Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(prieplauka @ 2017 05 19, 19:45)
siandien nusipirkau tikra lobi Frederico Garsia Lorca eilerasciu knyga Liudniausias dziaugsmas...uz 1,5 eur .!!!!...be to iliustracijos Jokūbo Jacovskio !....
Pirmas impulsas - "kaip pavydžiu!"
Paskui prisiminiau, kad po ilgų paieškų turiu.
Myliu Lorca... wub.gif
Papildyta:
Filmas pagal Lorkos "Kruvinos vestuvės" http://www.imdb.com/title/tt2734566/
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 20, 09:00)
Tylos zona irgi man ne siaubiakas. Ta pati Nemiga gal irgi ne striošna.

Tikrai nebaisi. Labai gera. Net gerietiška.
Dabar manęs laukia ?Švytėjimas". O šiaip jau viskas prasidėjo nuo "Daktaro Miego". Pirma ji man į rankas pakliuvo, tada paskaičiau, kad čia tęsinys, pradėjau ieškoti "Švytėjimo" ir kol jį susiradau, "Tylos zona" buvo skaitoma.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 05 13, 14:24)
Perskaičiau porą kiek kitokių knygų, nei čia minimos, ir esu tuo patenkinta.  biggrin.gif
Etgal Keret, Autobuso vairuotojas, kuris norėjo būti Dievas bei Banana Yoshimoto, Ežeras. Nežinau, kam rekomenduočiau, gal Pajautai?..  mirksiukas.gif

Atsiprašau... Mano 2008 metų ataskaitoj ji paminėta kaip viena geresnių knygų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2017 05 20, 22:09)
paminėta kaip viena geresnių knygų  tongue.gif
Na, ir aš sakau, kad esu patenkinta. biggrin.gif
Dar viena knyga, kuri tikrai užims deramą vietą metinėj ataskaitoj: Bernardo Atxaga, Obabakoak. good.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 20, 08:00)
Merginos, patarkit, kur ieškoti audioknygų. Rusiškos  irgi labai tinka smile.gif
Ir telefone kad klausyt - ar reikia kokios specialios programėlės?

Jei piratavimas negasdina geriau uz rutrackeri kol kas nieko neradau. Ten ir anglisku nemazai, jei domina. Lietuvisku nebent linkomanijoj reiketu ieskot. Telefone gali naudot turima programele muzikai klausyt. Pas mane google player.

Pasiilgau Kingo. Baigsiu Kliftonus (jau paskutine dali pradejau) ir imsiuos ko nors. Skaityt siuo metu negaliu visai, niekas nelimpa, tai bent paklausau
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 05 21, 08:38)

ui, šitos jau seniai labai noriu, ale bibliotekos vis negauna, o parsisiųst nerandu iš kur.

Gerai, kad priminei, reik vėl paieškom užsiimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 gegužės 2017 - 08:32

O, taip, rutracker'is gausiausiai garso knygų turi  :rolleyes: Ir net prancūziškų šiuolaikinių yra :super: O telefone paprastai kokia nors grotuvo programėlė yra, per ją ir klausau, bet supratau, kad kartais norėtųsi mažesnio daikčiuko (tarkim, sportuojant). Aš jau net 3 ausines suklausiau (gerai jau, vienas kačiukas sukramtė).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 gegužės 2017 - 08:35
QUOTE(langana @ 2017 05 21, 12:22)
geriau uz rutrackeri kol kas nieko neradau.

ir aš priėjau prie tokios pat išvados smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 05 22, 08:34)
O telefone paprastai kokia nors grotuvo programėlė yra, per ją ir klausau, bet supratau, kad kartais norėtųsi mažesnio daikčiuko (tarkim, sportuojant).

tikrai, telefonas toks didokas ir man šitam reikale pasirodė smile.gif
Pabandžiau pirmą pasitaikiusį po ranka detektyvą įsimest (nes labai skubėjau), nei girdėtos, nei matytos rusų rašytojos E. Michalkovos. Ir visai užkabino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 22, 08:42)
Pabandžiau pirmą pasitaikiusį po ranka detektyvą įsimest (nes labai skubėjau), nei girdėtos, nei matytos rusų rašytojos E. Michalkovos. Ir visai užkabino smile.gif

As seku ja feisbuke, gerai raso. Bet detektyvu perskaiciau pora ir nusibodo
Atsakyti
"Surijau" C. Machintosh "Leidau tau išeiti"...

Pastebėjau, kad kai pradėjau šiuo sunkiu etapu kabintis už lengvai skaitomų knygų, "ryju" vieną po kitos...

Dabar beveik įpusėjau Diane Chamberlain "Nutraukta tyla", patinka žymiai mažiau už prieš tai minėtą knygą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 23 gegužės 2017 - 07:53
Labos 4u.gif
Grižau po atostogų, nieko neskaičiau jau savaitę blink.gif blink.gif blink.gif
QUOTE(Alchemie @ 2017 05 19, 18:18)
Ir visos  baisios? unsure.gif

Tikrai ne visos. Bet pačios pačiausios baisios biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 05 20, 10:00)
kad gal viena kita ir nebaisi yr.  Rita Heivort ir pabėgimas iš Šoušenko nebaisu.
Tylos zona irgi man ne siaubiakas. Ta pati Nemiga gal irgi ne striošna.
Pati neskaičiau, bet mačiau atsiliepimų, jog ir Širdys Atlantidoje be siaubo.
Nors gal čia priklauso kas kam aplamai baisu yra smile.gif

Turbūt pati nebaisiausia Širdys Atlantidoje, bet ir pati neįdomiausia biggrin.gif S. Kingas turi ir grynai fantastinių, pvz. "Drakono širdis" man ji irgi nebaisi, fantastika ir tiek. "Šaulio" serija irgi nerealiai faina, neatsimenu ten baisumų unsure.gif "Nemiga" biški striošna biggrin.gif Gi pilki žmogeliukai yra biggrin.gif Bet tikrai viena pačių pačiausių smile.gif Tas pats "Misteris Mersedesas" ne siaubiakas, o detektyvas 4u.gif Ech, apie Kingą kalbėčiau ir kalbėčiau wub.gif Jis nerealus wub.gif Dar prisiminiau jo knygą apie ateivius, ten irgi man fantastika, tik pavadinimo neatgaminu jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 05 23, 20:04)
Dar prisiminiau jo knygą apie ateivius, ten irgi man fantastika, tik pavadinimo neatgaminu jau ax.gif

kur ateivių laivas nukrito ir kažkokia moteriškė miške jį atkasinėjo? Ta baisokoka. Pavadinimo irgi kol kas neatgaminu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2017 05 23, 20:04)
"Šaulio" serija irgi nerealiai faina, neatsimenu ten baisumų unsure.gif

o kas per Šaulio serija? Aš iš serijų tik Tamsųjį bokštą pamenu.
Atsakyti