Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(zis @ 2017 05 03, 20:58)

Skaitau J. Cronin "Veidrodziu miestas" biggrin.gif

čia paskutinė trilogijos, kur pirma knyga 'Perėja', dalis?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 05, 09:12)
<p>Labos, </p><p>šiandien baisiai niežti pasidalyti  rolleyes.gif  nes, na, labai smagi knyga. Klausau <strong><span>Коростелева Анна – Цветы корицы, аромат сливы</span></strong> ir džiaugiuosi  biggrin.gif </p><p>Tokia smagiai ironiška, tuo pačiu subtili, net nelabai įdomu koks siužetas (lyg bręsta įvykiai) - vienas malonumas iš paties proceso. Na, bent tau man. Šiandien. Subjektyviai.  rolleyes.gif​ </p>

Man sita irgi patiko, paskui skaiciau jos Mokykla Kramartene (irgi rusiskai), bet buvo jau ne tas.

As ikritusi i Kliftonu kronikas. Parsisiunciau visas 7 knygas angliskai, siuo metu klausausi antraja. Labai patinka, tikiuosi neissisems Archeris iki serijos pabaigos.

Dar skaitau Paskutinis Lapis, bet kazkaip neypatingai kabina. Idomu tik elniu augintoju gyvenimo aprasymai, Laplandijos gamta, kaadienybe. Detektyvines linijos gali ir nebuti
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 05, 13:01)
čia paskutinė trilogijos, kur pirma knyga 'Perėja', dalis?

Aha, Cronino Perėja, Dvylika wub.gif

QUOTE(langana @ 2017 05 05, 15:06)

As ikritusi i Kliftonu kronikas. Parsisiunciau visas 7 knygas angliskai, siuo metu klausausi antraja. Labai patinka, tikiuosi neissisems Archeris iki serijos pabaigos.

Įdomu, kaip tau visos dalys iš eilės klausysis, nes kai mažom dozėm, tai man Kliftonai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 05 05, 21:23)
Įdomu, kaip tau visos dalys iš eilės klausysis, nes kai mažom dozėm, tai man Kliftonai labai labai  wub.gif

Mazom dozem nesigaus ko gero, kiekviena knyga baigiasi taip, kad norisi iskart griebti kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2017 05 06, 20:08)
Mazom dozem nesigaus ko gero, kiekviena knyga baigiasi taip, kad norisi iskart griebti kita  smile.gif

Tai jau tikrai. Aš kol kas tik penkias perskaičiau. Bet guodžiuosi, kad turiu ko laukti biggrin.gif

Dar perskaičiau "Gyveno kartą Uvė" ir ašarą nubraukiau. Labai patiko.
O šiandien mėgavausi J. Flanagan "Dingusios istorijos" wub.gif - ech, noriu dar....

Rytoj susitinkam Submarine Jeruzalėje? Tarp 18 ir 18.30? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 05 07, 23:29)
Tai jau tikrai. Aš kol kas tik penkias perskaičiau. Bet guodžiuosi, kad turiu ko laukti  biggrin.gif

Dar perskaičiau "Gyveno kartą Uvė" ir ašarą nubraukiau. Labai patiko.
O šiandien mėgavausi J. Flanagan "Dingusios istorijos"  wub.gif  - ech, noriu dar....

Rytoj susitinkam Submarine Jeruzalėje? Tarp 18 ir 18.30?  biggrin.gif

Labos 4u.gif
Atnesi man? 4u.gif
Susitinkam. Tikiuosi 18.30 ten jau buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 05 07, 23:53)
Labos 4u.gif
Atnesi man? 4u.gif
Susitinkam. Tikiuosi 18.30 ten jau buti 4u.gif

Nešu 4u.gif
O pati pakeliui į darbą skaitau "Keliautojo autostopu gidą po galaktiką" biggrin.gif
Atsakyti
OK busiu 18.30 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 05 08, 06:44)
O pati pakeliui į darbą skaitau "Keliautojo autostopu gidą po galaktiką"  biggrin.gif

Nezinau kaip vertimas, bet knyga superine. Antra dalis man nebepatiko, bet pirmoji wub.gif Pasvarstymus apie aplinkeliu nauda ir ranksluoscio vertybes ir dabar su sunum cituojam kartais

Atsakyti

Aš jau maniau kad išaugau iš fantastinių knygų. Nė velnio. Savaitgali į rankas pakliuvo Alison Goodman Eonas. Drakonregio atgimimas. Ir taip skaniai aš jį suskaičiau, taip įtraukė. Norėtusi ir antros dalies baisiai, bet nėr išversta į Lt kalbą. Jaučiu, kad užvažiavau vėl ant fantastinės literatūros kelio.

Atsakyti
Jo, antra tik anlgiskai, bet tikrai verta 4u.gif laaaaaaabai sakniai, ir idomiai skaitesi, juolab, kad tikrai originali knyga
Atsakyti
skaitau I. Allende 'Meilužis japonas'. Labai patinka wub.gif
Magiškojo realizmo kol kas neradau, bet dar tik įpusėjau smile.gif
Atsakyti