Ačiū.
Ačiū.
Ežerą skaičiau. Nepasakyčiau, kad tuo metu kai skaičiau ji labai mane įtraukė, ar sužavėjo. Bet tai ir ne ta knyga, kurią gali greit pamiršt. Dabar, kai prisimenu, tai ji man dvelkia ramybe, japoniška gaivuma. Jaučiasi japonų kultūra, nors rašoma apie gan šiuolaikišką merginą. Simbolizmo yra.
Magiškojo realizmo kol kas neradau, bet dar tik įpusėjau
radau vis dėl to Pabaigoje
Patiko knyga Allende nenuvylė.
Parsineščiau Slavnikovos knygą apie Vario kalno valdovę ir 'Paskutines apeigas'. Tikiuosi malonaus skaitymo
Tiesa kazkodel labai uzejo noras vel perskaityti Vilku marti
Kaip mane gelbėja dabar lengva lektūra,kitaip išprotėčiau...
Aš antros jau puse suskaičiau! Labai labai
Papildyta:
Uch kokia palaima
Aš ketvirtąją Silva rerum dalį taupausi - neskaitau, laukiu kol visai prispirs Ir senojo Vilniaus pasakų 5 dalį skaitau ne daugiau kaip po dvi ar tris šeštadieniais ir sekmadieniais.
Dabar klausausi S.Kingo antrąjį detektyvą - kas ras, tas ir turės (Finders keepers) - visai netgi nieko Džiaugiuosi, kad ir trečia dalis yra. Iš tiesų, nei Pono Mesedeso nei šios tikru detektyvu nelaikyčiau -labiau nervų kutulio knygos, bet man tinka
O iš ne detektyvų - gerai susiskaitė Joanne Harris "Penki ketvirčiai apelsino", ir vėl apie vienišus vaikus... bet graži knyga, gal charakteriai kiek vienpusiai, bet man netrukdė
Dar giriu Vodolazkino Aviatorių . Kaip ir Laure, radau sau artimų ir įdomių minčių, ypač apie įvykius pasaulio ir žmogaus mastu, tiksliau apie svarbos reliatyvumą ... Ir dar, keliu kepurę už pabaigą Jei būt buvęs happy end'as ar atvirkščiai, būč irzusi.
Apie Korosteliovą rašiau anksčiau - patiko iki pat pabaigos.
Bandžiau susitarti su "Parmos širdimi" - pernelyg slegianti ji man bent jau šiuo metu. Siužetas visai tiko, bet tokia sunkiasvorė, žiauri net sakyčiau. Kaip Sostų žaidimai - gal būt ir įdomu, bet pernelyg daug žiaurumo, kuriuo atvirai mėgaujamasi.
Taip, džiaugiuosi, nes labai užkabino Silva Rerum.Draugė paskolins trečią knygą.
o šita antroji - tai Pono Mersedeso tęsinys?
Skaitau A. Perez-Reverte 'Vyras, kuris šoko tango'. Patinka man Reverte's knygos
o šita antroji - tai Pono Mersedeso tęsinys?
Skaitau A. Perez-Reverte 'Vyras, kuris šoko tango'. Patinka man Reverte's knygos
Yep Dar yra End of Watch, bet rusiškai ieškosiu, mažiau blaškysis dėmesys.
Šitas Revertė kad produktyvus nuo ko pradėti? a?