Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 03 10, 07:16)
Oi, kaip noooooriu  4u.gif Paskolinsi?

Beje, vakar padariau skubia apklausa telefonu, Alchemie, be manes ir taves niekas daugiau negali. Reikia galvoti kita data. Gal kita penktadieni?  4u.gif Ka manot?

OK. Bandom kita savaite 4u.gif Gal Rasma gales prisijungti? Ir gyvai susipazint noreciau ir gal tada knygom apsikeistumem wub.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Sofija, tai zinoma biggrin.gif jau perskaiciau Magisteriuma. Na idomiai uzvarte... rolleyes.gif lauksiu tesinio.
QUOTE(Alchemie @ 2017 03 10, 11:17)
OK. Bandom kita savaite 4u.gif

O gal galim po 2 sav. Kitas penktadienis pas mane uzimtas... 4u.gif
Atsakyti
As pasirodo antra Grisu istorijos dali jau perskaiciusi, tik buvau palikus nebaigta trecia, tai dabar ja grauziu.
Paziuresiu del Casandro Clare ir Meayer paziuresiu, ale KADA SKAITYTI, KAAAAAAAAAA hmm.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 10 kovo 2017 - 14:16
Pasigirsiu: aplankem Vakar Trinity universiteto senaja biblioteka. Zinoma, visos lentynos uztvertos, gali tik pasivaikscioti saleje. Bet pats ispudis ir kvapas ilgiausio (65 metrai) ir auksto kambario nuo grindu iki lubu prikrauto knygu, tiesiog nepakartojamas.

Dar vakar pabaigiau skaityti ketvirtaja Silva Rerum. Man labai patiko, tik nuliudino pabaiga.
Atsakyti
As saugau Silva rerum pasiskanavimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 03 10, 15:48)
Labos 4u.gif
Sofija, tai zinoma biggrin.gif jau perskaiciau Magisteriuma. Na idomiai uzvarte... rolleyes.gif lauksiu tesinio.

O gal galim po 2 sav. Kitas penktadienis pas mane uzimtas... 4u.gif

Dėl manęs tai galime po dviejų savaičių 4u.gif Tai taip ir planuojamės kovo 24 dienai biggrin.gif
Atsakyti
ok, nes man irgi kita penktadieni uzimta
Atsakyti
Manes nebutu uzkabines nei vienas virselis.. O Jus?

Virseliai
Atsakyti
Viršelius aš pastebiu paskiausiai, bet man patiko su pieštukais. Būtų įdomu pažiūrėt iš ko rinko.
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2017 03 12, 16:48)

Virseliai
Man visi atstumiantys. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2017 03 12, 17:17)
Būtų įdomu pažiūrėt iš ko rinko.
Taip, būtų įdomu.
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2017 03 12, 18:48)

Virseliai

Man jie visi pasirodė baisūs biggrin.gif Ar aš atsilikus? doh.gif

Ir truputį apie perskaitytas knygas biggrin.gif Skaičiau daug, bet kažkaip mažai kas verta aprašyti.
Perskaičiau John Flanagan "Brolija. Įsibrovėliai" - smagi serija 4u.gif
Lisa Gardner "Nieko nebijok" - trileris. Labai keistas. Adelinos Dei tėvas buvo serijinis žudikas, sesuo - visiems žinoma nusikaltėlė. Įdomi šeimynėlė. Įtemptas trileris. Šlykštokas, bet įtraukiantis. Man patiko 4u.gif
Mats Strandberg ir Sarra B. Elfgren "Raktas" - tikrai gražiai pabaigta serija. Smagu, kad neištęsta. Keista, skandinaviška. Rodos, kad skandinavų ne tik detektyvai, bet ir fantastika išskirtinė hmm.gif Stripri serija, kur paaugliškosproblemos persipina su magija ir visi pasirinkimai yra sunkūs.
Peter May "Juodasis namas" - kol kas labiausiai patikęs šių metų detektyvas 4u.gif Gal, kad nesitikėjau trilerio, nebuvau skaičiusi reklamos. Tiesiog ėmiau ir skaičiau. Gana lėtas detektyvas + gamtos aprašymai + sukrečianti gugų medžioklė + atsiminimai. Tiriama žmogžudystė atgaivina prisiminimus ir užmena naujas mįsles. Pabaiga nustebino ir sukrėtė. Ir patiko biggrin.gif Tikrai įsiminė. Tiesa, baisu, kad tie, kas pagal aprašymą tikisi "nenuslūgstančios įtampos kupino trilerio" nusivils. Tikrai ne trileris, įtampos patinka, daugiau aprašymų ir prisiminimų negu veiksmo, bet knyga pagauli, įtraukianti. Rekomenduoju ne trilerių, o detektyvų mėgėjoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 03 12, 16:17)
Būtų įdomu pažiūrėt iš ko rinko.

Virseliai
Atsakyti