kol pas mus išleis, gal ir rusiškai atsiras
kur ateivių laivas nukrito ir kažkokia moteriškė miške jį atkasinėjo? Ta baisokoka. Pavadinimo irgi kol kas neatgaminu
Papildyta:
o kas per Šaulio serija? Aš iš serijų tik Tamsųjį bokštą pamenu.
kaip tik šiandien užmačiau Bokštą mėgiamo skaitovo įskaitytą
Baiginėju Lars Kepler "Ugnies liudininkas" - kaip visada - išlaiko įtampą iki galo.
Ir norėčiau ko nors ne detektyvinio dabar. Bet klausomo, kažkaip labai daug judesio šiuo metu, ramiai paskaityt neišeina
Pas mus išleis greitai, per kelias savaites, nes jau paskelbta numatomų leisti knygų ekspresinformacijoje.
užsikabinau ir aš už klausomų
užsikabinau ir aš už klausomų
Aš labai užsikabinau kai mama sirgo ir daug važinėjau į kitą Lietuvos galą. Kad neprisigalvočiau nesąmonių per 3 valandas kelio, klausydavau knygas. Taip ir nesustojau
Radau Салман Рушди Два года, восемь месяцев и двадцать восемь ночей bus man ne detektyvas
tikrai visiškai ne detektyvas
Oi, kaip aš tau pavydžiu Lietuviškai tik 6 yra, bet sulauksiu ir 7. Nors gal ir gerai, kad laukti reikia, bus liūdna, kai serija pasibaigs.
Imk ką nors lengvo arba ką nors sunkaus arba padaryk pertrauką Žinau, kaip būna po geros knygos, nepaleidžia, o čia visos septynios.
Oi, tikiuosi,kad pribręsi.Man Kingas
As cia naujoke ir labai megstu skaityti
Siuo metu skaitau Jo Nesbo 'Sniego Senis' Pradejau Nuo Pirmosios jo knygos 'Siksnosparnis' tai ir skaitau visas is eiles be sustojimo
Sveika Na va, o tau pavydėsiu Jo Nesbo skaitomo iš eilės Aš kažkaip, kaip leido, taip ir skaičiau ir vis tiek Jo Nesbo - didis gėris
Tai as cia apie Tamsuji boksta
Perskaiciau 11 Zvalgo mokinio serijos dali "Dingusios istorijos" ir kazkaip sita dalis labai jau pritempta pasirode... bet vis tiek skaniai susivalge. Aciu Sofija
Svarbiausia, kad skaniai Įtariu, kad ir greitai Sveika sugrįžusi
Aš perskaičiau Leigh Bardugo "Šturmas ir audra" - 2 grišų trilogijos dalį ir turiu pasakyti, jog man patiko labiau negu pirmoji dalis, rodos, autorė įsijaučia, tikiuosi, kad trečioji dalis nenuvils. Alchemie, prašau be komentarų -inau, kad jau skaitei
Dar į rankas papuolė Jeffrey Archer "Vienuoliktas įsakymas" - kaip visada įtraukiantis ir nenuspėjamas. Buvau jo pasiilgusi
pala pala .... o jau buvo ketvirta?
Nu tep, buvo: "Moteris narve", "Fazanų žudikai", "Atpirkimas", "Kaltė".