Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Nu ka...as vykdau savo seimos karma, "dirbu" mokytoja...sunaus nuotolinis mokslas kruvis nerealus...skaitau vadovelius, uzduotis ir tinklapius, noro skaityti knygas kazkaip nebeliko...bet uzsisakiau is Patogu pirkti Raganos sunus (vaikiska), ir Gary pora, viena ta su Saliamonu kita neamenu kokia. Sakiau patiks pasiliksiu, ne, dovanosiu bibliotekai ar sesei.
Zodziu laukiu dabar iuntinio ir tikiuosi, kad nugriebsiu noro gabaleli skaitymui unsure.gif
Atsakyti
perskaičiau J. Moran 'Vyndariai'. Labai baisu, neskaitykit. Tikėjausi žadėtų žinių apie vyną , gavau visišką niekalą. Nusivyliau Sofokliu, kad tokius skaitalus leist pradėjo.. Anksčiau ši leidyklos vardas man su geromis knygomis asocijavosi.

Kur kas geriau praleidau laiką su J. Harris 'Kitokia klase'. Psichologinis trileris, primenantis 'Džentelmenus ir žaidėjus' bei 'Mėlynakį berniuką'.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 09 11, 22:50)
Nu ka...as vykdau savo seimos karma, "dirbu" mokytoja...sunaus nuotolinis mokslas kruvis nerealus...skaitau vadovelius, uzduotis ir tinklapius, noro skaityti knygas kazkaip nebeliko...bet uzsisakiau is Patogu pirkti Raganos sunus (vaikiska), ir Gary pora, viena ta su Saliamonu kita neamenu kokia. Sakiau patiks pasiliksiu, ne, dovanosiu bibliotekai ar sesei.
Zodziu laukiu dabar iuntinio ir tikiuosi, kad nugriebsiu noro gabaleli skaitymui unsure.gif

Raganos sūnų galėsi man paskolinti ? 4u.gif
O aš perskaičiau Karališkasis žvalgas biggrin.gif Labai patiko.
Ir dar galvoju, gal jau laikas susibėgti? 4u.gif
Atsakyti
Aha, paskolinsiu. Pati dabar savaitgaliui paimsiu skaityti. Skaiciau kazkoki tai angliska romana apie drakonus, saip ideja visai idomi, tik jau sexo tai irgi drakoniskai daug biggrin.gif
Martinaicio apie katinus knygas pasidejus glostau ir bliaunu...negaliu skaityti, kada praeis nezinau unsure.gif o siaip bendrai butina susibegti 4u.gif as dabar Don Kichota, Hamleta skaitau, nes sunui padet su pamokomis reikia doh.gif varau normaliai "issilavinimo spa" ziniu atsviezinimas ir atgaivinimas biggrin.gif bet atostogu jau norisi 6 menesiu dukart per metus unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Raganos sunus ir as noriu ir karalisko zvalgo irgi biggrin.gif 4u.gif susibekim 4u.gif kaip jums si ateinanti savaite kada geriau tiktu? As galiu anteadieni, treciadieni arba penktadieni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 23 rugsėjo 2017 - 11:18
As rada penkradieni, bet apue 19 val. Nes is baseino dukra turiu paimt unsure.gif arba treciadieni fal 18 cal. Galesiu
Beje, kankinausi, laukiau ir pagaliau isejo trecia dalis Milenium rule ir ka, nusipirkau el. Knyga, o pasirodo 4 dalis bus 2019 unsure.gif doh.gif kankintojai
Atsakyti
Tai aš tada už trečiadienį 4u.gif Nes šeštadienį man vėl kelionė. Bus trečias savaitgalis ne namie biggrin.gif Jeruzalėje Submarine? 18 val?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 09 24, 15:00)
Tai aš tada už trečiadienį  4u.gif Nes šeštadienį man vėl kelionė. Bus trečias savaitgalis ne namie  biggrin.gif Jeruzalėje Submarine? 18 val?

Jau jeruzales rimi su ciliaku atsidare, tai gal ciliake? Man laikas ir data tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 09 24, 17:57)
Jau jeruzales rimi su ciliaku atsidare, tai gal ciliake? Man laikas ir data tinka biggrin.gif

OK, sunus autiku i ansambli issiusiu, darba busiu jau baigus, tai spesiu 4u.gif idomu, koks tas cliakas naujas bus bigsmile.gif

Ei, kas dra jungiasi? Shusha, auuuuuu unsure.gif
Perskaiciau Hamleta, teko, bet visai nesigailiu, kazkaip pamasciau, kad visos dramoje keliamos problemos yra aktualios ir siai dienai...jei laikaisi doroves normu, vertybiu, tai esi beprotis.... unsure.gif

Ipusejau "Raganos sunu", nu ne taip gerai kaip Vaitkute, bet gerai biggrin.gif manau, kad siandien baigsiu, ta treciadieni pasidalinkit, kuri prima ims biggrin.gif
Pradejau kazkaip skaityti ir M. Martinaicio apie katinus, bet dar nedaug perskaiciau, nieko negaliu pasakyti...pasiilgau tiesiog jo kalbejimo angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 24 rugsėjo 2017 - 18:04
QUOTE(zis @ 2017 09 24, 19:57)

Man irgi čiliake tinka. Sutarta 4u.gif
Atsakyti
Jau apziurejau, Cilaikas senoje vietoje 4u.gif
Zis, atnesk antra dali to Magisteriumo lietuviskai, tingiu angliskai skaityt unsure.gif Raganos sunu pribaigsiu siandien biggrin.gif jei manes nerpibaigs, georgafija, istorija ir lietuviu literaturos analizes uzduotys hmm.gif umn.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 09 25, 15:36)
Jau apziurejau, Cilaikas senoje vietoje 4u.gif
Zis, atnesk antra dali to Magisteriumo lietuviskai, tingiu angliskai skaityt unsure.gif Raganos sunu pribaigsiu siandien biggrin.gif jei manes nerpibaigs, georgafija, istorija ir lietuviu literaturos analizes uzduotys hmm.gif  umn.gif wacko.gif

Gerai☺ iki greito. Neveluokit☺
Atsakyti