Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Baigiau skaityti S. Kingo "Daktaras Miegas". Šita knyga man patiko labiau už pirmąją, "Švytėjimą", nes šiaip jau aš iš principo nemėgstu siaubiakų ir Švytėjime tiesiog praleisdavau tas šiurpiąsias vietas. O šitoj nebuvo tokių baisybių (ar šlykštybių), ir kažkuo ji man buvo panaši į "Tylos zoną". Ir kad jau užsikabinau už Kingo, dabar imu skaityti "Poną Mersedesą".
Atsakyti
Planuojama išleisti J. Adler-Olsen knyga "Palaidotas" Ciklo „Q“ skyrius“ 5-oji knyga. O rusiškai dar nėra, kas įdomiausia. Aš vis taupiau ir laikiau juodai dienai 4 knygą, tai reiks paišlaidaut ir perskaityt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 05 29, 15:17)
Planuojama išleisti J. Adler-Olsen knyga "Palaidotas" Ciklo „Q“ skyrius“ 5-oji knyga. O rusiškai dar nėra, kas įdomiausia.

kol pas mus išleis, gal ir rusiškai atsiras smile.gif
Atsakyti

kur ateivių laivas nukrito ir kažkokia moteriškė miške jį atkasinėjo? Ta baisokoka. Pavadinimo irgi kol kas neatgaminu smile.gif
Papildyta:

o kas per Šaulio serija? Aš iš serijų tik Tamsųjį bokštą pamenu.

kaip tik šiandien užmačiau Bokštą mėgiamo skaitovo įskaitytą :super:

Baiginėju Lars Kepler "Ugnies liudininkas" - kaip visada - išlaiko įtampą iki galo.

Ir norėčiau ko nors ne detektyvinio dabar. Bet klausomo, kažkaip labai daug judesio šiuo metu, ramiai paskaityt neišeina  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 29, 19:00)
kol pas mus išleis, gal ir rusiškai atsiras smile.gif

Pas mus išleis greitai, per kelias savaites, nes jau paskelbta numatomų leisti knygų ekspresinformacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 30, 09:04)
Ir norėčiau ko nors ne detektyvinio dabar. Bet klausomo, kažkaip labai daug judesio šiuo metu, ramiai paskaityt neišeina  rolleyes.gif​ 

užsikabinau ir aš už klausomų smile.gif
Atsakyti

užsikabinau ir aš už klausomų smile.gif

Aš labai užsikabinau kai mama sirgo ir daug važinėjau į kitą Lietuvos galą. Kad neprisigalvočiau nesąmonių per 3 valandas kelio, klausydavau knygas. Taip ir nesustojau  :rolleyes: 

Radau Салман Рушди Два года, восемь месяцев и двадцать восемь ночей bus man ne detektyvas

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 30, 13:36)
Radau>Два года, восемь месяцев и двадцать восемь ночей< bus man ne detektyvas

tikrai visiškai ne detektyvas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(langana @ 2017 05 25, 21:24)
Baigiau visa serija apie Kliftonus. Labai dekui uzrodziusioms. Jauciuosi siuo metu kaip gerus draugus praradusi unsure.gif Nezinau ko nusitvert.

Oi, kaip aš tau pavydžiu ax.gif Lietuviškai tik 6 yra, bet sulauksiu ir 7. Nors gal ir gerai, kad laukti reikia, bus liūdna, kai serija pasibaigs.
Imk ką nors lengvo arba ką nors sunkaus arba padaryk pertrauką biggrin.gif Žinau, kaip būna po geros knygos, nepaleidžia, o čia visos septynios.

QUOTE(Lina1985 @ 2017 05 25, 21:27)
<p>Aš apskritai Kingo nesu skaičius. Kažkada jaunystėj buvau iš bibliotekos paėmus porą knygų, pradžią paskaičiau ir matyt nekabino, kad taip ir nepabaigiau ir ko tai iki šios dienos jis manes netraukia. Gal kada pribresiu iki jo. Tikiuosi.</p>

Oi, tikiuosi,kad pribręsi.Man Kingas wub.gif

QUOTE(pintikliuska @ 2017 05 26, 16:36)
Sveiki,

As cia naujoke ir  labai megstu skaityti 

Siuo metu skaitau Jo Nesbo 'Sniego Senis' Pradejau Nuo Pirmosios jo knygos 'Siksnosparnis' tai ir skaitau visas is eiles be sustojimo  rolleyes.gif

Sveika 4u.gif Na va, o tau pavydėsiu Jo Nesbo skaitomo iš eilės 4u.gif Aš kažkaip, kaip leido, taip ir skaičiau ir vis tiek Jo Nesbo - didis gėris 4u.gif
QUOTE(zis @ 2017 05 26, 23:47)
Labos 4u.gif

biggrin.gif Tai as cia apie Tamsuji boksta biggrin.gif

Perskaiciau 11 Zvalgo mokinio serijos dali "Dingusios istorijos" ir kazkaip sita dalis labai jau pritempta pasirode... unsure.gif bet vis tiek skaniai susivalge. Aciu Sofija 4u.gif

Svarbiausia, kad skaniai biggrin.gif Įtariu, kad ir greitai biggrin.gif Sveika sugrįžusi 4u.gif

Aš perskaičiau Leigh Bardugo "Šturmas ir audra" - 2 grišų trilogijos dalį ir turiu pasakyti, jog man patiko labiau negu pirmoji dalis, rodos, autorė įsijaučia, tikiuosi, kad trečioji dalis nenuvils. Alchemie, prašau be komentarų tongue.gif -inau, kad jau skaitei biggrin.gif

Dar į rankas papuolė Jeffrey Archer "Vienuoliktas įsakymas" - kaip visada įtraukiantis ir nenuspėjamas. Buvau jo pasiilgusi biggrin.gif
Atsakyti
Trecia dalis manes nenuvyle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 05 29, 17:17)
Planuojama išleisti J. Adler-Olsen knyga "Palaidotas" Ciklo „Q“ skyrius“ 5-oji knyga. O rusiškai dar nėra, kas įdomiausia. Aš vis taupiau ir laikiau juodai dienai 4 knygą, tai reiks paišlaidaut ir perskaityt.  biggrin.gif

pala pala .... o jau buvo ketvirta?
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2017 06 01, 21:57)
pala pala .... o jau buvo ketvirta?

Nu tep, buvo: "Moteris narve", "Fazanų žudikai", "Atpirkimas", "Kaltė".
Atsakyti