Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2017 05 13, 19:01)
Projektas Roze is lengvu labai rekomenduojamu 4u.gif super suejo 4u.gif

Ačiū.
Atsakyti

Ežerą skaičiau. Nepasakyčiau, kad tuo metu kai skaičiau ji labai mane įtraukė, ar sužavėjo. Bet tai ir ne ta knyga, kurią gali greit pamiršt. Dabar, kai prisimenu, tai ji man dvelkia ramybe, japoniška gaivuma. Jaučiasi japonų kultūra, nors rašoma apie gan šiuolaikišką merginą. Simbolizmo yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 13 gegužės 2017 - 22:47
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 10:45)
skaitau I. Allende 'Meilužis japonas'. Labai patinka  wub.gif
Magiškojo realizmo kol kas neradau, bet dar tik įpusėjau smile.gif

radau vis dėl to smile.gif Pabaigoje smile.gif
Patiko knyga wub.gif Allende nenuvylė.

Parsineščiau Slavnikovos knygą apie Vario kalno valdovę ir 'Paskutines apeigas'. Tikiuosi malonaus skaitymo wub.gif
Atsakyti
Baigiau K. Cass Sirena...nu pasirode prastesne uz ta jos begalini romana, bet kai kas labai atliepe, juolab, kad as irgi studijavau undneliu istorija biggrin.gif ir svarbiausia, kad ner tesiniu biggrin.gif

Tiesa kazkodel labai uzejo noras vel perskaityti Vilku marti wub.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 15 gegužės 2017 - 12:37
Įtraukė prancūziškai impresionistiška Paryžiaus,nekomercinio kino teatro ir meilės istorija...Nicolas Barreau "Vieną kartą Paryžiuje".
Kaip mane gelbėja dabar lengva lektūra,kitaip išprotėčiau...
Atsakyti
Pabaigiau skaityti antrą Kristinos Sabaliauskaitės Silva Rerum.Likau sužavėta. smile.gif
Atsakyti
Aha dziaukis, dar dvi yra ir ne ka ne prastesnes uz pirmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 05 15, 20:48)
Pabaigiau skaityti antrą Kristinos Sabaliauskaitės Silva Rerum.Likau sužavėta.  smile.gif

Aš antros jau puse suskaičiau! Labai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2017 05 15, 21:33)

Uch kokia palaima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 16 gegužės 2017 - 10:21

Aš ketvirtąją Silva rerum dalį taupausi - neskaitau, laukiu kol visai prispirs  :D  Ir senojo Vilniaus pasakų 5 dalį skaitau ne daugiau kaip po dvi ar tris šeštadieniais ir sekmadieniais.

Dabar klausausi S.Kingo antrąjį detektyvą - kas ras, tas ir turės (Finders keepers) - visai netgi nieko  :mirksiukas:  Džiaugiuosi, kad ir trečia dalis yra. Iš tiesų, nei Pono Mesedeso nei šios tikru detektyvu nelaikyčiau -labiau nervų kutulio knygos, bet man tinka  :rolleyes: 

O iš ne detektyvų - gerai susiskaitė Joanne Harris "Penki ketvirčiai apelsino", ir vėl apie vienišus vaikus... bet graži knyga, gal charakteriai kiek vienpusiai, bet man netrukdė  :rolleyes: 

Dar giriu Vodolazkino Aviatorių . Kaip ir Laure, radau sau artimų ir įdomių minčių, ypač apie įvykius pasaulio ir žmogaus mastu, tiksliau apie svarbos reliatyvumą ... Ir dar, keliu kepurę už pabaigą  :D  Jei būt buvęs happy end'as ar atvirkščiai, būč irzusi.

Apie Korosteliovą rašiau anksčiau - patiko iki pat pabaigos.

Bandžiau susitarti su "Parmos širdimi" - pernelyg slegianti ji man bent jau šiuo metu. Siužetas visai tiko, bet tokia sunkiasvorė, žiauri net sakyčiau. Kaip Sostų žaidimai - gal būt ir įdomu, bet pernelyg daug žiaurumo, kuriuo atvirai mėgaujamasi.

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 05 15, 20:33)

Taip, džiaugiuosi, nes labai užkabino Silva Rerum.Draugė paskolins trečią knygą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 16, 13:14)
Dabar klausausi S.Kingo antrąjį detektyvą - kas ras, tas ir turės (<strong>Finders keepers</strong>) - visai netgi nieko  mirksiukas.gif  Džiaugiuosi, kad ir trečia dalis yra. Iš tiesų, nei <strong>Pono Mesedeso</strong> nei šios tikru detektyvu nelaikyčiau -labiau <em>nervų kutulio</em> knygos, bet man tinka  rolleyes.gif 

o šita antroji - tai Pono Mersedeso tęsinys?

Skaitau A. Perez-Reverte 'Vyras, kuris šoko tango'. Patinka man Reverte's knygos wub.gif
Atsakyti

o šita antroji - tai Pono Mersedeso tęsinys?

Skaitau A. Perez-Reverte 'Vyras, kuris šoko tango'. Patinka man Reverte's knygos wub.gif

Yep  :mirksiukas:  Dar yra End of Watch, bet rusiškai ieškosiu, mažiau blaškysis dėmesys.

Šitas Revertė kad produktyvus  :rolleyes:  nuo ko pradėti? a? :D 

Atsakyti