QUOTE(klopedija @ 2017 08 02, 17:52)
Pasimeditavau ir, padedant Heliantai, skelbiu:
šeštadienį, rugpjūčio 5 d., 14 val. knygių susitikimas vyks "Žaliam rate". Jei kam vieta neįtiks, persimesim į "Knygų ministeriją".Prieštaravimus priimam.
Jungiasi, kas nuobodžiauja ar šiaip pageidauja.
QUOTE(Alchemie @ 2017 08 02, 19:33)
Nezinau, as daug Kaune lankiausi budama 5 metu, Donelaicio gatveje, kai ten gyveno prosenele, paskui labai epizodiskai ir su masina, taigi plius minus kazka isivaizduoju, su zemelapiu rasiu
jei tik eit pesciom, nes trulikais nesigaudau
Patykokit manes, patykokit
Tai ir siūliau nuo stoties paimt ir iki Laisvės pristatyt
Na, nebent nori pasivaikščiot, tada gerai
QUOTE(Helianta @ 2017 08 02, 22:18)
nihiliste, už ataskaitą medalį tau jau davė, tai aš nuo savęs pridėsiu vaikiškų pleistriukų pradurtam šonui užsiklijuoti:
Nervino kunigaikštis Myškinas ir kiti "Idioto" veikėjai?
Aš tą Dostojevskio knygą prieš kelerius metus skaičiau, specialiai prieš Nekrošiaus spektaklį (atsimenu, kad paskutinius puslapius perskaičiau jau važiuodama iš namų į "Girstutį"
). Siužeto nebeprisimenu.
Įdomu, kaip Cholina pagal "Idiotą" pastatys šokio spektaklį - rugsėjį premjera bus.
Aš ją prancūziškai kažkada labai seniai iš Paryžiaus bukinistų pirkau, bet taip ir stovi kažkur giliai lentynoje kol kas
Ačiū
Taip, nervino ir Myškinas, ir kiti. Bet ir pats Dostojevskio pasakojimo stilius šioje knygoje nervino. Pasijutau lyg jo galvoj būčiau pabuvojusi. Patyrimas gal ir įdomus, bet nenorėčiau kartoti
Tai ir pas mane ji ilgokai stovėjo, tai nusprendžiau, kad gana stovėt jai ten, reik atidirbinėt pinigus
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 08 03, 06:23)
Ir manęs patykokit
Aš būsiu Alchemie šešėlis
Galėčiau jus abi paimt, jei kartu važiuosit, bet čia jau kaip jūs nuspręsit
QUOTE(klopedija @ 2017 08 03, 10:43)
Man ji labai įdomi. Neseniai skaičiau
"Alkio biografiją". Maniau, bus kažkas apie anoreksiją. Šiek tiek paliesta valgymo sutrikimų tema, bet knygos esmė - mergaitės vidinis pasaulis, aplinkos reiškinių suvokimas ir vertinimas. Patinka Amelie Nothomb subtilus humoras.
Man ji tokia labai įdomi - ne visada jos knygas iki galo suprantu, bet visada įdomu ką ji padarys iš to siužeto, kuris anotacijoje būna aprašytas