As jau ji nusiziurejau
Klausykit pas ka dabar mano Raganos ir Kestneris? nepamenu
Mama perskaite "Rozes projekta", kol pas mane velykavo tai jai laaaaaaabai patko. Aciu Zis
Labos
Raganos pas mane Smagu, kad patiko
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 21, 09:41)
As jau ji nusiziurejau
Mama perskaite "Rozes projekta", kol pas mane velykavo tai jai laaaaaaabai patko. Aciu Zis
Raganos pas mane Smagu, kad patiko
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 17, 19:29)
As visa panirusi i T. Canavan "Ambasadoriaus misija", nu laaaaaaaaaaaaabai idomu
Pritariu zis, nustojam erzintis
QUOTE(zis @ 2017 04 21, 00:25)
Labos
Baigiau Neil Gaiman "Niekurniekada" oh, tokia jauki knyga, tiesiog prisotinta nepakartojamo Gainmanisko stiliaus ir fantastiskos ismones. Liaupses ir plojimai Sofija, aciuuuu
Baigiau Neil Gaiman "Niekurniekada" oh, tokia jauki knyga, tiesiog prisotinta nepakartojamo Gainmanisko stiliaus ir fantastiskos ismones. Liaupses ir plojimai Sofija, aciuuuu
Džiaugiuosi, kad patiko Man kol kas tai ryškiausia šių metų knyga.
Beje, perskaičiau Kingo Ponas Mersedesas - ir man patiko, gal kad neieškojau siaubukų, o tikėjausi tiesiog trilerio, detektyvo. Lauksiu tęsinių
Vilnietes, o gal susitinkam kada? Nelaukdamos vasaros.
Aha, gal kita savaitgali, nes si as busiu, tikiuosi, kur nesninga ir nelyja t.y. Penktadieni
Labos☺
Galim tiktis, kol kas penktadienis man tinka☺
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 04 23, 14:07)
Vilnietes, o gal susitinkam kada? Nelaukdamos vasaros.
Galim tiktis, kol kas penktadienis man tinka☺
Отвыкаю быть идеальной
И учусь свою Душу слушать
Я воистину уникальна:
Быть такою, как есть, мне лучше
Наконец-то я осознала,
Что нет смысла казаться кем-то
Всё, что нужно, мне Свыше дали
Я живу в своём личном темпе
Для кого-то, наверно, быстро,
Слишком медленно для другого
Радикально, пожалуй, мыслю,
Ставя Душу всему в основу
Я люблю помолчать о главном,
Записать и обдумать дважды
Каждый день я по-женски плавно
Успеваю всё то, что важно
Вверх стремлюсь не по вертикали,
А зигзагом чуть-чуть игривым
Отвыкаю быть идеальной:
Привыкаю к себе счастливой!...
Алевтина Суровцева
Radau eilėraštį vienam rankdarbiautojų forume, šiaip jau aš ten ir randu gerus eilėraščius. Nors ant sienos pasikabink, kaip himną.
И учусь свою Душу слушать
Я воистину уникальна:
Быть такою, как есть, мне лучше
Наконец-то я осознала,
Что нет смысла казаться кем-то
Всё, что нужно, мне Свыше дали
Я живу в своём личном темпе
Для кого-то, наверно, быстро,
Слишком медленно для другого
Радикально, пожалуй, мыслю,
Ставя Душу всему в основу
Я люблю помолчать о главном,
Записать и обдумать дважды
Каждый день я по-женски плавно
Успеваю всё то, что важно
Вверх стремлюсь не по вертикали,
А зигзагом чуть-чуть игривым
Отвыкаю быть идеальной:
Привыкаю к себе счастливой!...
Алевтина Суровцева
Radau eilėraštį vienam rankdarbiautojų forume, šiaip jau aš ten ir randu gerus eilėraščius. Nors ant sienos pasikabink, kaip himną.
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 23, 20:02)
Aha, gal kita savaitgali, nes si as busiu, tikiuosi, kur nesninga ir nelyja t.y. Penktadieni
QUOTE(zis @ 2017 04 23, 23:00)
Oi o jei ne penktadienį, nes ateinantys du penktadieniai man išvažiuojamieji. Po darbo į kelionę.
Ateinanti treciadieni?
Labos
Perskaičiau D. Levithan "Kiekvieną dieną". Kiekvieną dieną jis nubunda vis kitam kūne. Kartais jis būna mergina, kartais vaikinas. Jis išmoksta prisitaikyti. Stengiasi gyventi taip, kad nepridarytų kūno savininkui jokių rūpesčių. Bet tada jis sutinka ją ir jo gyvenimas pasikeičia. Ar įmanoma mylėti žmogaus sielą, kad ir kokiu pavidalu ji pasirodytų? Ar įmanoma būti kartu? Daug filosofavimo apie būti ir labai daug informacijos apie paauglius ir jų aplinką. įtraukė Patiks fantastikos istorijų ir YA knygų gerbėjoms Sofija, tau atnešti, ar jau skaitei?
Trečiadienis gal ir tinka, bet reikia nuspręsti kur...
Perskaičiau D. Levithan "Kiekvieną dieną". Kiekvieną dieną jis nubunda vis kitam kūne. Kartais jis būna mergina, kartais vaikinas. Jis išmoksta prisitaikyti. Stengiasi gyventi taip, kad nepridarytų kūno savininkui jokių rūpesčių. Bet tada jis sutinka ją ir jo gyvenimas pasikeičia. Ar įmanoma mylėti žmogaus sielą, kad ir kokiu pavidalu ji pasirodytų? Ar įmanoma būti kartu? Daug filosofavimo apie būti ir labai daug informacijos apie paauglius ir jų aplinką. įtraukė Patiks fantastikos istorijų ir YA knygų gerbėjoms Sofija, tau atnešti, ar jau skaitei?
Nu perskaiciau t. Canavan Ambasadoriaus misija, kazkaip nnetiketai baigesi, gerai, kad turiu antra dali
QUOTE(zis @ 2017 04 26, 00:11)
Labos
Perskaičiau D. Levithan "Kiekvieną dieną"
Sofija, tau atnešti, ar jau skaitei?
Perskaičiau D. Levithan "Kiekvieną dieną"
Sofija, tau atnešti, ar jau skaitei?
Kažkodėl Kiekviena diena liko paskutine neskaityta knyga is viso bibliotekos knygu lobio bet jei tau patiko, ciupsiu ir as, kai tik i Vilniu grisiu. Si karta i kelione pasiemiau Gyveno karta Uve.
O tiktis prie namu tau butu patogiau? O Submarinas ten dar veikia? Tik ten vietos mazoka. O gal i Panorama? Tu rinkis