Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Alchemie @ 2017 03 24, 09:01)
pacioje Panoramoje busim unsure.gif
Dėl to ir klausiu. smile.gif Lauksiu įspūdžių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 24, 11:02)
buvo mano kolegė. Principas, sakė, kaip kino teatre - sėdi, o ekrane paveikslai. Ir muzika skamba. Jai patiko.
Papildyta:
kelintą? 17.15?

Nu panasiai 17.15, kas veliau prisijungs
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 24, 15:17)
Nu panasiai 17.15, kas veliau prisijungs

supratau, būsiu smile.gif
tikiuosi jūsų pagalbos, paaugliškų knygų skaitytojos - man reikia knygos paaugliui berniokui biggrin.gif Geriausia būtų apie veiksmą internetinėj erdvėj, jei tokių yra smile.gif Erebas buvo super, be panašią turbūt sunkoka rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 kovo 2017 - 15:31
QUOTE(klopedija @ 2017 03 24, 10:40)
Atsiprašau, klausimas ne į temą: gal kas buvote van Gogo parodoje?  http://www.panorama....gh-life-in-art/

Buvau. Labai patiko. Muzika neteali, ir pasakojama/skaitoma dailinunko gyvenimo istorija paliko neosdildoma ispudi. Tik kaina nedziugino...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 24, 16:30)

tikiuosi jūsų pagalbos, paaugliškų knygų skaitytojos - man reikia knygos paaugliui berniokui  biggrin.gif Geriausia būtų apie veiksmą internetinėj erdvėj, jei tokių yra smile.gif Erebas buvo super, be panašią turbūt sunkoka rasti.

Žinojau, kad kažkas panašaus yra, nuėjau, radau.
Magas Golemas 1
Golemas 2
Pati neskaičiau, nežinau kas per knygos, bet veiksmas vyksta internetinėj erdvėj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 03 24, 16:49)
Žinojau, kad kažkas panašaus yra, nuėjau, radau.
Magas Golemas 1
Golemas 2
Pati neskaičiau, nežinau kas per knygos, bet veiksmas vyksta internetinėj erdvėj.  biggrin.gif

ačiū labai už nuorodą 4u.gif Knygyne jau nėra, bet savo vaikiui paieškosiu bibliotekoje.

O dovanai nupirkau Poznanski Saeculum ir A.L. Tait Kartografo kronikas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 24, 11:02)
Perskaičiau L. Keplerio 'Žaidimų aikštelė'. Apibūdinačiau kaip mistiniį boeviką. Man visiškai nepatiko. Absoliučiai nepanašu į kitas šio autoriaus (t.y. autorių) knygas. Jei šita knyga į rankas pakliūtų pirma, kitų net mintis nekiltų skaityt.

Aciu, kad perspejai. Turiu PDF, bet, matyt, negaisiu net laiko.

Klausausi Rowling Netiketa vakansija. Savotiska knyga, kol kas visai patinka. Mazo miestelio gyvenimas su visomis jo paslaptimis

Skaitau dar romana apie airiu pasipriesinimo istorija. Vis labiau ir labiau megstu istorinius romanus. Kadangi pernai buvo 100 metu airiu nepriklausomybei, tai nemazai informacijos buvo apie 1916-uju Velyku sukilima. Thread softly on my dreams pasakoja apie ankstesnius airiu maistus pries anglus : 1798-uju ziaurias skerdynes, kai prancuzai atvyko atseit padeti, bet per pirmaji rimta susidurima su anglais pasidave po 20-ies minuciu. Kadangi jie buvo kareiviai, anglu kariuomene elgesi su jais pagal tuometinius karo istatymus: paeme i nelaisve ir veliau grazino namo. Airiu valstieciai, dalyvave musyje, buvo tiesiog iskapoti kardais.
Atsakyti
Jo as irgi kazkaip negalejau patiketi, kad man eme patikti istoriniai romanai. Skotijos ir Airijos istorija....dabar sergu uz skotu nepriklausomybe unsure.gif panasiai su baskais, valensijieciais ir katalonais...kai paskaitai istorija tam tikro laikotrpio, dar pasidomi, tiek paaiskeja skausmo ir neteisybes is to laikotarpio, kas pas mus vadoveliuose lieka tik kaip faktai, kai kurie net nutylimi.
Vakar su Sofija matem knyga apie Isabele aragoniete, Ispanijos karaliene, kuri nors ir sukure didziule karalyste, bet inkvizicijos isileidimas leme tai, kad Ispanija nenuejo kartu su pazanga Europoje reformacijos metu ir salis liko nors ir didele liko antraeile pagal pragyvenima ir kt. Kriterijus.
O kaip tas romanas apie airius vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2017 03 25, 09:23)
Vis labiau ir labiau megstu istorinius romanus.

man irgi patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už įspūdžius iš van Gogo parodos. Gal ištaikysiu progą apsilankyti. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 25, 09:51)
Vakar su Sofija matem knyga ....

o parodoj ar buvot?
Atsakyti
Nebuvom, veloka jau buvo su laiku
Atsakyti