Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(prieplauka @ 2016 12 06, 11:02)
Aleliuja.....vakar pabaigiau Dinos Rubinos "Ruskaja kanareika"...skaiciau tris menesius...
labai rekomenduoju, labai patiko...puiki seimos saga. daug ivykiu, daug veikeju... melodrama, trileris,detektyvas,romanas viename... labai geras skaitinys  4u.gif  wub.gif

imsiuos F.Sagan  Issidaziusi moteris  smile.gif

jei rusų kalba turbūt ir pusę metų skaityčiau. Nebeturiu visai įgūdžių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 12 06, 13:54)
Mergiotės, o ką manot apie "Šantaramą"?

Skaičiau, nieko blatno ten nėra. Jei neskaitysi, nieko neprarasi. Va, dabar sėdžiu ir galvoju, ką aš atsimenu iš to "Šantaramo". Buvo kažką įsimylėjęs, gyveno lūšnyne, sėdėjo kalėjime (tą geriausiai atsimenu, žiaurus kalėjimas buvo), turėjo reikalų su indiška mafija. Viskas. Iš tokios storos knygos. biggrin.gif
Nors žadu pavartyti antrą dalį, bet daugiau iš smalsumo : ką galima parašyti antroj daly, kai pirmoj tiek vandens pripilstyta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 12 06, 13:23)
Skaičiau, nieko blatno ten nėra. Jei neskaitysi, nieko neprarasi. Va, dabar sėdžiu ir galvoju, ką aš atsimenu iš to "Šantaramo". Buvo kažką įsimylėjęs, gyveno lūšnyne, sėdėjo kalėjime (tą geriausiai atsimenu, žiaurus kalėjimas buvo), turėjo reikalų su indiška mafija. Viskas. Iš tokios storos knygos. biggrin.gif

susiradau tavo seną atsiliepimą tik perskaičius smile.gif labai sužavėta ir tada nebuvai biggrin.gif

na, pagalvosiu. Gal kada nors. Kai knygų badas bus. Daba visokie rezervuoti detektyvai/nedetektyvai kaip tyčia vienas po kito bibliotekoj atsiranda.
O skaitau M. Houellebecq "Pasidavimas". Ir kaip po tokių knygų detektyvus skaityt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 gruodžio 2016 - 13:33
QUOTE(Erendira @ 2016 12 06, 11:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="71274096" data-time="1481012661"><div><p>o kodėl taip ilgai skaitei, jei toks geras? vartotojo įkelta nuotrauka
Bet ačiū už atsiliepimą, įkvėpei ir mane ją susirasti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikrai gerulė. Sodri kalba. Aš klausiau pačios autorės įskaitytą, manau, dar dargiau pridėjo spalvų su visokiais Odesos akcentais ir pan. rolleyes.gif </p>

Jo wub.gif as dar priedo ir kurinius ivardintus knygoje pasiklausydavau, kad butu pilnas ispudis, dabar dar prisimenu ta gera jausma idomumo, kalbos grozio, informacijos kiekio ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2016 12 06, 14:22)

taip, rusiskai skaiciau ax.gif is pradziu sunkokai,nes senai buvau ka rusiskai skaicius, bet paskui isivaziavau ir viskas ok smile.gif svarbisusai pradet smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2016 12 06, 14:22)

taip, rusiskai skaiciau ax.gif is pradziu sunkokai,nes senai buvau ka rusiskai skaicius, bet paskui isivaziavau ir viskas ok smile.gif svarbisusai pradet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 12 06, 13:54)
Mergiotės, o ką manot apie "Šantaramą"? Kažkodėl esu neigiamai nusistačius, bet galvoju - kodėl? Ar todėl, kad apie Indiją, ar kad čia nelabai kokie atsiliepimai buvo g.gif

Man patiko. Sodri, daug vietinio kolorito. Bet į Indiją dabar keliauti net ir buvęs menkas noras dingo.
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2016 12 06, 17:47)
Man patiko.
O man nepatiko! bebe.gif ... kad registraciją praleidai. Jau kokius metus-du nusišalinus nuo meet`ų. unsure.gif Bent kalėdiniam sudalyvauk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 12 06, 19:34)
O man nepatiko! bebe.gif  ... kad registraciją praleidai. Jau kokius metus-du nusišalinus nuo meet`ų.  unsure.gif  Bent kalėdiniam sudalyvauk.  mirksiukas.gif

Labai sudėtinga. Aš savaitgalius leidžiu kaime.
Ir skaitinius skirstau pagal gyvenamą vietą: Kaune "Juodasis magas" poilsiui po darbo, kaime Calvino "Jeigu keleivis žiemos naktį" maloniam vakarui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelia: 06 gruodžio 2016 - 19:07
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 06, 14:16)
Nu tai bandom kita savaite penktadieni 18?
SHusha auuuuuu, Akmenskelte, vilnietes, atsikasam is po sniegu pasikalbeti apie dramblius mirksiukas.gif

Norėčiau, bet šįkart nepavyks. Nuo kitos savaitės prasideda prieššventiniai renginiai mums.... O penktadienį kitą dukros Kalėd vakaronė. Tai tik svajuko dramblionės susitikt smile.gif

Gero jums pasibuvimo, tikiuos, kad 2017 pavyks apie dramblius kartu papliurpt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 06 gruodžio 2016 - 20:45

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif SVEIKOS MIELOS KOLEGES. KVIEČIAME SUSIRINKTI IR PASIBŪTI "KALĖDINIAME " SUSIBŪRIME KAUNE 2017 m. SAUSIO 7 d. " DRAKONE" 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

KVIEČIAME REGISTRUOTIS IKI 2016-12-11 DIENOS VAKARO..... TADA PRAŠYSIME NYKŠTUKO TRAUKTI BURTUS (TIKIUOSI FORGET NEATSISAKYS ax.gif )...

GEIDARAŠČIUS SKELBIAME IKI 2016-12-20

REGISTRACIJA:

prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas

-------------------------------------------------

AKTYVIAU, AKTYVIAU.....
lithuania.gif

Atsakyti
REGISTRACIJA: