Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

As jau ji nusiziurejau biggrin.gif
Klausykit pas ka dabar mano Raganos ir Kestneris? unsure.gif nepamenu unsure.gif
Mama perskaite "Rozes projekta", kol pas mane velykavo tai jai laaaaaaabai patko. Aciu Zis 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 21, 09:41)
As jau ji nusiziurejau biggrin.gif
Klausykit pas ka dabar mano Raganos ir Kestneris? unsure.gif nepamenu unsure.gif
Mama perskaite "Rozes projekta", kol pas mane velykavo tai jai laaaaaaabai patko. Aciu Zis 4u.gif

Raganos pas mane 4u.gif Smagu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 17, 19:29)
As visa panirusi i T. Canavan "Ambasadoriaus misija", nu laaaaaaaaaaaaabai idomu

Pritariu zis, nustojam erzintis biggrin.gif
QUOTE(zis @ 2017 04 21, 00:25)
Labos smile.gif
Baigiau Neil Gaiman "Niekurniekada" bigsmile.gif oh, tokia jauki knyga, tiesiog prisotinta nepakartojamo Gainmanisko stiliaus ir fantastiskos ismones. Liaupses ir plojimai wub.gif  Sofija, aciuuuu 4u.gif

Džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif Man kol kas tai ryškiausia šių metų knyga.
Beje, perskaičiau Kingo Ponas Mersedesas - ir man patiko, gal kad neieškojau siaubukų, o tikėjausi tiesiog trilerio, detektyvo. Lauksiu tęsinių 4u.gif
Vilnietes, o gal susitinkam kada? Nelaukdamos vasaros.
Atsakyti
Aha, gal kita savaitgali, nes si as busiu, tikiuosi, kur nesninga ir nelyja unsure.gif t.y. Penktadieni
Atsakyti
Labos☺
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 04 23, 14:07)
Vilnietes, o gal susitinkam kada? Nelaukdamos vasaros.

Galim tiktis, kol kas penktadienis man tinka☺
Atsakyti
Отвыкаю быть идеальной
И учусь свою Душу слушать…
Я воистину уникальна:
Быть такою, как есть, мне лучше…

Наконец-то я осознала,
Что нет смысла казаться кем-то…
Всё, что нужно, мне Свыше дали…
Я живу в своём личном темпе…

Для кого-то, наверно, быстро,
Слишком медленно для другого…
Радикально, пожалуй, мыслю,
Ставя Душу всему в основу…

Я люблю помолчать о главном,
Записать и обдумать дважды…
Каждый день я по-женски плавно
Успеваю всё то, что важно…

Вверх стремлюсь не по вертикали,
А зигзагом чуть-чуть игривым…
Отвыкаю быть идеальной:
Привыкаю к себе счастливой!...

Алевтина Суровцева

Radau eilėraštį vienam rankdarbiautojų forume, šiaip jau aš ten ir randu gerus eilėraščius. Nors ant sienos pasikabink, kaip himną. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 23, 20:02)
Aha, gal kita savaitgali, nes si as busiu, tikiuosi, kur nesninga ir nelyja unsure.gif t.y. Penktadieni

QUOTE(zis @ 2017 04 23, 23:00)
Labos☺

Galim tiktis, kol kas penktadienis man tinka☺

Oi o jei ne penktadienį, nes ateinantys du penktadieniai man išvažiuojamieji. Po darbo į kelionę.
Atsakyti
Ateinanti treciadieni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 24, 20:56)
Ateinanti treciadieni? 4u.gif

Man tinka 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Perskaičiau D. Levithan "Kiekvieną dieną". Kiekvieną dieną jis nubunda vis kitam kūne. Kartais jis būna mergina, kartais vaikinas. Jis išmoksta prisitaikyti. Stengiasi gyventi taip, kad nepridarytų kūno savininkui jokių rūpesčių. Bet tada jis sutinka ją ir jo gyvenimas pasikeičia. Ar įmanoma mylėti žmogaus sielą, kad ir kokiu pavidalu ji pasirodytų? Ar įmanoma būti kartu? Daug filosofavimo apie būti ir labai daug informacijos apie paauglius ir jų aplinką. įtraukė smile.gif Patiks fantastikos istorijų ir YA knygų gerbėjoms biggrin.gif Sofija, tau atnešti, ar jau skaitei? 4u.gif
Trečiadienis gal ir tinka, bet reikia nuspręsti kur... 4u.gif
Atsakyti
Nu perskaiciau t. Canavan Ambasadoriaus misija, kazkaip nnetiketai baigesi, gerai, kad turiu antra dali
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 04 26, 00:11)
Labos 4u.gif
Perskaičiau D. Levithan "Kiekvieną dieną"
Sofija, tau atnešti, ar jau skaitei? 4u.gif
Trečiadienis gal ir tinka, bet reikia nuspręsti kur... 4u.gif

Kažkodėl Kiekviena diena liko paskutine neskaityta knyga is viso bibliotekos knygu lobio unsure.gif bet jei tau patiko, ciupsiu ir as, kai tik i Vilniu grisiu. Si karta i kelione pasiemiau Gyveno karta Uve.
O tiktis prie namu tau butu patogiau? O Submarinas ten dar veikia? Tik ten vietos mazoka. O gal i Panorama? Tu rinkis 4u.gif
Atsakyti