Kas nori su manim pasidžiaugti? Laukiau, laukiau, ir pagaliau sulaukiau. Jau yra Nesbo "Жажда", 11 knyga apie Harį Hūlę. Kur, tubūt sakyti nereikia?
Nas tai tyliu, nes pasirodo, Kingo nieko gero ir neskaičiusi.
QUOTE(giluze @ 2017 05 25, 09:49)
Kas nori su manim pasidžiaugti? Laukiau, laukiau, ir pagaliau sulaukiau. Jau yra Nesbo "Жажда", 11 knyga apie Harį Hūlę. Kur, tubūt sakyti nereikia?
aš šiandien ten visai netyčia audio versiją radau savo akim nepatikėjau pamačiusi
Kai tik baigsiu D. Rubinos 'Почерк Леонардо' klausyt, imsiu šitą.
oooo Rubina sita gera
Baigiau visa serija apie Kliftonus. Labai dekui uzrodziusioms. Jauciuosi siuo metu kaip gerus draugus praradusi Nezinau ko nusitvert.
Aš apskritai Kingo nesu skaičius. Kažkada jaunystėj buvau iš bibliotekos paėmus porą knygų, pradžią paskaičiau ir matyt nekabino, kad taip ir nepabaigiau ir ko tai iki šios dienos jis manes netraukia. Gal kada pribresiu iki jo. Tikiuosi.
Rubina man išvis gera labai išsamiai rašo ir tas išsamumas nenuobodus.
Tiesa, apie audio knygas - per dvejus metus supratau, kad įskaitytojas irgi ne mažiau svarbus Yra visiškai baisių (vienos tokios moteriškės skaityme paprasčiausias sakinys skamba su dideliausia kančia ir drama
O va, per patikusius skaitovus esu radusi puikių knygų
Rubinos dauguma knygu klausiau jos igarsintu, viena esu numetusi vien del skaitovo, Kordobos balande skaite vyras, kuriam nuolat buvo skrandzio problemos tiksliau padidejes skrandzio rugstingumas
Sveiki,
As cia naujoke ir labai megstu skaityti
Siuo metu skaitau Jo Nesbo 'Sniego Senis' Pradejau Nuo Pirmosios jo knygos 'Siksnosparnis' tai ir skaitau visas is eiles be sustojimo
Pries tai skaiciau S Kingo 'Mr Mercedes' ir ipusejau Kingo 'Finders Keepers' bet kazkaip nebuvo dar laiko pabaigti nes atradau JO Nesbo
As cia naujoke ir labai megstu skaityti
Siuo metu skaitau Jo Nesbo 'Sniego Senis' Pradejau Nuo Pirmosios jo knygos 'Siksnosparnis' tai ir skaitau visas is eiles be sustojimo
Pries tai skaiciau S Kingo 'Mr Mercedes' ir ipusejau Kingo 'Finders Keepers' bet kazkaip nebuvo dar laiko pabaigti nes atradau JO Nesbo
Labos
Tai as cia apie Tamsuji boksta
Perskaiciau 11 Zvalgo mokinio serijos dali "Dingusios istorijos" ir kazkaip sita dalis labai jau pritempta pasirode... bet vis tiek skaniai susivalge. Aciu Sofija
QUOTE(saintlina @ 2017 05 23, 22:20)
kur ateivių laivas nukrito ir kažkokia moteriškė miške jį atkasinėjo? Ta baisokoka. Pavadinimo irgi kol kas neatgaminu
Papildyta:
o kas per Šaulio serija? Aš iš serijų tik Tamsųjį bokštą pamenu.
Papildyta:
o kas per Šaulio serija? Aš iš serijų tik Tamsųjį bokštą pamenu.
Tai as cia apie Tamsuji boksta
Perskaiciau 11 Zvalgo mokinio serijos dali "Dingusios istorijos" ir kazkaip sita dalis labai jau pritempta pasirode... bet vis tiek skaniai susivalge. Aciu Sofija
QUOTE(zis @ 2017 05 26, 21:47)
ui, šita prie baisesnių
Perskaičiau H. Kent 'Paskutinės apeigos'. Labai patiko. Ačiū rekomendavusioms