Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alexia @ 2017 04 13, 16:57)
Ivaškevičiaus "Mistro" pastatymas rodomas Mažajam teatre, gal matėt ? Žorž Sand ten mano mėgstamiausias personažas smile.gif

Nemačiau. Traukiu į must see sąrašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2017 04 12, 09:00)
Vincezi skaiciau kazkada viena knyga, nepamenu pavadinimo, ir visai patiko, nors truputi "svajoniu". "Ne angela" irgi itraukiau i sarasa del apibudinimo "seimos saga".

vis dėlto nusaldėjo į pabaigą ir patapo labai 'svajonių'. Gaila.
O šeimos saga vis dėlto nelabai pavadinčiau, nebent tęsiniai bus apie atžalų tolimesnį gyvenimą. Čia visus devynis šimtus puslapių užėmė kokie 20 metų, ne daugiau. Ir jau su tokia 'svajonine' holivudine pabaiga.. Turbūt nelabai man to tęsinio bereiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 balandžio 2017 - 19:32
Jaučiuosi šiandien "nusikaltus"... unsure.gif Kiemų vidury voliojosi "pamestos" knygos, bet nepriglaudžiau, nes tai - svajonių serijos knygos... unsure.gif Gal sugrįžt ir "išgelbėt" knygas?.. Gal čia ženklas pradėti svajoti?.. biggrin.gif
Atsakyti
Paimt ir atiduot kokiai nors kavinei ale interjerui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 04 11, 09:13)
Bet manęs netenkina "lyg ir"  ax.gif  užskaitau kaip"likbiezą".</p>

kas yra "likbiezas"? ax.gif

QUOTE(Alexia @ 2017 04 13, 16:57)
Ivaškevičiaus "Mistro" pastatymas rodomas Mažajam teatre, gal matėt ? Žorž Sand ten mano mėgstamiausias personažas smile.gif

pritariu, geras spektaklis drinks_cheers.gif

QUOTE(klopedija @ 2017 04 15, 10:07)
Jaučiuosi šiandien "nusikaltus"...  unsure.gif  Kiemų vidury voliojosi "pamestos" knygos, bet nepriglaudžiau, nes tai - svajonių serijos knygos...  unsure.gif  Gal sugrįžt ir "išgelbėt" knygas?.. Gal čia ženklas pradėti svajoti?..  biggrin.gif

išgelbėt nebent nunešant į kurią nors "lauko bibliotekėlę" arba šiaip į biblioteką, jei ten priima tokias knygas ax.gif

Vis dar neturiu daug laiko ramiam panirimui į grožinę literatūrą, bet kai atsiranda pauzė, mėgaujuosi Papievio "Odile" - tas jo aprašomas Paryžius taip užburia, vėl užsinorėjau ten nuvažiuoti wub.gif
Priešokiais skaitinėju Laimos Lavaste "Linksma knygą apie suomius ir Suomiją", bet nepatinka, kažkoks kratinys - ar ten tiesiog jos straipsnių rinkinys, kad vientisumo nėra, nežinau. Ruošiuosi komandiruotei, tai galvoju, pasiskaitysiu. Yra įdomių dalykų, bet bendras įspūdis perskaičius pusę knygos - nekoks schmoll.gif
Atsakyti

LIKBIEZAS -t.y. likvidacija bezgramotnosti, t.y. neraštingumo naikinimas.... cia pažodinis vertimas iš rusų kalbos biggrin.gif
Papildyta:

LIKBIEZAS -t.y. likvidacija bezgramotnosti, t.y. neraštingumo naikinimas.... cia pažodinis vertimas iš rusų kalbos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 14, 19:25)
vis dėlto nusaldėjo į pabaigą ir patapo labai 'svajonių'. Gaila.
O šeimos saga vis dėlto nelabai pavadinčiau, nebent tęsiniai bus apie atžalų tolimesnį gyvenimą. Čia visus devynis šimtus puslapių užėmė kokie 20 metų, ne daugiau. Ir jau su tokia 'svajonine' holivudine pabaiga.. Turbūt nelabai man to tęsinio bereiks  unsure.gif

Aciu uz atsiliepima, man gal irgi nebereikes

Spektaklio nemaciau ir nesitikiu, kad pavyks

Vel skaitau apie Airija, bet sikart tiesiog romanas, nors ir pavadintas istoriniu. J. Grainger "So much owed". Per ta bookbub prisisiunciu visko ir skaitau, nors kruva geresniu knygu eilej laukia. Guodziuosi tik, kad angliskai, tai vis siokia tokia nauda
Atsakyti
Aš jau persiritau į kitą pusę savo "Karališkojo žudiko". Tiksliau, skaitau jau trečią knygą Р. Хобб "Странтствия убийцы" ir darosi vis įdomiau. Didelė dozė nuotykių, šiek tiek mažiau fentezi, gal tik per daug vandens, kaip sako rusai. Su tuo tai sutinku. Ir per daug pakartojimų.
Atsakyti
As visa panirusi i T. Canavan "Ambasadoriaus misija", nu laaaaaaaaaaaaabai idomu, kaip ji taip moka rasyti...rodos papratsai raso, bet labai idomu
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2017 04 16, 17:02)
Spektaklio nemaciau ir nesitikiu, kad pavyks

aš tai tikiuosi, kad kitą sezoną pavyks smile.gif šį jau neberodys.
Labai džiaugiuosi ir džiaugsiuosi, jei mielosios knygės parekomenduos gerus spektaklius wub.gif abo tam skirta tema visiškai apmirusi unsure.gif

Perskaičiau M. Kallentoft 'Vasaros angelai'. Dar viena skandinaviškų detektyvų serija. Detektyvė Malina Fors. Antrą knygą iš šio serijos skaičiau, nesužavėjo tiek, kad imčiau trečią.
Atsakyti
Vaiku knygu penketukai
http://rubinaitis.ln....php?2597338859

(nu du trecdalius esu skaiciusi smile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Baigiau Neil Gaiman "Niekurniekada" bigsmile.gif oh, tokia jauki knyga, tiesiog prisotinta nepakartojamo Gainmanisko stiliaus ir fantastiskos ismones. Liaupses ir plojimai wub.gif Sofija, aciuuuu 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 17, 19:29)
As visa panirusi i T. Canavan "Ambasadoriaus misija", nu laaaaaaaaaaaaabai idomu, kaip ji taip moka rasyti...rodos papratsai raso, bet labai idomu

Nesierzinam, gerai? biggrin.gif Beja, visai tiktu tau pradeti pazinti su Gaimanu nuo "niekurniekada" 4u.gif
Atsakyti