Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Erendira @ 2017 05 16, 15:11)
Šitas Revertė kad produktyvus  rolleyes.gif  nuo ko pradėti? a? biggrin.gif 

aš pirmą 'Flamandų dailininko paveikslas' skaičiau. Ir turbūt labiausiai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 16, 13:14)
<p>Bandžiau susitarti su "<strong>Parmos širdimi</strong>" - pernelyg slegianti ji man bent jau šiuo metu. Siužetas visai tiko, bet tokia sunkiasvorė, žiauri net sakyčiau. Kaip Sostų žaidimai - gal būt ir įdomu, bet pernelyg daug žiaurumo, kuriuo atvirai mėgaujamasi.</p>

Butent antra karta klausydama sia knyga atkreipiau demesi i krauja ir zarnas. Bet man ir Sostu zaidimai labai prie sirdies. Kazkaip pateisinamas ziaurumas tokio pobudzio literaturoje.

Pradejau siandien paskutine Kliftonu dali. Gaila, kad baigiasi, nors momentais man ta begaline priesu virtine jau nebeitiketina. Mazesnem dozem turetu but labai gerai. Bet tai kaip istvert? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 18 gegužės 2017 - 22:29

Langana, matyt, slabakė :hihihi:

Klausausi dabar Marininos tritomio Обратная сила . Tokia lyg ir šeimos saga, veiksmui skirti 1842-1997 metai. Gan ramus pasakojimas, daug teisinių, šiek tiek mažiau visuomeninių-politinių pasvarstymų, dar neapsisprendžiau ar man nenuobodu  :ax: Esu ties 1892 metais. :rolleyes: 

Atsakyti
Nuo gegužės 17 d. iki gegužės 31 d. nuolaidos knygoms iš www.knyguklubas.lt - 25 proc.
Nuolaidos kodas NAUJA-KNYGA

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aš tai skaitau S. Kingo "Tylos zona". Jau buvau ir pamiršus kaip jis moka įtraukti. Taip pamažu, švelniai, nespėji apsižiūrėti, o jau visa galva panirus. biggrin.gif Čia vadinasi, aš nemėgstu siaubiakų. lieka tikėtis, kad siaubiako ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 05 19, 11:13)
Aš tai skaitau S. Kingo "Tylos zona". Jau buvau ir pamiršus kaip jis moka įtraukti. Taip pamažu, švelniai, nespėji apsižiūrėti, o jau visa galva panirus.  biggrin.gif Čia vadinasi, aš nemėgstu siaubiakų. lieka tikėtis, kad siaubiako ir nebus.

čia mano manymu geriausias jo kūrinys. Skaičiau senų senovėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 05 19, 12:33)
čia mano manymu geriausias jo kūrinys.

Vienas iš tokių smile.gif man dar Nemiga labai labai patiko. Nors kai pradedu galvoti, tai prisimenu daug tokių labai gerų smile.gif
Atsakyti
Ir visos baisios? unsure.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau tikra lobi Frederico Garsia Lorca eilerasciu knyga Liudniausias dziaugsmas...uz 1,5 eur .!!!!...be to iliustracijos Jokūbo Jacovskio !....

Sąmyšis

Ar mano širdis
tai ir tavo širdis?
Kad man atspindi mintis?
Kas man duoda
tą aistrą
be šaknų?
Kodėl mainos spalvos
mano rūbų?
Visur kryžkelės.
Kodėl danguj regi
šitiek žvaigždžių?
Broli,ar tai tu,
ar tai ašen esu?
O tos rankos tokios vėsios
kieno jos?Regiu save saulėlydy,
ir žmonių skruzdėlynas
man per širdį ropoja.

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 05 19, 16:18)
Ir visos  baisios? unsure.gif

O taip.
Atsakyti
Merginos, patarkit, kur ieškoti audioknygų. Rusiškos irgi labai tinka smile.gif
Ir telefone kad klausyt - ar reikia kokios specialios programėlės?
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2017 05 19, 21:01)

kad gal viena kita ir nebaisi yr. Rita Heivort ir pabėgimas iš Šoušenko nebaisu.
Tylos zona irgi man ne siaubiakas. Ta pati Nemiga gal irgi ne striošna.
Pati neskaičiau, bet mačiau atsiliepimų, jog ir Širdys Atlantidoje be siaubo.
Nors gal čia priklauso kas kam aplamai baisu yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gegužės 2017 - 08:02
QUOTE(saintlina @ 2017 05 20, 08:00)
Merginos, patarkit, kur ieškoti audioknygų. Rusiškos  irgi labai tinka smile.gif

radau rutrackeryje ištisus klodus smile.gif
Atsakyti