QUOTE(tutele @ 2017 03 12, 18:48)
Manes nebutu uzkabines nei vienas virselis.. O Jus?
Virseliai
Man jie visi pasirodė baisūs
Ar aš atsilikus?
Ir truputį apie perskaitytas knygas
Skaičiau daug, bet kažkaip mažai kas verta aprašyti.
Perskaičiau
John Flanagan "Brolija. Įsibrovėliai" - smagi serija
Lisa Gardner "Nieko nebijok" - trileris. Labai keistas. Adelinos Dei tėvas buvo serijinis žudikas, sesuo - visiems žinoma nusikaltėlė. Įdomi šeimynėlė. Įtemptas trileris. Šlykštokas, bet įtraukiantis. Man patiko
Mats Strandberg ir Sarra B. Elfgren "Raktas" - tikrai gražiai pabaigta serija. Smagu, kad neištęsta. Keista, skandinaviška. Rodos, kad skandinavų ne tik detektyvai, bet ir fantastika išskirtinė
Stripri serija, kur paaugliškosproblemos persipina su magija ir visi pasirinkimai yra sunkūs.
Peter May "Juodasis namas" - kol kas labiausiai patikęs šių metų detektyvas
Gal, kad nesitikėjau trilerio, nebuvau skaičiusi reklamos. Tiesiog ėmiau ir skaičiau. Gana lėtas detektyvas + gamtos aprašymai + sukrečianti gugų medžioklė + atsiminimai. Tiriama žmogžudystė atgaivina prisiminimus ir užmena naujas mįsles. Pabaiga nustebino ir sukrėtė. Ir patiko
Tikrai įsiminė. Tiesa, baisu, kad tie, kas pagal aprašymą tikisi "nenuslūgstančios įtampos kupino trilerio" nusivils. Tikrai ne trileris, įtampos patinka, daugiau aprašymų ir prisiminimų negu veiksmo, bet knyga pagauli, įtraukianti. Rekomenduoju ne trilerių, o detektyvų mėgėjoms