Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Tai gal treciadieni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2016 12 11, 17:06)
Registruojuosi ir aš į kalėdinį meet'ą, jei dar ne vėlu.

O, puiku! Labai lauksim 4u.gif

Forget, kai ištrauksi burtus ir išsiųsi žinutes, parašyk ir čia, kad žinotume, ar gavome, ar SM "grybauja" rolleyes.gif
Atsakyti
Vilnietes tariames pirmadieni vakare, as treciadieni irgi i poliklinika turiu eit, negalesiu unsure.gif
Atsakyti

Fejos zinokit burtus traukia ir siuncia zinutes oro uoste, tai tik dabar pastebejo, kad telefone pridare daug klaidu :D  tai prasom ant fejos labai nepykti, ne girta ji, bet greit prispaude ir tik paskui pamate, kad bele kaip :B 

kai kurios jau busit gave zinutes, likusios gaus po keliu valandu! Nes zinot, su sluota per sniega namo parskrist reikia :D 

Atsakyti
Feja su sluota lotuliukas.gif svarbu burtu lazdele trumpo sujungimo nepatirtu biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip įdomu. Gavau pranešimą į paštą apie žinutę forume iš fėjos (ačiū, Forget), , bet čia nieko nėra.
Tai aš jau laukiu geidaraščių. clap.gif Ir pati dairausi, ko čia panorėjus.
Pažiūrėjau, žinutė dėžutėj yra, tik reikia į dėžutę lįsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giluze: 13 gruodžio 2016 - 16:16

Viskas fejos jau nuo sluotos i traukini persedo, visos uzsiregistravusios turejot gauti zinutes. Tik kaip suprantu reikia nueiti i aplanka, nes neateina joks pranesimas, kad gauta.

As zinau, kad labai esu atsilikusi su LT literatura, bet ar Silva rerum, reikia skaityti visas is eiles? Ar ne? Esu skaicius tik pirma

Atsakyti
Forget, nu reiktu ir likusias, bet likusiom galima pasidaryti el. formata 4u.gif atrodo dar turiu paste, galeciau imesti
Atsakyti
Forget, ačiū 4u.gif

Ir mano geidaraštis biggrin.gif

Oliver Sacks "Halicinacijos"
Michio Kaku "Proto ateitis"
Daniel Kahneman "Mąstymas, greitas ir lėtas"
Norman Doidge "Smegenų gebėjimas gyti: smegenų plastiškumas, nepaprasti atradimai ir pasveikimo istorijos"
Charles Duhigg "Įpročio galia"
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 13, 10:48)
Vilnietes tariames pirmadieni vakare, as treciadieni irgi i poliklinika turiu eit, negalesiu unsure.gif

Tai keliamės į kitą pirmadienį? Aš galiu ir tai vienintelis vakaras, kai galiu, kas daugiau?
Atsakyti
Nu sita pirmadieni, nes dar kitas jau Kaledos doh.gif
Atsakyti
Dėkui, Forget, žinutę gavau. aciuks.gif

Ai, dar susilaikysiu dėl geidaraščio... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 13 gruodžio 2016 - 20:28