Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Nu tai galim ir senojoje vietoje Panoramoje susimatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 03 21, 22:09)
Labos 4u.gif

As kaip tik penktadieni busiu vakarop centre (darbo remginys). Jei galetumem susitikti anksciau, bent 17 val. Tai galeciau ir centre.

QUOTE(Alchemie @ 2017 03 21, 22:42)

Na, aš be 18 val niekaip, tai sakykite, kur tariatės tiktis ir aš ten prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Bliamba, pamiršau apie planuojamą susitikimą ir penktadieniui nusipirkau bilietą į spektaklį, kuris prasidės 18.30 unsure.gif

Atsiprašau. Ir gaila, kad nesusimatysiu su jumis 😞
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 21, 20:42)

bandyčiau ir aš prie jūsų prisijungt, jei veiksmas vyks Panoramoje smile.gif

Perskaičiau L. Groff 'Moiros ir furijos'. Man ji patiko, antroji dalis Furijos, ko gero, labiau už Moiras. Bet dėl ko ji taip išliaupsinta, vis dėlto neatradau smile.gif

E. Ferrante 'Nuostabioji draugė'. Dviejų mergaičių draugystės istorija XX a. vidurio Neapolyje. Itališkos aistros, itališkas temperamentas. Taip suprantu, knygų bus ne viena smile.gif Pirmojoje vaikystė ir mokykla, toliau seks tolimesnis draugių likimas. Parašyta įtraukiančiai, skaityti įdomu. Patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 kovo 2017 - 10:02
Nu tai galim bandyti tiktis kokia 17.15 Panoramoje, tik kur ? Susiai? O tie, kas gali veliau, prisiungs veliau 4u.gif
Shusha? auuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 22, 14:52)
Nu tai galim bandyti tiktis kokia 17.15 Panoramoje, tik kur ? Susiai? O tie, kas gali veliau, prisiungs veliau 4u.gif
Shusha? auuuuu 4u.gif

Tai ryt Panoramoje, ten kur pirmosios atėjusios atsisės 4u.gif Vėluojančios prisijungs. Aš apie šeštą.
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 22, 14:52)

Busiu smile.gif Tinkamės Ganbejuje smile.gif

Vakar baigiau skaityti A. Dawidson "Chimera". Iš pradžių skaitėsi sunkiai, veiksmas vystėsi lėtai, o po to jau buvo sunku atsitraukti. Iš esmės istorija yra apie meilę, kuri nepavaldi laikui, apie tikėjimą Dievu..Kodėl man ši knyga taip patiko, nes joje yra labai daug fantastikos elementų (pvz. kelionė į Dantės aprašytąjį pragarą) smile.gif Žodžiu, nebanali knyga, kurią drąsiai galiu rekomenduoti visoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 03 23, 23:58)
Labos 4u.gif

Busiu smile.gif Tinkamės Ganbejuje smile.gif

Vakar baigiau skaityti A. Dawidson "Chimera". Iš pradžių skaitėsi sunkiai, veiksmas vystėsi lėtai, o po to jau buvo sunku atsitraukti. Iš esmės istorija yra apie meilę, kuri nepavaldi laikui, apie tikėjimą Dievu..Kodėl man ši knyga taip patiko, nes joje yra labai daug fantastikos elementų (pvz. kelionė į Dantės aprašytąjį pragarą) smile.gif Žodžiu, nebanali knyga, kurią drąsiai galiu rekomenduoti visoms smile.gif  4u.gif

Tinkames biggrin.gif Ko gero, Chimeros as neiškankinau iki tos vietos, kur jau sunku atsitraukti, nes pamenu šią knygą, kaip kažką šlykštaus. Tiesiog nebaigiau skaityti. Gal reikės kada nors duoti jai antrą progą hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 03 23, 21:53)
Tai ryt Panoramoje,
Atsiprašau, klausimas ne į temą: gal kas buvote van Gogo parodoje? http://www.panorama....gh-life-in-art/
Atsakyti
A tai vat siandien ir nueisiu, nes toje pacioje Panoramoje busim unsure.gif
Atsakyti

O man nesiskaito jau kelinta savaitė. Kažkoks stopas. Negaliu net pažiūrėt į knygą, o atrodo taip faina būt pasinert į kitą pasaulį. :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 24, 08:40)
Atsiprašau, klausimas ne į temą: gal kas buvote van Gogo parodoje?  http://www.panorama....gh-life-in-art/

buvo mano kolegė. Principas, sakė, kaip kino teatre - sėdi, o ekrane paveikslai. Ir muzika skamba. Jai patiko.
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2017 03 23, 21:58)
Tinkamės Ganbejuje smile.gif

kelintą? 17.15?

Perskaičiau L. Keplerio 'Žaidimų aikštelė'. Apibūdinačiau kaip mistiniį boeviką. Man visiškai nepatiko. Absoliučiai nepanašu į kitas šio autoriaus (t.y. autorių) knygas. Jei šita knyga į rankas pakliūtų pirma, kitų net mintis nekiltų skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 kovo 2017 - 11:08