Nu ka...as vykdau savo seimos karma, "dirbu" mokytoja...sunaus nuotolinis mokslas kruvis nerealus...skaitau vadovelius, uzduotis ir tinklapius, noro skaityti knygas kazkaip nebeliko...bet uzsisakiau is Patogu pirkti Raganos sunus (vaikiska), ir Gary pora, viena ta su Saliamonu kita neamenu kokia. Sakiau patiks pasiliksiu, ne, dovanosiu bibliotekai ar sesei.
Zodziu laukiu dabar iuntinio ir tikiuosi, kad nugriebsiu noro gabaleli skaitymui
perskaičiau J. Moran 'Vyndariai'. Labai baisu, neskaitykit. Tikėjausi žadėtų žinių apie vyną , gavau visišką niekalą. Nusivyliau Sofokliu, kad tokius skaitalus leist pradėjo.. Anksčiau ši leidyklos vardas man su geromis knygomis asocijavosi.
Kur kas geriau praleidau laiką su J. Harris 'Kitokia klase'. Psichologinis trileris, primenantis 'Džentelmenus ir žaidėjus' bei 'Mėlynakį berniuką'.
Kur kas geriau praleidau laiką su J. Harris 'Kitokia klase'. Psichologinis trileris, primenantis 'Džentelmenus ir žaidėjus' bei 'Mėlynakį berniuką'.
QUOTE(Alchemie @ 2017 09 11, 22:50)
Nu ka...as vykdau savo seimos karma, "dirbu" mokytoja...sunaus nuotolinis mokslas kruvis nerealus...skaitau vadovelius, uzduotis ir tinklapius, noro skaityti knygas kazkaip nebeliko...bet uzsisakiau is Patogu pirkti Raganos sunus (vaikiska), ir Gary pora, viena ta su Saliamonu kita neamenu kokia. Sakiau patiks pasiliksiu, ne, dovanosiu bibliotekai ar sesei.
Zodziu laukiu dabar iuntinio ir tikiuosi, kad nugriebsiu noro gabaleli skaitymui
Raganos sūnų galėsi man paskolinti ?
O aš perskaičiau Karališkasis žvalgas Labai patiko.
Ir dar galvoju, gal jau laikas susibėgti?
Aha, paskolinsiu. Pati dabar savaitgaliui paimsiu skaityti. Skaiciau kazkoki tai angliska romana apie drakonus, saip ideja visai idomi, tik jau sexo tai irgi drakoniskai daug
Martinaicio apie katinus knygas pasidejus glostau ir bliaunu...negaliu skaityti, kada praeis nezinau o siaip bendrai butina susibegti as dabar Don Kichota, Hamleta skaitau, nes sunui padet su pamokomis reikia varau normaliai "issilavinimo spa" ziniu atsviezinimas ir atgaivinimas bet atostogu jau norisi 6 menesiu dukart per metus
Martinaicio apie katinus knygas pasidejus glostau ir bliaunu...negaliu skaityti, kada praeis nezinau o siaip bendrai butina susibegti as dabar Don Kichota, Hamleta skaitau, nes sunui padet su pamokomis reikia varau normaliai "issilavinimo spa" ziniu atsviezinimas ir atgaivinimas bet atostogu jau norisi 6 menesiu dukart per metus
Labos
Raganos sunus ir as noriu ir karalisko zvalgo irgi susibekim kaip jums si ateinanti savaite kada geriau tiktu? As galiu anteadieni, treciadieni arba penktadieni
Raganos sunus ir as noriu ir karalisko zvalgo irgi susibekim kaip jums si ateinanti savaite kada geriau tiktu? As galiu anteadieni, treciadieni arba penktadieni
As rada penkradieni, bet apue 19 val. Nes is baseino dukra turiu paimt arba treciadieni fal 18 cal. Galesiu
Beje, kankinausi, laukiau ir pagaliau isejo trecia dalis Milenium rule ir ka, nusipirkau el. Knyga, o pasirodo 4 dalis bus 2019 kankintojai
Beje, kankinausi, laukiau ir pagaliau isejo trecia dalis Milenium rule ir ka, nusipirkau el. Knyga, o pasirodo 4 dalis bus 2019 kankintojai
Tai aš tada už trečiadienį Nes šeštadienį man vėl kelionė. Bus trečias savaitgalis ne namie Jeruzalėje Submarine? 18 val?
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 09 24, 15:00)
Tai aš tada už trečiadienį Nes šeštadienį man vėl kelionė. Bus trečias savaitgalis ne namie Jeruzalėje Submarine? 18 val?
Jau jeruzales rimi su ciliaku atsidare, tai gal ciliake? Man laikas ir data tinka
QUOTE(zis @ 2017 09 24, 17:57)
Jau jeruzales rimi su ciliaku atsidare, tai gal ciliake? Man laikas ir data tinka
OK, sunus autiku i ansambli issiusiu, darba busiu jau baigus, tai spesiu idomu, koks tas cliakas naujas bus
Ei, kas dra jungiasi? Shusha, auuuuuu
Perskaiciau Hamleta, teko, bet visai nesigailiu, kazkaip pamasciau, kad visos dramoje keliamos problemos yra aktualios ir siai dienai...jei laikaisi doroves normu, vertybiu, tai esi beprotis....
Ipusejau "Raganos sunu", nu ne taip gerai kaip Vaitkute, bet gerai manau, kad siandien baigsiu, ta treciadieni pasidalinkit, kuri prima ims
Pradejau kazkaip skaityti ir M. Martinaicio apie katinus, bet dar nedaug perskaiciau, nieko negaliu pasakyti...pasiilgau tiesiog jo kalbejimo
QUOTE(zis @ 2017 09 24, 19:57)
Man irgi čiliake tinka. Sutarta
Jau apziurejau, Cilaikas senoje vietoje
Zis, atnesk antra dali to Magisteriumo lietuviskai, tingiu angliskai skaityt Raganos sunu pribaigsiu siandien jei manes nerpibaigs, georgafija, istorija ir lietuviu literaturos analizes uzduotys
Zis, atnesk antra dali to Magisteriumo lietuviskai, tingiu angliskai skaityt Raganos sunu pribaigsiu siandien jei manes nerpibaigs, georgafija, istorija ir lietuviu literaturos analizes uzduotys
QUOTE(Alchemie @ 2017 09 25, 15:36)
Jau apziurejau, Cilaikas senoje vietoje
Gerai☺ iki greito. Neveluokit☺