Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Aha, reiktu susimatyt, tik man pasveikt reikia unsure.gif
As Kartografo noreciau unsure.gif
Atsakyti
Skaitau Malūko 'Barborą Radvilaitę'. Negaliu pasakyti, kad jo rašymo stilius man labai prie širdies, bet aplamai knyga patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 08:41)
Skaitau Malūko 'Barborą Radvilaitę'.

ui, pavadinimą neteisingai užrašiau - skaityklės minusas smile.gif 'Karalienė Barbora" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 10:51
Persiritau i antra puse Kukockio kazuso, tai eme priminti filma " As sugrisiu", skaitymas gerokai pasunkejo ir paliudnejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 18, 11:15)
Persiritau i antra puse Kukockio kazuso, tai eme priminti filma " As sugrisiu", skaitymas gerokai pasunkejo ir paliudnejo unsure.gif

Man Kukockio kazusas buvo keisciausia jos knyga. Buvau net numetus, kai visa mistika prasidejo, bet paskui vel pradejau is naujo ir jau tada perskaiciau iki galo. Net dabar nezinau, ar patiko.
Atsakyti

Ka gi, pabaigiau "2017". Tikrai buvo verta skaityt. Labiausiai patiko rašymo stilius autorės. Įstrigo.

Tada greit perkandau Aifric Campbell "Bankininkė". Nieko gudraus negaliu pasakyt, nes ir knygoj nieko neradau. Tas nuobodus, pilkas gyvenimas ne man. Finansų stitis ne man. Aš ją suprantu, kaip nuododžiausia veiklą ir ši knyga nepakeitė požiūrio. Gyventi dėl pinigų, dėl daugiau pinigų... neee

Dabar skaitau labai šiurpią knygą. S. K. Tremayne "Ledo dvynės". Nors knyga publikuojama kaip psichologinis trileris, bet man čia grynas siaubas. Šiurpai per nugarą vaikšto. Psichologiškai tikrai labai stipriai kliudanti knyga. Net baisu skaitant pagalvoti kas bus toliau. Jei būtų filmas aš tikrai jo nežiūrėčiau, nes negaliu tokio pobudžio filmų žiūrėt. 

Niekad nesuprasdavau, kaip knygą gali būt baisu skaityt? Kaip knyga gali būt siaubo? Pasirodo neužkliuvau už tokios. Iki šiol. Labai sunku pergyventi veikėjų praeities įvykius, ir dabarties, nors atrodo matai klaidas jų padarytas, bet tie atoveiksmiai ir klaidų pasekmės ...ufff

Atsakyti
Nu man nei siaubo knygos, nei filmai, ne pro kur..uzeko, kad vaikysteje skaiciau "Lavonas be galvos", nemiegojau savaite, o juk paprastas detektyvas, bet...apie S. Kinga as nekalbu, neziuriu ir neskaitau, nebent pvz. "Zalioji mylia", kazkaip vaizduote tokia, kad paskui sapnas pasidaro realesnis uz realybe, ir labai baisu, net pabudus is kosmaro unsure.gif ka kalbeti, kad man is Slapta istorija sunku skaityti, nes nu unsure.gif zodziu vaizduote apriboja skaitomu knygu zanra biggrin.gif
Atsakyti

Baigiau. Žiauri knyga. Psichologinės traumos, jų pasekmės, komplikacijos, haliucinacijos. Širdį ir smegenis supurtanti knyga. Dabar reik kažko labai lengvo ir paprasto, kad atsigaut nuo tokių emocijų.

Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2017 02 17, 21:26)
Oi. Kaip nooooriu Rakto. Gal susitinkam?

Rakta dabar mama skaito smile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2017 02 18, 00:08)
Aha, reiktu susimatyt, tik man pasveikt reikia unsure.gif
As Kartografo noreciau unsure.gif

Kartografas jeruzales bibliotekoje yra 4u.gif

Perskaiciau Stephen King "Ponas Mersedesas" biggrin.gif Labai geras trileris/detektyvas. Ir nors jame nera S. Kingui budingu mistiku ar siaubo, bet itampos, paslapciu pilna. O jau serijinio zudyko samones klodai... Rekomenduoju ne tik S. Kingo gerbejams, bet ir detektyvo zanro megejams. Sofija, sita knyga nuosava, jei kada noresi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 20 vasario 2017 - 14:26
oi kol iki bibliotekos priesiu doh.gif dabar skaitau 3 knygas, viena ju apie Soumiu ziemos kara unsure.gif
Atsakyti

Skaitau Juan Rulfo Pedrą Paramą. Perskaičiau trečdalį ir paklydau - nebežinau, kas gyvas, o kas ne... :rolleyes:​ 

Atsakyti
Pradek is naujo ir prie mirusio vardo zymekis kryziuka, jei numire biggrin.gif
Atsakyti