Nu tai galim ir senojoje vietoje Panoramoje susimatyt
QUOTE(zis @ 2017 03 21, 22:09)
Labos
As kaip tik penktadieni busiu vakarop centre (darbo remginys). Jei galetumem susitikti anksciau, bent 17 val. Tai galeciau ir centre.
As kaip tik penktadieni busiu vakarop centre (darbo remginys). Jei galetumem susitikti anksciau, bent 17 val. Tai galeciau ir centre.
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 21, 22:42)
Na, aš be 18 val niekaip, tai sakykite, kur tariatės tiktis ir aš ten prisijungsiu
Bliamba, pamiršau apie planuojamą susitikimą ir penktadieniui nusipirkau bilietą į spektaklį, kuris prasidės 18.30
Atsiprašau. Ir gaila, kad nesusimatysiu su jumis 😞
Atsiprašau. Ir gaila, kad nesusimatysiu su jumis 😞
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 21, 20:42)
bandyčiau ir aš prie jūsų prisijungt, jei veiksmas vyks Panoramoje
Perskaičiau L. Groff 'Moiros ir furijos'. Man ji patiko, antroji dalis Furijos, ko gero, labiau už Moiras. Bet dėl ko ji taip išliaupsinta, vis dėlto neatradau
E. Ferrante 'Nuostabioji draugė'. Dviejų mergaičių draugystės istorija XX a. vidurio Neapolyje. Itališkos aistros, itališkas temperamentas. Taip suprantu, knygų bus ne viena Pirmojoje vaikystė ir mokykla, toliau seks tolimesnis draugių likimas. Parašyta įtraukiančiai, skaityti įdomu. Patiko
Nu tai galim bandyti tiktis kokia 17.15 Panoramoje, tik kur ? Susiai? O tie, kas gali veliau, prisiungs veliau
Shusha? auuuuu
Shusha? auuuuu
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 22, 14:52)
Nu tai galim bandyti tiktis kokia 17.15 Panoramoje, tik kur ? Susiai? O tie, kas gali veliau, prisiungs veliau
Shusha? auuuuu
Shusha? auuuuu
Tai ryt Panoramoje, ten kur pirmosios atėjusios atsisės Vėluojančios prisijungs. Aš apie šeštą.
Labos
Busiu Tinkamės Ganbejuje
Vakar baigiau skaityti A. Dawidson "Chimera". Iš pradžių skaitėsi sunkiai, veiksmas vystėsi lėtai, o po to jau buvo sunku atsitraukti. Iš esmės istorija yra apie meilę, kuri nepavaldi laikui, apie tikėjimą Dievu..Kodėl man ši knyga taip patiko, nes joje yra labai daug fantastikos elementų (pvz. kelionė į Dantės aprašytąjį pragarą) Žodžiu, nebanali knyga, kurią drąsiai galiu rekomenduoti visoms
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 22, 14:52)
Busiu Tinkamės Ganbejuje
Vakar baigiau skaityti A. Dawidson "Chimera". Iš pradžių skaitėsi sunkiai, veiksmas vystėsi lėtai, o po to jau buvo sunku atsitraukti. Iš esmės istorija yra apie meilę, kuri nepavaldi laikui, apie tikėjimą Dievu..Kodėl man ši knyga taip patiko, nes joje yra labai daug fantastikos elementų (pvz. kelionė į Dantės aprašytąjį pragarą) Žodžiu, nebanali knyga, kurią drąsiai galiu rekomenduoti visoms
QUOTE(zis @ 2017 03 23, 23:58)
Labos
Busiu Tinkamės Ganbejuje
Busiu Tinkamės Ganbejuje
Tinkames Ko gero, Chimeros as neiškankinau iki tos vietos, kur jau sunku atsitraukti, nes pamenu šią knygą, kaip kažką šlykštaus. Tiesiog nebaigiau skaityti. Gal reikės kada nors duoti jai antrą progą
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 03 23, 21:53)
Tai ryt Panoramoje,
Atsiprašau, klausimas ne į temą: gal kas buvote van Gogo parodoje? http://www.panorama....gh-life-in-art/
A tai vat siandien ir nueisiu, nes toje pacioje Panoramoje busim
O man nesiskaito jau kelinta savaitė. Kažkoks stopas. Negaliu net pažiūrėt į knygą, o atrodo taip faina būt pasinert į kitą pasaulį.
QUOTE(klopedija @ 2017 03 24, 08:40)
Atsiprašau, klausimas ne į temą: gal kas buvote van Gogo parodoje? http://www.panorama....gh-life-in-art/
buvo mano kolegė. Principas, sakė, kaip kino teatre - sėdi, o ekrane paveikslai. Ir muzika skamba. Jai patiko.
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2017 03 23, 21:58)
kelintą? 17.15?
Perskaičiau L. Keplerio 'Žaidimų aikštelė'. Apibūdinačiau kaip mistiniį boeviką. Man visiškai nepatiko. Absoliučiai nepanašu į kitas šio autoriaus (t.y. autorių) knygas. Jei šita knyga į rankas pakliūtų pirma, kitų net mintis nekiltų skaityt.