SVEIKOS MIELOS KOLEGES. KVIEČIAME SUSIRINKTI IR PASIBŪTI "KALĖDINIAME " SUSIBŪRIME KAUNE 2017 m. SAUSIO 7 d. " DRAKONE"
KVIEČIAME REGISTRUOTIS IKI 2016-12-11 DIENOS VAKARO..... TADA PRAŠYSIME NYKŠTUKO TRAUKTI BURTUS (TIKIUOSI FORGET NEATSISAKYS )...
GEIDARAŠČIUS SKELBIAME IKI 2016-12-20
REGISTRACIJA:
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
-------------------------------------------------
siūloma 14 valandą
AKTYVIAU, AKTYVIAU.....
Fejos jau cia! Kur tik burtu reikia, ten ir as!
Tuo paciu, einu prisiruosiu ir kelis atsiliepimus parasysiu.
QUOTE(prieplauka @ 2016 12 08, 12:41)
REGISTRACIJA:
Na žinoma, kad ir aš su jumis. Tą vieną dieną per metus tik ir tenka kinų patiekalų ragauti. Kaip aš tokią progą praleisiu.
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
Šiap tai užsiknisus su darbais ir tai veikia mano skaitymą. Buvau įpusėjus knygą "Nekuklioji Lietuva", bet daviau žmogui paskaityti, o dabar niekas nelimpa. Nežinau, ko noriu, dar gerai, kad žinau ko nenoriu.
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
martux
Ačiū Prieplaukai , būčiau neužmačiusi...
Skubu jau skubu, su užpakaliu nuspardytu
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
martux
nihilistė
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
martux
nihilistė
SVEIKOS MIELOS KOLEGES. KVIEČIAME SUSIRINKTI IR PASIBŪTI "KALĖDINIAME " SUSIBŪRIME KAUNE 2017 m. SAUSIO 7 d. " DRAKONE"
KVIEČIAME REGISTRUOTIS IKI 2016-12-11 DIENOS VAKARO..... TADA PRAŠYSIME NYKŠTUKO TRAUKTI BURTUS (TIKIUOSI FORGET NEATSISAKYS )...
GEIDARAŠČIUS SKELBIAME IKI 2016-12-20
REGISTRACIJA:
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
martux
nihilistė
siūloma 14 valandą
AKTYVIAU, AKTYVIAU.....
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 06, 10:49)
Nu tai bandom kita savaite penktadieni 18?
SHusha auuuuuu, Akmenskelte, vilnietes, atsikasam is po sniegu pasikalbeti apie dramblius
SHusha auuuuuu, Akmenskelte, vilnietes, atsikasam is po sniegu pasikalbeti apie dramblius
VILNIETĖS. tai ką tariam? Kitą penktadienį Jeruzalėje?
Registruojuosi ir aš į kalėdinį meet'ą, jei dar ne vėlu.
SM mane ignoruoja: naujoj versijoj - vis išregistruoja, o senoj - neleidžia cituoti.
SM mane ignoruoja: naujoj versijoj - vis išregistruoja, o senoj - neleidžia cituoti.
Jeigu nesupyksit, fejos burtus istrauks tik antradieni vakare.
Netiketai teko skrist i LT del tecio sveikatos.
Ir visai netycia susimatem su Dolitle
Gemma, tikrai suspejai
Forget, lauksim, burtu, kai galesi
Papildyta:
REGISTRACIJA:
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
martux
nihilistė
Gemma
Forget, lauksim, burtu, kai galesi
Papildyta:
REGISTRACIJA:
prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
groovy
Helianta
giluze
martux
nihilistė
Gemma
Nu ka, nusipirkau pacia pirmaja A. Lindgren knyga "Brita Mari islieja sirdi", dar neleista lietuviu kalba (leidykla Garnelis) , tikiuosi, kad bus labai smagu
Labos
Neiseina man penktadieni niekaip. MB darbo balius...
Uztat siandien baigiau skaityti "sugulove is Rusijos". Na tikrai ne mano tipo ir zanro knyga. Negaliu sakyti, kad buvo neidomi, bet labai sunkiai ir ilgai skaitesi. Is tokiu knygu, kur paskaitai, tada kelias dienas jos i rankas neimi ir vel paskaitai siek tiek...zodziu, Sofija, nemanau, kad tau vertetu ja skaityti, nes ziaurumu joje nemazai.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 12 09, 23:19)
VILNIETĖS. tai ką tariam? Kitą penktadienį Jeruzalėje?
Neiseina man penktadieni niekaip. MB darbo balius...
Uztat siandien baigiau skaityti "sugulove is Rusijos". Na tikrai ne mano tipo ir zanro knyga. Negaliu sakyti, kad buvo neidomi, bet labai sunkiai ir ilgai skaitesi. Is tokiu knygu, kur paskaitai, tada kelias dienas jos i rankas neimi ir vel paskaitai siek tiek...zodziu, Sofija, nemanau, kad tau vertetu ja skaityti, nes ziaurumu joje nemazai.