dar turiu iš Gary "Moters šviesa", Karaliauus Saliamono baimės, Moters šviesa, Aitvarai, Toliau jūsų bilietas negalioja, rusų kalba" Ledi L" ir "Čarodeji".
Moters sviesa skaiciau...sunku, Aitvarai man labiausiai patiko, paskui Ausros pazadas, Toliau bulietas negalioja, kazkaip nu nei siaip nei taip, niekad nesusimasciau, kaip isgyvena pusamziai vyrai del potencijos mazejimo Gyvenimas dar pries akis buvo visai idomu skaityti, kai apsakojama vaiko lupomis, bet pabaiga mane tiesiog prispaude kaip koki Atlanta su visu dangaus skliautu Dangaus saknys pradejau, bet padejau kol kas nes matau, kad ne ta nuotaika siai knygai dabar, labai Saliamono noriu, o apie Cerodej net negirdejusi esu, labai irgi idomu
Pradėjau Cronin'o 'Veidrodžių miestą'. Ir kol kas jis manęs nekabina Pirmos dvi dalys patiko, o į šitą niekaip neįsivažiuoju. Gal kad labai jau didelis laiko tarpas po antrosios praėjo, pamiršau jau ir veikėjus, ir daugumą įvykių. Be to, tie postapokaliptiniai romanai labai daug panašumų turi, tai ir čia nieko tokio kol kas nerandu.
Smagu, kad dar nemažai jo knygų man likę neskaitytų.
Profilaktiškai nueinu į knygyną ir nematau nieko iš naujienų, ką norėčiau paskaityti.
Bet užtat bibliotekos pagaliau gavo U.Radzevičiūtės "Kraujas mėlynas" , tai stojau į eilę. Šitos labai ilgai laukiau ir troškau perskaityti.
O daba, tarp "Smegenų gebėjimas gyti" ir skaitinių apie Zakopanę, nuo "belaukiančių savo valandos knygų" lentynos prie lovos pasiėmiau senutėlio leidimo S.Moemo "Aistrų našta". Dar sunku ką pasakyti, neturiu nuomonės apie ją.
pritariu dėl to pirmojo puslapio
neskaitei prieš kelerius metus (ok, prieš daug metų ), kai visos kartu skaitėme ir diskutavome?
Aš pasinėriau į "Disko pasaulį" - tradiciškai vasarą skaitau Terry Pratchett. Pats tas atsipalaidavimui.
Norėčiau komentarų apie knygų skaitykles. Nusižiūrėjau tokią: https://pigu.lt/lt/e...mp;mid=13598343
Labai imponuoja "Operacinė sistema: Linux OS"
perskaičiau S. Kingo 'Poną Mersedesą'. Detektyvas, bet labai kingiškas. Neapsisprendžiu, patiko jis man ar ne.. Negi jau išaugau iš Kingo?
Aš po pirmosios dalies buvau nelabai apsisprendusi, bet jau trečią klausau
Tiesa, vis reabilituoju Nesbo - dar nelendu į Hūlės daržą, tai paklausiau "Kraują ant sniego" - tokia jautri ir trapi man pasirodė ši knyga. Ir tikrai patiko.
Užbaigiau visus prieinamus Lars Kepler detektyvus - "Smėlio žmogus" - kaip ir visi kiti - doras detektyvas su įtampa. Gal ir gerai, kad daugiau nėr. Bent jau kol kas.
Greituoju būdu perklausiau Marininos "Nutrauktas gijas". Man patinka, kaip ji rašo, moka užkabinti, bet pažvelgus bendrai, kažko trūksta - gal charakterių išbaigtumo, gal paties siužeto tikslingumo, kažkaip užsimota, sudominta ir lyg kvapo būtų pritrūkę. Bet laiko negaila (gausu specifinių žinių apie konkrečia profesiją. Ne tai, kad pati ta profesija mane domintų, bet įdomu, kai į ką nors gilinamasi),
Na aš vasaroju ir smegenynė mano vasaroja. Jokių rimtų knygų nesinori matyt akiratyje, išvis skaityt nebesinori, tik lengvi nevertingi romaniukai lenda, kaip aš sakau muilo burbulai. Retkarčiai paimu ką netelpant į tų romaniukų rėmus, bet ir tai žiūriu, kad apimtis bent būt nedidelė. Paskutinė tokia "Suada. Sudeginta gyva". "Štai kaip atsiranda fanatikai, teroristai ir visi kiti, kurie dabar šiurpina pasaulį išpuoliais" - ši mintis lindo skaitant.
Atsiprašau, ne į temą...
Norėčiau komentarų apie knygų skaitykles. Nusižiūrėjau tokią: https://pigu.lt/lt/e...mp;mid=13598343
Labai imponuoja "Operacinė sistema: Linux OS"
Pas mane paprastute sena kindle, neliečiamu ekranu. Esu labai ja patenkinta. Atsipirko jau šimtą kartų man ji. Šita jūsų išsirinkta jau daug gudresnė. Iš aprašymo kaip ir visai nieko atrodo. Jei neturėčiau savo senutės tai gal tokios panašios ir iškočiau kaip ši. Nors tų techninių duomenų, skaičiukų tai nė velnio aš nesuprantu, išskyrus atminties talpą Gal kas turi tokią idomų gyvi atsiliepimai.
Ar tikrai paskutinė? Yra dar nauja, "Žaidimų aikštelė".
Aš savaitę praleidau be knygų, kalnuose, tai jau kaip išbadėjau, ne tas žodis.
Ar tikrai paskutinė? Yra dar nauja, "Žaidimų aikštelė".
Aš savaitę praleidau be knygų, kalnuose, tai jau kaip išbadėjau, ne tas žodis.
Iš tiesų! na, tada darysiu pertrauką, nes aprašymas manęs neužkabino.
Savaitė be knygų - drąsu
iš tiesų tai gali tos 'Aikštelės' ir neskaityti. Nieko neprarasi. Visiškai ne tas Kepleris Man nepatiko.