Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Skubu prisipažinti - pradėjau skaityti Laurą, Vodolazkino. Labai graži kalba ir laukiu, kada pasirodys pats Lauras. Aš suprantu, kad jis dar mažas, bet laukiu, kada užaugs. biggrin.gif Įdomu, kaip galima tokią kalbą išversti, reiks pasiimti lietuviškąją knygą ir pavartyti.
Apie P. Bormoro "Игры демиургов". Teko girdėti, kad tai net liūdnoka knyga. Kai pradėjau skaityti, nesutikau su tokia nuomone. Ir dabar gal su tuo nesutikčiau, bet kad ji labai sarkastiška, tai faktas. Juokiesi pats iš savęs. Kaip sakoma, kiekviename juoke yra dalis juoko.
Atsakyti

"Kukockio kazusas" labai patiko tik iki puses... Likusiai daliai suprasti pritruko kokios nors zoleles...

Solidarizuojuosi  :rolleyes:  O pabaiga man išvis ... :huh2: na, kai daugumos jos knygų - užraukta kaip vyro adoma kojinė...  :D​ 

Trumpai tariant - įspūdis toks - pradžioj prižadėta daug visko ir gražiai o paskui pasiklysta ir numesta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 vasario 2017 - 11:15
Tai cia panasiai kaip su "Pirkiniai isimoketinai"? As irgi emiau, kaip linksma knyga, o norejosi verkti.
Ale siandien pasiimsiu nauja angliska, vaikiska knygele apie pamesta trecia nora, bus man atgaiva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 02 14, 09:53)
Įdomu, kaip galima tokią kalbą išversti, reiks pasiimti lietuviškąją knygą ir pavartyti.

aš po Debesų atlaso jau kaži ar kada vertimo įmanomybe stebėsiuos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 vasario 2017 - 11:36
Na, dar vienas istorinis romanas ant Marijos žemės ir dar viena kūrėja bandanti šį žanrą:
http://www.15min.lt/...imas-286-755132

Manau, kad ieškosiu ir skaitysiu, kai tik gausiu : ir dėl to, kad tai istorinis romanas, ir dėl pačios autorės. Kažką esu jos skaičius ("Strekaza" tai tikrai), tai labai patiko stilius. Galvoju, kodėl dar neskaičiau "Žuvys ir drakonai" hmm.gif ? Turbūt tema nepatiko... doh.gif Bet gal reikėtų pabandyt? Kuri nors skaitėte?
Atsakyti

Skaičiau "Žuvys ir drakonai" ir man labai patiko. Iš tiesų, tai knyga turbūt (maneasmeniškai) vežė dėl senelės Amigorenos 'personažo'. Trijų skirtingų moterų pasaulis + istoriniai intarpai (savotiškai peršokimai laiku į visai kitą temą), kai į Kiniją buvo nešama krikščionybė. Pabaiga man buvo per sunki. Dabar skaitau naująją "Kraujas mėlynas", tai absoliučiai skirtinga knyga anksčiau skaitytoms. U. Radzevičiūtės turbūt neatpažinčiau...nors gal, šiek tiek.

Atsakyti

Skaičiau. Nesiginčiju, gerai parašyta. Bet kad dar kartą imčiau skaityti.... Aš pirmą vos pabaigiau. Užteko gimdymo scenos natūralizmo. Tai tikrai neeilinė knyga, bet ... turbūt negražu taip įvardint knygą apie šventą žmogų, bet... man buvo neskanu.

o jis šventas? ribotas, savanaudis ir šiaip, trenktas. O kad į senatvę išminties įgavo, čia kaip ir ....hmm.... būna, pasitaiko.

Galima tiesiog pirkti internetu ir atsiimti "ministerijoj" prie kavos puodelio. mirksiukas.gif

O pirkti kokiu adresu?

Atsakyti

Brūkšniukui vis dar nervai dėl Lauro nelaiko  :rolleyes:  :mirksiukas: 

O aš vis dar sakau, visai nebūtinai žmogus, neatidavęs savęs vienam žmogui, bet duodamas po truputį daugeliui, yra egoistas  :D  Nors man irgi brangi bobiška laimė  :rolleyes: 

Vis dar šūdeliauju su skaitymu  :unsure:  Na, gal taip reikia 

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 02 15, 09:44)
O pirkti kokiu adresu?
https://www.knygos.lt/
https://www.knygos.l...gu-ministerija/
Atsakyti
As skaityt noriu apie daug ka, o galva plesia verysad.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Baigiau skaityti Pasi Ilmari Jääskeläinen "Sniegė ir jos devynetas". Tikrai keista knyga...joje daug mistikos, paslapciu ir nutylejimu. Kazkodel man si knyga asocijuojasi su "Troliu". Tik cia daugiau siaubo ir mistikos elementu. Knyga skaitesi labai lengvai ir itrauke buo labai idomu suzinoti o kas toliau. Nors pabaiga mane siek tiek nuvyle, nes paliko be galutonio ir aiskaus atsakymo. Bet kokiu atveju rekomenduoju. Knyga apie rasytojus ir rasymo procesa bus idomi bet kuriai knygei.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2017 02 13, 17:18)
Labos 4u.gif

Taip, Rakta jau seniai suskaiciau biggrin.gif
Jau suskaiciau ir kartografa. Tikrai patiko biggrin.gif Netgi paziurejau ar antros dalies dar nera. Bet ne...tikiuosi, kad isleis ir nenumarins sitos serijos.
Dar perskaiciau T. Rayburn "Sirena". Irgi skaiciau su malonumu.

Oi. Kaip nooooriu Rakto. Gal susitinkam?
Sakiau, sakiau, kad Kartografas patks. Pati nekantriai laukiu tesinio.
Sirena as jau senokai skaiciau, bet man kazkodel nelabai patiko.

QUOTE(zis @ 2017 02 17, 01:36)
Labos 4u.gif
Baigiau skaityti Pasi Ilmari Jääskeläinen "Sniegė ir jos devynetas". Tikrai keista knyga...joje daug mistikos, paslapciu ir nutylejimu. Kazkodel man si knyga asocijuojasi su "Troliu

Gera skaityti foruma ir todel, kad lengviau atsirenki, kokiu knygu neimsi i rankas. Trolis man buvo fui, todel Snieges neskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti