Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Susitikimas buvo nuostabus! Puikiai praleidau laiką 4u.gif Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Pasiilgusioms moteriškumo, laukiniškumo patarčiau susirasti Rasos Aškinytės „Glesum“. Vien dėl stiliaus ir kai kurių personažų verta skaityti. Kažkuo gal Šoblinskaitės „Vilkų marčią“, kažkuo „Bėgančias su vilkais“ tarpais priminė g.gif Nesiplėsiu ir neatimsiu malonumo – imkit ir skaitykit.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2017 08 06, 15:19)
patarčiau susirasti Rasos Aškinytės „Glesum“. Vien dėl stiliaus ir kai kurių personažų verta skaityti.
Prisidedu prie pagyrų. good.gif
Atsakyti
Tikrai buvo smagus susitikimas. Ačiū visoms, nepatingėusioms ir galėjusioms susitikti, atplėšti mums gabaliuką savo savaitgalio su šeima. Puikus finalas , su architetūriniu prieskoniu wub.gif
Alchemie, prižiūrėsim tavo prosenelės namą, vis užmesim akį, kaip jam sekasi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi aciu, nors namas nebe musu, bet sirdis ten dar yra.
Atsakyti
Per šeštadieninį susitikimą tiek gerų emocijų pasikroviau, kad šiandien visai lengvai atlaikiau pirmą poatostoginę darbo dieną. Ačiū visoms smile.gif

Giluže, apie šitos apžvalgininkės kanalą kalbėjau. Va jos video, kuriame apžvelgia ir A. Škėmos "Baltą drobulę", kurią skaitė vokiečių kalba.
Chapeau_Claque iš Vokietijos:
https://www.youtube....h?v=gimLmMs3TvI

Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2017 08 07, 21:29)
Giluže, apie šitos apžvalgininkės kanalą kalbėjau.  Va jos video, kuriame apžvelgia ir A. Škėmos "Baltą drobulę", kurią skaitė vokiečių kalba.
Chapeau_Claque iš Vokietijos:
https://www.youtube....h?v=gimLmMs3TvI

Ačiū, Dolitle. Peržiūrėjau, įvertinau, verta dėmesio blogerė. Abejojau, ar skaityti A. Škėmos "Baltą drobulę" , nes baiminausi depresyvios nuotaikos. Bet jos atsiliepimas sudomino, jau nebe taip bijau. biggrin.gif Ko gero, aš ją skaitysiu. Ji taip įdomiai pristatė knygą. Va, tik labai norėčiau pamatyti vokiškojo leidimo paaiškinimus, bet tiek to...
Poatostoginė diena man praėjo nepastebėta, turėjau susirašiusi krūvą darbų, nei vieno nepadariau. O dienos ir nėr. mastau.gif
Grįžusi šeštadienį pabaigiau antrą Volkodavo dalį, М. Семенова "Право на поединок". Atgaiva dūšiai. M. Semionovos dar daug neskaičiau, taip kad laukia daug gerų knygų. Ir pradėjau M. Bulgakovo "Meistrą ir Margaritą", rusų kalba, aišku. Ačiū SOFIJA5 už padrąsinimą, 4u.gif žiūrėsim, kaip man eisis.
Atsakyti

Sveikos :4u: 

Kažkaip nebeužsuku į supermamas - formatas ir reklamų kiekis nervina.... net meet'ą praleidau :huh2: 

Atsakyti
o as taves pasigedau unsure.gif
Uzsidek addblocker ir reklamos bent jau nenervins 4u.gif
Atsakyti

Hmm, kur tas addblocker'is?

Atsakyti
Internete hihihi.gif
https://chrome.googl...cnamgkkbiglidom
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2017 08 03, 10:26)
Gal kada prie progos galėtum paskolinti paskaityti?.. ax.gif

Mainais galiu pasiūlyti Amelie Nothomb "Ni d'Eve ni d'Adam",  pgl. kurią sukurtas filmas "Tokyo fiance". Ne kažkas super, bet įdomu susipažinti su šiuolaikiniais rašytojais. Ji labai populiari Belgijoje, gavusi daug apdovanojimų.

Mielai, tik progą reikia rasti mirksiukas.gif
Amelie Nothomb tik "Gyvsidabrį" esu skaičiusi. Būtų įdomu prancūziškai paskaityti jos knygą.

QUOTE(Alchemie @ 2017 08 05, 20:14)

"Lietuvos mūšius ir karius" rekomenduoju, mano penkiametis ją skersai išilgai prieš kokį pusmetį skaitė, kai nupirkau biggrin.gif
Jei pirksit kurią iš "Tikros knygos" leistų knygų, tai geriausia į jų leidyklos knygynėlį nueiti, ten žymiai pigiau nei knygynuose. Jis yra Vilniuje Arklių g., praktiškai ant kampo einant nuo "Halės" turgaus.

QUOTE(Vitalija @ 2017 08 06, 14:19)
Pasiilgusioms moteriškumo, laukiniškumo patarčiau susirasti Rasos Aškinytės „Glesum“.

Jau porą kartų į savaitgalio keliones įsimesdavau "Glesum", bet taip ir neatsiversdavau. Viskas, dabar jau reiks "ilgajam savaitgaliui" ją pasiimti.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 08 08, 16:25)
<p>Sveikos 4u.gif </p><p>Kažkaip nebeužsuku į supermamas - formatas ir reklamų kiekis nervina.... net meet'ą praleidau huh.gif </p>

Aš tai seną versiją naudoju, nepatinka man naujoji.
Atsakyti