Tai gal treciadieni?
QUOTE(Gemma @ 2016 12 11, 17:06)
Registruojuosi ir aš į kalėdinį meet'ą, jei dar ne vėlu.
O, puiku! Labai lauksim
Forget, kai ištrauksi burtus ir išsiųsi žinutes, parašyk ir čia, kad žinotume, ar gavome, ar SM "grybauja"
Vilnietes tariames pirmadieni vakare, as treciadieni irgi i poliklinika turiu eit, negalesiu
Fejos zinokit burtus traukia ir siuncia zinutes oro uoste, tai tik dabar pastebejo, kad telefone pridare daug klaidu tai prasom ant fejos labai nepykti, ne girta ji, bet greit prispaude ir tik paskui pamate, kad bele kaip
kai kurios jau busit gave zinutes, likusios gaus po keliu valandu! Nes zinot, su sluota per sniega namo parskrist reikia
Feja su sluota svarbu burtu lazdele trumpo sujungimo nepatirtu
Nu kaip įdomu. Gavau pranešimą į paštą apie žinutę forume iš fėjos (ačiū, Forget), , bet čia nieko nėra.
Tai aš jau laukiu geidaraščių. Ir pati dairausi, ko čia panorėjus.
Pažiūrėjau, žinutė dėžutėj yra, tik reikia į dėžutę lįsti.
Tai aš jau laukiu geidaraščių. Ir pati dairausi, ko čia panorėjus.
Pažiūrėjau, žinutė dėžutėj yra, tik reikia į dėžutę lįsti.
Viskas fejos jau nuo sluotos i traukini persedo, visos uzsiregistravusios turejot gauti zinutes. Tik kaip suprantu reikia nueiti i aplanka, nes neateina joks pranesimas, kad gauta.
As zinau, kad labai esu atsilikusi su LT literatura, bet ar Silva rerum, reikia skaityti visas is eiles? Ar ne? Esu skaicius tik pirma
Forget, nu reiktu ir likusias, bet likusiom galima pasidaryti el. formata atrodo dar turiu paste, galeciau imesti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 13, 10:48)
Vilnietes tariames pirmadieni vakare, as treciadieni irgi i poliklinika turiu eit, negalesiu
Tai keliamės į kitą pirmadienį? Aš galiu ir tai vienintelis vakaras, kai galiu, kas daugiau?
Nu sita pirmadieni, nes dar kitas jau Kaledos
Dėkui, Forget, žinutę gavau.
Ai, dar susilaikysiu dėl geidaraščio...
Ai, dar susilaikysiu dėl geidaraščio...