Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Giluže, ačiū, vadinas, šansą tikrai duosiu ;)

Iš Rubinos prisiminiau dar Вот идет Мессия!..  labiau biografinė nei "romaninė", bet patiko.

Atsakyti
Va sita as telefone nesiiojuosi ir nepasiklausau..kazkaip uzstrogau, nu vasara ateis klausysiu ravedama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 06 05, 11:33)
Iš Rubinos prisiminiau dar Вот идет Мессия!..  labiau biografinė nei "romaninė", bet patiko.
Kiek Rubinos skaičiau/klausiau, šita paliko giliausią įspūdį. Va! biggrin.gif http://smknyguklubas...=...i&Itemid=57
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 06 05, 09:20)
Nei kiek tuo nesistebiu. Jeigu būčiau pradėjus skaityt nuo "Šikšnosparnio", vargu ar būčiau užsikabinus. Pykau, kad serija pradėta leisti nuo vidurio, bet paskui pamačiau, kad teisingai padarė, nes pirmos dvi knygos labai silpnos.

lygiai tą patį norėjau parašyti, ale pamačiau, kad tu jau žodis žodin parašiusi smile.gif Man irgi tos pirmos dvi knygos labai šiaip sau buvo. Tiesą sakant, ir jo knygos be serijos man nepatinka. Tik tas pijokas Hūlė užkabliavęs smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Mano rankose pagaliau Sally Green "Pusiau paklydes" wub.gif skaitau vienu metu tris knygas (kas man nebudinga). Bet siuo metu turiu nemokama Milzino prenumerata (elektroniniu knygu biblioteka), tai skubu kuo issamiau ja pasinaudoti😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 05 birželio 2017 - 19:33
QUOTE(klopedija @ 2017 06 05, 15:30)

ui, kiek mūsų narių kadaise buvo..
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2017 06 05, 14:00)
Va sita as telefone nesiiojuosi ir nepasiklausau..kazkaip uzstrogau, nu vasara ateis klausysiu ravedama biggrin.gif

aš neišdrįsiu į tas dulkes telefono neštis biggrin.gif
Atsakyti
As turiu kolonele kabancia biggrin.gif
Atsakyti
Pasiėmiau skaityti Semionovos "Volkodavą". Ir kankinuosi. Mano akims šriftas per mažas, kitaip sakant, rankos per trumpos skaityti. Reiktų pamatyti kaip aš bandau , su akiniais ir dar su lupa. Kaip gaila, turiu visas 5 knygas, o toks vargas laukia. Tokiais atvejais pasiimu skaityklę, bet epube turiu tik 2 ir 4 dalis. Gal kas turi 1, 3 ir 5 el. variante? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 05, 19:13)
lygiai tą patį norėjau parašyti, ale pamačiau, kad tu jau žodis žodin parašiusi smile.gif Man irgi tos pirmos dvi knygos labai šiaip sau buvo. Tiesą sakant, ir jo knygos be serijos man nepatinka. Tik tas pijokas Hūlė užkabliavęs smile.gif

Dėl pirmųjų dviejų dalių visiškai pritariu. O iš knygų be serijos man Sūnus patiko. Skaitei?
QUOTE(zis @ 2017 06 05, 21:32)
Labos 4u.gif
Mano rankose pagaliau Sally Green "Pusiau paklydes" wub.gif skaitau vienu metu tris knygas (kas man nebudinga). Bet siuo metu turiu nemokama Milzino prenumerata (elektroniniu knygu biblioteka), tai skubu kuo issamiau ja pasinaudoti😆

Oi kaip noriu Pusiau paklydusio. O kitos dvi, kurias skaitai, kokios?
QUOTE(giluze @ 2017 06 06, 00:37)
Pasiėmiau skaityti Semionovos "Volkodavą". Ir kankinuosi. Mano akims šriftas per mažas, kitaip sakant, rankos per trumpos skaityti. Reiktų pamatyti kaip aš bandau , su akiniais ir dar su lupa. Kaip gaila, turiu visas 5 knygas, o toks vargas laukia. Tokiais atvejais pasiimu skaityklę, bet epube turiu tik 2 ir 4 dalis. Gal kas turi 1, 3 ir 5 el. variante?  mastau.gif

Volkodavas wub.gif Deja, tik jį ir turiu, popierinį. Senokai rusų kalba skaičiau, reikia ko nors paieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 06 06, 07:23)
Senokai rusų kalba skaičiau, reikia ko nors paieškoti 

O "Valkiriją" Semionovos skaitei? Apie ją irgi gražiai atsiliepia.
Atsakyti
As pasiemiau is bibliotekos darbo angliskai tris, labai storas L.A. Weatherly "Angel" trilogija, matysim kaip cia bus ar idomu ar ne, bet kai is bibliotekos vasarai, tai kaip ir ramu
Dabar neskaitau nieko unsure.gif nu nesiskaito...nors zinau, kad idmu bus jei pasiimsiu Canavan ta trecia dali ipuseta, bet nu kazkas yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 05, 21:04)
ui, kiek mūsų narių kadaise buvo..
... buvo... unsure.gif
Ir dabar nemažai yra, bet pasyvūs: Dolitlė, Tūtelė, Vitalija...

Užkimęs vakaras

Užkimęs šito keisto vakaro balselis.
Į upę lieptas brido ir atgal negrįžo.
Ieškočiau jo, bet laumių pirštai žvilgsnį velia,
paguldo, užkutena, krapina anyžiais,

Po klevo nukirsto šešėliu išsimaudau.
Ir laumių ašarom akis svaigias skalauju.
Atleiskite, kad aplenkiau aš jus, už skriaudą
primelšiu vakarinio vyno vietoj kraujo.

Svaigsti? Išminčiai išmintį dugne sumynė?
Aš – ne paveikslas, net galiu išlipt iš rėmų.
Prisėskime, kur tupi vakaras kaimynas.
Pritūpkim – etiketas tokį draugą lėmė!

Aš baltas, iščiulptas armonikos klavišas.
Kokį man vaidmenį šįvakar tylos skyrė?
Nebūsiu siena aš penkta, tegul pamišę
negirdi, kaip svirplys pravirks, ar supsis vyriai,

Kur taip šviesu, net mirusieji keltis žada,
Užšaldo net karščiausią horizonto tašką.
Be maršo slenka pilkas antkapių paradas,
užkimęs vakaras po pieno jūrą taškos.

Žinoma, Juozas Erlickas. smile.gif
Atsakyti