Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Isgirdau rekomendacija, kad lietuviu rasytojas Vilpisauskas yra ale S. Kingas lietuviskai. Kas nors skaite jo knygas? 4u.gif
Atsakyti
G. Vilpišausko skaičiau "Vėjas nuo jūros". Fantastika (žanras). Man labai patiko, labiau už daugelį lietuvių fantastų, tiesiog maloniai nustebino. Bet lyginti su Kingu... nu nežinau, vargu ar galima. Didelis nuotolis tarp jų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 16, 14:21)
Isgirdau rekomendacija, kad lietuviu rasytojas Vilpisauskas yra ale S. Kingas lietuviskai. Kas nors skaite jo knygas? 4u.gif

Vėjas nuo jūros ir man labai patiko. Bet jokių asociacijų su Kingu smile.gif
Atsakyti
O bozenki, ilgeja saraselis biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
SOFIJA5 Juodasis namas yra pirmoji trilogijos dalis. Zodziu, dar viena trilogija i mano noru sarasa. Paziurejau, kad Goodreads sarase siuo metu turiu 167 knygas to read. Ir tas sarasas netrumpeja. Na, duokdie laiko ir sveikatos

Isklausiau sia savaite Tatjanos Tolstajos antiutopija (o gal parodija) Kys. Su minkstumo zenklu gale. Tiesiog telefone neturiu galimybes rusiskai rasyt. Nezinau, gal per daug tikejausi, gal iskaitymas erzino su visokiais garsiniais efektais, bet knyga man nepaliko didelio ispudzio. Veiksmas vyksta mazdaug 200-300 metu po sprogimo (matyt, atominio karo). Dalis zmoniu isgyveno ir nesensta, dalis issigime ir dabar naudojami kaip arkliai, gime po sprogimo turi ivairiu pasekmiu. Maskvos vietoje kaimas, pagrindinis varguoliu maistas-peles. Spausdintos knygos uzdraustos, nes sukaupe daug radiacijos (pernesa liga). Turint omeny dabartinius ivykius Rusijoje, visai neblogai nuspeta. Knyga rasyta nuo 1986 iki 2000.

Atsakyti
Alchemie. Vilpišausko Vėjas nuo jūros nuoširdžiai rekomenduoju perskaityti. Savo laiku man labai patiko. Net buvau idėjų tęsiniams sugalvojusi, na, nes labai norėjau, kad būtų tęsinys biggrin.gif Tačiau su Kingu nelyginčiau.
Langana, 4u.gif bus dar viena trilogija į mano sąrašą. Pasiilgau Kingo wub.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Man Vilpisausko "Vejas nuo juros" irgi nerealiai patiko. Turejau nuosava, bet lygtsis pardaviau unsure.gif
Vilnietes, tai kaip ten del susitikimo? Darom 24d?

Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 03 19, 11:50)
Labos 4u.gif
Man Vilpisausko "Vejas nuo juros" irgi nerealiai patiko. Turejau nuosava, bet lygtsis pardaviau unsure.gif
Vilnietes, tai kaip ten del susitikimo? Darom 24d?

Darom, darom 4u.gif

O aš ką tik baigiau Jacob Grey "Krankas. Spiečius puola" - laki autoriaus fantazija 4u.gif Su malonumu perskaičiau ir noriu dar biggrin.gif
Niamh Greene „Coco paslaptis“ - paprasta ir jauki istorija romantikėms biggrin.gif Nieko ypatingo, bet šeštadienio vakare atsipalaiduoti puikiai tiko.
Dabar gal jau kokį detektyvą griebsiu ax.gif
Atsakyti
Aha as uz penktadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 03 19, 13:37)
Darom, darom  4u.gif

O aš ką tik baigiau Jacob Grey "Krankas. Spiečius puola" - laki autoriaus fantazija  4u.gif Su malonumu perskaičiau ir noriu dar  biggrin.gif
Niamh Greene „Coco paslaptis“ - paprasta ir jauki istorija romantikėms  biggrin.gif Nieko ypatingo, bet šeštadienio vakare atsipalaiduoti puikiai tiko.
Dabar gal jau kokį detektyvą griebsiu  ax.gif

Ir aš gal prisijungčiau, bet būtų geriau arčiau centro.... Tačiau Zis nepatogu.
Atsakyti
Labas vakaras.

Gal kas nors iš besinaudojančių www.ibiblioteka.lt galėtų pasakyti, ar iš ten pasiskolintas knygas įmanoma skaityti el.skaityklėje (Kindle)? Kaip suprantu, ne? Iš kompiuterio failo neperkelsi (visu pirma, neįmanoma į kompiuterį ir įrašyti), pats Kindle net prisijungus atsiųstos knygos neatidaro (nepalaiko formato). Taip išeina, kad galiu skaityti tik kompiuterio ekrane, ko nelabai mėgstu.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Akmenskeltė @ 2017 03 19, 17:25)
Ir aš gal prisijungčiau, bet būtų geriau arčiau centro.... Tačiau Zis nepatogu.

As kaip tik penktadieni busiu vakarop centre (darbo remginys). Jei galetumem susitikti anksciau, bent 17 val. Tai galeciau ir centre.

QUOTE(Gaziulka @ 2017 03 20, 00:19)
Labas vakaras.

Gal kas nors iš besinaudojančių www.ibiblioteka.lt galėtų pasakyti, ar iš ten pasiskolintas knygas įmanoma skaityti el.skaityklėje (Kindle)? Kaip suprantu, ne? Iš kompiuterio failo neperkelsi (visu pirma, neįmanoma į kompiuterį ir įrašyti), pats Kindle net prisijungus atsiųstos knygos neatidaro (nepalaiko formato). Taip išeina, kad galiu skaityti tik kompiuterio ekrane, ko nelabai mėgstu.

ačiū 4u.gif

Laba☺ tik kompiuterio ekrane galima skaityti, bet jie zada savo sistema tobulinti, kad ateityje butu galima persikelti ir i skaitykle.
Atsakyti