Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Labos 4u.gif
Man neskaitadieniai... blink.gif Laukiu užsakymo iš knygų klubo, gal pagerins sveikatą biggrin.gif Bandom pirmadienį tiktis 4u.gif
Papildyta:
Labos 4u.gif
Man neskaitadieniai... blink.gif Laukiu užsakymo iš knygų klubo, gal pagerins sveikatą biggrin.gif Bandom pirmadienį tiktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2016 12 14, 11:36)

nueik i pacia pasto dezute. man irgi nerode, kad yra nauju laisku, o nuejau i dezute ir radau. as senojoj sm versijoj irgi.

Aciu, tikrai radau smile.gif
Atsakyti
Mano geidaraštis ax.gif

K.Sabaliauskaitė "Silva Rerum" IV d.

M.Beard "Pompėjai. Romėniško miesto gyvenimas"

V.Papievis "Odilė arba Oro uostų vienatvė"

B.Brown "Didi drąsa"

S.Cain "Tyla: introvertų galia pasaulyje, kuris nesiliauja kalbėjęs "

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 12 15, 11:57)
Mano biggrin.gif

Senoji Kauno knyga

Besikeičianti knyga

Knygotyros darbai

ir dar norėčiau norėti Fantastinių gyvūnų, bet iš kur? biggrin.gif

Tiesa - dar tiktų Žarnyno žavumynai biggrin.gif
Atsakyti

ir dar norėčiau norėti Fantastinių gyvūnų, bet iš kur? biggrin.gif

Taigi šitą aš tau atnešiu. Anglų kalba, plonytė, apie 50 puslapių.

Laikyt ir skaityt galėsi ilgai. :)

Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2016 12 15, 23:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Brūkšniukas" data-cid="71296000" data-time="1481792258"><div><p>ir dar norėčiau norėti Fantastinių gyvūnų, bet iš kur? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Taigi šitą aš tau atnešiu. Anglų kalba, plonytė, apie 50 puslapių.</p><p>Laikyt ir skaityt galėsi ilgai. smile.gif</p>

taip, taip wub.gif
bet galėtų ir į lietuvių kalbą išversti, nu... ax.gif

Aš šiandienos Kauno dienoje paminėta biggrin.gif
Atsakyti
apie detektyvus smile.gif

C. Ewan "Prieglobstis'. Pradžia buvo visai gerai nuteikianti. Bet kai atradau žodžius 'žvalgybos agentė', supratau, kad nieko gero ten vis gi nerasiu. Taip ir buvo. Neverta sugaišto laiko.

C. Machintosh "Leidau tau išeiti". Ši išties nebloga. Tikrai geresnė už išgirtąją 'Merginą traukiny".

O labiausiai patiko M. Bussi "Niekada nepamiršti". Suktas susuktas, nenusaldintas. Kai jau manai, kad aišku, vėl staiga supranti, kad nebeaišku. Simpatingas pagrindinis herojus. Patiko pabaiga. Šitą detektyvų mėgėjoms net rekomenduot galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2016 12 15, 14:47)
Labos 4u.gif
Man neskaitadieniai... blink.gif Laukiu užsakymo iš knygų klubo, gal pagerins sveikatą biggrin.gif  Bandom pirmadienį tiktis 4u.gif

O man skaitadieniai ir tingiadieniai rašyti atsiliepimus. Tinkamės 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2016 12 16, 13:27)

O labiausiai patiko M. Bussi "Niekada nepamiršti".

Mūsų skoniai tikrai skiriasi. Aš kaip tik šio detektyvo nerekomenduočiau. Iš anonso daug tikėjausi, tačiau manęs neįtikino. Visiškai. Per daug visko sukta ir prisukta ax.gif
Atsakyti
Man nervadieniai...bet Lindgren labai padeda...ar kada uzaugsiu iki suaugusiu literaturos?
Tiesa Gary Aitvarai, kol kas patiko labiausiai is visu jo skaitytu knygu...reiktu kaip suprantu Salomona perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 16, 22:26)
Man nervadieniai...bet Lindgren labai padeda...ar kada uzaugsiu iki suaugusiu literaturos?

Iš Lindgren net aš neišaugau wub.gif
Atsakyti
Jatau, kada ta sm susitvarkys..
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 12 16, 22:14)

Mūsų skoniai tikrai skiriasi.

Aha smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gruodžio 2016 - 23:10
QUOTE(saintlina @ 2016 12 17, 00:07)
Iš Lindgren net aš neišaugau  wub.gif

O tai įmanoma? biggrin.gif Aš net negalvoju jos išaugti.
Man visokie reikalai ir užsiėmimai tiesiog vagia laiką iš skaitymo. Šiaip tai nustebino vienas žmogus. Vedė vakar pas mus renginį ir klausinėjo žiūrovų, ką jie dabar skaito. Ir ji tiesiog apstulbo, kai mano kolegė pasakė, kad dar kartą skaito Dinos knygą, tipo, kaip galima dar kartą skaityti tą pačią. O aš šalia sėdžiu ir galvoju, paklaustum manęs, aš irgi pasakyčiau, kad dar kartą skaitau R. Asprino " Dar vienas puikus mitas". biggrin.gif O Lindgren skaičiau ir skaitysiu tą patį n kartų. Kai norėsiu ko nors gražaus. ax.gif
O jums teko girdėti apie tokį žodyną "Lietuvių-šunų šunų- lietuvių" ? Pasirodo, yra ir tokia knyga. Nežinau kokio rimtumo, bet yra. biggrin.gif
Atsakyti