už patarimą 4u.gif pas mane taip pat samsungas ir taip pat įsikeliu knygą į 'my files'. Bandysiu į grotuvą perkelt. Kaip gerai kartais garsiai pabumbėt smile.gif
Atsakyti
Baigiau "Biciu istorija". Persiskaite lengvai, nors 400 psl. gal sudėliota įdomiai, nes istorija eina per tris laikotarpius, praeiti, dabarti ir ateiti, apie biciu stebejimo ir dingimo istorija. O, bet taciau, kazkaip nei sukrete, nei labai kazko idomaus pademonstravo, palyginus su D. Rubina, namu darbai taip sau paruosti, na tie sakysim ir as plius minus zinau apie bites. Gal nieko, kad knyga bent baigiasi viltingai, bet siaip pasirode "preskas bestseleris" unsure.gif
Atsakyti
labai ačiū rekomendavusiai spektaklį Mistras (nepamenu, Erendira ar Alexia) 4u.gif 4u.gif Labai spalvingos rašytojų asmenybės smile.gif
Kad į temą būtų - kaip stebėjosi Ž. Sand, kad lietuviai net gerdami linki prisikelti literatūroje - būk sveikas (buks veik as/books wake us) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Patekau i daug skaitanciu buri.
Gal galetumete patarti, kokia knyga rinktis ilgam skrydziui lektuvu ir su sia knyga puikiai praleisiti laika?
Fantastika, detektyvai, istorija - atkrenta. Ka nors tokio kaip-SIANDIEN MADAM GRIS VELIAU= gal patartumete? Aciu.
Atsakyti