Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 10:45)
skaitau I. Allende 'Meilužis japonas'. Labai patinka  wub.gif
Magiškojo realizmo kol kas neradau, bet dar tik įpusėjau smile.gif

Sakai ... Rašausi.
Aš savo ruožtu perskaičiau Debesų žemėlapį. Sunkiai sekėsi man pagaut esmę, daug visokių turėjau teorijų, tačiau ėmiau ir pasižiūrėjau ekranizaciją, kuri visai nenuvylė. Yra nukrypimų nuo siužeto, bet filme viskas aiškiau tarsi susidėlioja į dėlionę. Sudėtinga, reikalaujanti kantrybės, bet verta dėmesio knyga. Nors fantasy ir visai ne mano stilius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 10 gegužės 2017 - 12:37
Sveikos. Man žiauriai sunkus metas. Niekas sudėtingesnio nesiskaito.

Sugebėjau perskaityti tik Jojo Moyes "Aš prieš tave".

Gal galit parekomenduot panašių lengvai besiskaitančių,įtraukiančių, skaitaliukų mintims nukreipt?
Atsakyti
Laba.Ar galėčiau prisijungti prie jūsų.Taip trūsta paplepėjimo apie knygas nes turiu tik 1 draugę kuri taip pat rimtai skaito.
Skaičiau jūsų plepesiukus pasižminejau jusu atsiliepimus ko dar neskaičius.
Iš jūsų būrelio tik Zis pažystu iš senų laikų biggrin.gif
Atsakyti
Nu taigi zinoma junkis 4u.gif
Atsakyti

Skaičiau Meilužį japoną. Gera itraukianti istorija. Puikiai ir idomiai papasakota.

Dabar baiginėju Jean-Christope Grange "Sielų miškas". Išpradžių labai sunkiai lipo depresuojančios moteriškės vaizdas, nykuma, niūruma. Po to įsivažiavo istorija, viskas pradėjo įgaut formas ir dabar, jau beveik baiginėjant, nebegaliu atsitraukt. Idomu kaip viskas išsimazgys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 12 gegužės 2017 - 17:37
Ačiù,kad priemet 4u.gif
Allande,,Japonas meilužis,, lentynoj laukia nuotaikos. smile.gif Dabar už Sabaliauskaitės ,,Silva rerum,,užsikabinau.Negaliu patikėti,kad lietuvių rašytoja mane užkabuno,mažai mane pritraukdavo.
Kaip jums Tolstojaus,,Uždrausta knyga,,?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2017 05 11, 17:13)

Sugebėjau perskaityti tik Jojo Moyes "Aš prieš tave".

Gal galit parekomenduot panašių lengvai besiskaitančių,įtraukiančių, skaitaliukų mintims nukreipt?

Kai niekas nesiskaito, imuosi detektyvu. A.Kristi sekmingai nukreipia mintis nuo realybes. Pabandyk Gabaldon Svetimsale, jei neskaitei, pirma pora knygu visai kabina. Arba Pirmykstes moters serija. Is lengvu dar patiko Projektas "Roze"

As vis dar su Kliftonais. Ipusejau ketvirta dali, vis dar geris
Atsakyti

Aš irgi, po sielų miško užsimaniau pabaigt pirmykštės moters seriją. Einu ieškot paskutinių dviejų knygų.

Sabaliauskaitė tikrai išsiskiria iš kitų lt kūrėjų. Visos jos knygos labai patiko ir įtraukė.

Atsiliepimai apie Tolstojaus "Uždraustą knygą" irgi domina. Ateity gal dabrisiu iki jos.

Atsakyti
QUOTE(langana @ 2017 05 13, 00:59)
Kai niekas nesiskaito, imuosi detektyvu. A.Kristi sekmingai nukreipia mintis nuo realybes. Pabandyk Gabaldon Svetimsale, jei neskaitei, pirma pora knygu visai kabina. Arba Pirmykstes moters serija. Is lengvu dar patiko Projektas "Roze"

Ačiū tau už patarimus.

Pasiėmiau 5 romanus. Peržvelgusi juos užsikabinau už Karin Alvtegen "Dingusi".,Patinka,nes įtraukia ir nukreipia mintis,jau baiginėju. Be to,įdomu man benamių patirtis...Nors šiaip logika dažnai ten šlubuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 13 gegužės 2017 - 07:56
QUOTE(langana @ 2017 05 12, 23:59)

,,Pirmykštė moteris,,perskaičiau 1.5 knygos. smile.gif 1 dalis susiskaitė visai idomiai.Antros dailes ties puses knygos trūko kantrybė del ištemtumo.Ir nebetesiau nebekankinau saves.
,, Vaistininko dukra,, ,,Prieskonių pirklio žmona,, vienos iš lengvas susikaitomu man buvo.
Neseniai perskaičiau ,, Šaltojo karo samdinys,,nesitikėjau,kad patiks.Bet patiko biografija.
Atsakyti
Perskaičiau porą kiek kitokių knygų, nei čia minimos, ir esu tuo patenkinta. biggrin.gif
Etgal Keret, Autobuso vairuotojas, kuris norėjo būti Dievas bei Banana Yoshimoto, Ežeras. Nežinau, kam rekomenduočiau, gal Pajautai?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Projektas Roze is lengvu labai rekomenduojamu 4u.gif super suejo 4u.gif
Atsakyti