Sofija, nu mamai skubiai reikia, kadangi jos knyga i vokeiciu kalba verte Frankfurto knygu mugei, ji negalejo prisesti prie ekspertavimo, angliskai ji nemoka, taipadedu, gi jos vaikas esu o kai ant gimtadienio Saules uztemimas, tai va taip ir iseina bent torta valgysim, o ne daug zvakuciu
Vaistininko dukteri skaitau angliskai, kol kas patinka, tik turiu nuojauta, kad bus kiek sabloniska istorija, kaip ir Prieskoniu pirklio zmona, nu bet matysim, kol kas labai smagiai skaitosi, ir Kukockis su Slapta istorija uzmesti ir nebaigti, bet gal pabaigsiu po sitos knygos
QUOTE(zis @ 2017 02 26, 00:17)
Labos
Aš ryt iš ryto į knygų mugę šiaušiu Jau naktimis sapnuoju, kad nuėjus į litexpo randu tik maisto produktus vietoj knygų
oi kaip noriu..
Aš ryt iš ryto į knygų mugę šiaušiu Jau naktimis sapnuoju, kad nuėjus į litexpo randu tik maisto produktus vietoj knygų
oi kaip noriu..
Tikrus siaubiakus sapnuoji
Tai gal jau rimtai susitikimą organizuojamės?
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 26, 13:46)
Reikia, tai reikia Tortas su žvakutėmis daug daug geriau nei daug daug žvakučių
O aš šiandien "pagiriojuosi", neskaitau, tiksliau skaitau - vartau Francine Jay Laimė turėti mažiau", kažkas tinka iš to, ką ji rašo, kažkas nelabai, bet ties pamokymais, kad nereikia kaupti knygų, o tiesiog turėti skaityklę, knygą užverčiau. Virškinu
Nu gal koki penktadieni?
As irgi tos tavo knygos Neil Gaiman "Niekurniekada" noresiu
Tiek noriu, kad tuoj uzsikasiu po knygu norais, o laiko gyvenime skaitymui is viso mazeja katastrofiskai
Tiek noriu, kad tuoj uzsikasiu po knygu norais, o laiko gyvenime skaitymui is viso mazeja katastrofiskai
Ai tiesa, gavau dovanu Silva rerum 4
Kingo trilogija apie Mr. Mercedesa isklausiau pernai su didziuliu malonumu. Trecioje dalyje kingiskos mistikos zymiai daugiau. Labai rekomenduoju
As atsiplesiau pagaliau nuo O.Pankejevos niekuciu ir klausausi L.Grossman trilogija Magicians. Toks Harry Potter + Narnija suaugusiems. Baigineju pirmaja dali kaip tik.
Taip pat su malonumu perskaiciau Senojo Vilniaus pasaku ketvirtaja dali. Narkotikas, noriu dar.
Gavau paskaityt Silva Rerum ketvirtaja. Kitas savaitgalis turetu buti apylaisvis, tai galesiu megautis
As atsiplesiau pagaliau nuo O.Pankejevos niekuciu ir klausausi L.Grossman trilogija Magicians. Toks Harry Potter + Narnija suaugusiems. Baigineju pirmaja dali kaip tik.
Taip pat su malonumu perskaiciau Senojo Vilniaus pasaku ketvirtaja dali. Narkotikas, noriu dar.
Gavau paskaityt Silva Rerum ketvirtaja. Kitas savaitgalis turetu buti apylaisvis, tai galesiu megautis
Itariu as seriala Magicians ziuriu pagal ta knyga. O ten nebaisu? reiks gal ir man i sarasiuka itraukti
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 26, 18:59)
Nu gal koki penktadieni?
Man penktadienis būtų tobul. Tik ne šis. Išvažiuoju į kaimuką
Niekurniekada tu iškart po zis skaitysi, jūs juk ten netoli gyvenate, susitarsite
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 26, 21:30)
Itariu as seriala Magicians ziuriu pagal ta knyga. O ten nebaisu? reiks gal ir man i sarasiuka itraukti
Oi, Alchemie, tiesiog mata, kaip tavo knyginių norų sąrašas ilgėja
O aš nutariau imtis detektyvo. Einu pas Peter James.
zis, kokie tavo knygų mugės įspūdžiai ? Buvai? Likai ten ?
Knygų mugėje nebuvau, tai nors NAUJĄ TEMĄ sukūriau
Tai, kad dabar po 50 psl tema nesibaigia kitur jau po 100 psl skaiciuoja
Labos😊
Buvau buvau😆is pacio ankstyvo ryto(kas labai pasiteisino). Labai geri mano ispudziai siemet☺Pabendravau su daug idomiu zmoniu, is kuriu labiausiai patiko mergytes (gal 9 ar 10 metu) konsultacija perkant vaikiui knygele. Taip graziai ta mergyte patare kuria knyga geriau issirinkti, papasakojo apie ka. Likau suzaveta. Apsiprekinau irgi neblogai, zinoma didzioji dalis knygu mano berniakams teko, bet ir saves nenuskriaudziau😊isigijau tik 4 knygas plius mama man dar silva rerum 4 su autores autografu🤗 dar siemet pirma karta isbandziau muzikine sale, kurioje klausiausi Aistes Smilgeviciutes ir grupes skyle albumo pristatymo. Issirasiau knygini recepta, netgi nusipirkau bilietus i opera😆 zodziu daug visko naujo ir nepatirto. Kitais metais vesiuos kartu ir savo vyresneli, nes vaikams ten buvo begale labai smagiu atrakciju.
Buvau buvau😆is pacio ankstyvo ryto(kas labai pasiteisino). Labai geri mano ispudziai siemet☺Pabendravau su daug idomiu zmoniu, is kuriu labiausiai patiko mergytes (gal 9 ar 10 metu) konsultacija perkant vaikiui knygele. Taip graziai ta mergyte patare kuria knyga geriau issirinkti, papasakojo apie ka. Likau suzaveta. Apsiprekinau irgi neblogai, zinoma didzioji dalis knygu mano berniakams teko, bet ir saves nenuskriaudziau😊isigijau tik 4 knygas plius mama man dar silva rerum 4 su autores autografu🤗 dar siemet pirma karta isbandziau muzikine sale, kurioje klausiausi Aistes Smilgeviciutes ir grupes skyle albumo pristatymo. Issirasiau knygini recepta, netgi nusipirkau bilietus i opera😆 zodziu daug visko naujo ir nepatirto. Kitais metais vesiuos kartu ir savo vyresneli, nes vaikams ten buvo begale labai smagiu atrakciju.
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 26, 21:55)
Tai, kad dabar po 50 psl tema nesibaigia kitur jau po 100 psl skaiciuoja
Tai prašyt, kad moderatoriai ištrintų temą?Papildyta:
P.s.
Seniai noriu, kad kas nors perimtų naujos temos rūpestį. Alchemie, pirmyn!.
Ir išvis nusibodo "žaidimai" SM-e.
Kas pasikaustęs karalienių serijoje ? Rasma ? Ar "Atstumtoji karalienė" jau paskutinė knyga ?
Sakiau gi, kad niekad niekad, bet vakar ėmiau ir paskaičiau ... vonioj, nes miegas neėmė, į apačią leistis tingėjau,o miegamajame šviesos degti nenorėjau, mažoji miegojo.
Sakiau gi, kad niekad niekad, bet vakar ėmiau ir paskaičiau ... vonioj, nes miegas neėmė, į apačią leistis tingėjau,o miegamajame šviesos degti nenorėjau, mažoji miegojo.