Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Kas nori su manim pasidžiaugti? Laukiau, laukiau, ir pagaliau sulaukiau. Jau yra Nesbo "Жажда", 11 knyga apie Harį Hūlę. Kur, tubūt sakyti nereikia? mirksiukas.gif
yahoo.gif
Atsakyti
Nas tai tyliu, nes pasirodo, Kingo nieko gero ir neskaičiusi.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 05 25, 09:49)
Kas nori su manim pasidžiaugti? Laukiau, laukiau, ir pagaliau sulaukiau. Jau yra Nesbo "Жажда", 11 knyga apie Harį Hūlę. Kur, tubūt sakyti nereikia?  mirksiukas.gif 
yahoo.gif

aš šiandien ten visai netyčia audio versiją radau smile.gif savo akim nepatikėjau pamačiusi smile.gif
Kai tik baigsiu D. Rubinos 'Почерк Леонардо' klausyt, imsiu šitą.
Atsakyti
oooo Rubina sita gera
Atsakyti
Baigiau visa serija apie Kliftonus. Labai dekui uzrodziusioms. Jauciuosi siuo metu kaip gerus draugus praradusi unsure.gif Nezinau ko nusitvert.
Atsakyti

Aš apskritai Kingo nesu skaičius. Kažkada jaunystėj buvau iš bibliotekos paėmus porą knygų, pradžią paskaičiau ir matyt nekabino, kad taip ir nepabaigiau ir ko tai iki šios dienos jis manes netraukia. Gal kada pribresiu iki jo. Tikiuosi.

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 05 25, 18:08)
oooo Rubina sita gera

Labai drinks_cheers.gif
Atsakyti

Rubina man išvis gera :super: labai išsamiai rašo ir tas išsamumas nenuobodus.

Tiesa, apie audio knygas - per dvejus metus supratau, kad įskaitytojas irgi ne mažiau svarbus  :rolleyes:  Yra visiškai baisių (vienos tokios moteriškės skaityme paprasčiausias sakinys skamba su dideliausia kančia ir drama  :oh: 

O va, per patikusius skaitovus esu radusi puikių knygų  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Rubinos dauguma knygu klausiau jos igarsintu, viena esu numetusi vien del skaitovo, Kordobos balande skaite vyras, kuriam nuolat buvo skrandzio problemos biggrin.gif tiksliau padidejes skrandzio rugstingumas
Atsakyti
Sveiki,

As cia naujoke ir labai megstu skaityti smile.gif 4u.gif

Siuo metu skaitau Jo Nesbo 'Sniego Senis' Pradejau Nuo Pirmosios jo knygos 'Siksnosparnis' tai ir skaitau visas is eiles be sustojimo rolleyes.gif

Pries tai skaiciau S Kingo 'Mr Mercedes' ir ipusejau Kingo 'Finders Keepers' bet kazkaip nebuvo dar laiko pabaigti nes atradau JO Nesbo ax.gif

Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 05 23, 22:20)
kur ateivių laivas nukrito ir kažkokia moteriškė miške jį atkasinėjo? Ta baisokoka. Pavadinimo irgi kol kas neatgaminu smile.gif
Papildyta:
o kas per Šaulio serija? Aš iš serijų tik Tamsųjį bokštą pamenu.

biggrin.gif Tai as cia apie Tamsuji boksta biggrin.gif

Perskaiciau 11 Zvalgo mokinio serijos dali "Dingusios istorijos" ir kazkaip sita dalis labai jau pritempta pasirode... unsure.gif bet vis tiek skaniai susivalge. Aciu Sofija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 05 26, 21:47)
biggrin.gif Tai as cia apie Tamsuji boksta biggrin.gif

ui, šita prie baisesnių smile.gif

Perskaičiau H. Kent 'Paskutinės apeigos'. Labai patiko. Ačiū rekomendavusioms 4u.gif
Atsakyti