Sveikos
tiek daug skaitau, kad atsiliepimams rašyti laiko nelieka
QUOTE(Lina1985 @ 2017 02 01, 00:03)
<p>Katik pabaigiau malonumą skaityt Maria Duenas - "Ramybės" vynuogynas.
O aš kaip tik šitą iš bibliotekos parsinešiau. Laiko gijas seniau esu skaičiusi, patiko. Tikiuosi ir Ramybės vynuogynas patiks.
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 01, 14:08)
Na i ta tarpa perskaciau is vaikiskos literaturos "Karalystes raktas" Djacenko..visai maloniai susivalge, gal kazkaip pripratus prie trilogiju, man viskas per greitai pasibaige
bet visai smagu, kad va knyga perskaityta
Negaliu susilaikyti
"Karalystės raktas" yra pirmoji trilogijos dalis:
Марина и Сергей Дяченко. Ключ от Королевства (роман),
Марина и Сергей Дяченко. Слово Оберона (роман),
Марина и Сергей Дяченко. У зла нет власти (роман)
QUOTE(doruta @ 2017 02 04, 17:22)
Perskaiciau jau dvi su puse Lars Kepler knygu (Paganinio kontraktas, Hipnotizuotojas, Ugnies liudininkas, Smėlio žmogus.). Na ziaurokos man jos, bet greitai skaitosi.. Ir sakyciau Cilla ir Rolf Börjlind Potvynis ir Treciasis balsas labiau patiko.
O man atvirkščiai.
Kepler labiau patinka, o Jo Nesbo labiausiai.
QUOTE(zis @ 2017 02 04, 19:50)
Labos
Perskaičiau D. Eggers "Ratas".
Nori Rato
O tu "Raktą" baigei skaityti, kur atsiliepimas?
QUOTE(zis @ 2017 02 10, 00:18)
Kaip tik bibliotekoje radau Kartografo kronikų pirmą dalį. Gal pagaliau pailsėsiu nuo "sunkių" ir slegiančių knygų.
Aš tau apie ją pasakojau per susitikimą. Tikiu, kad patirsi tikrą malonumą. kažkuo į Žvalgo mokinį man panaši
O kaip tau?
QUOTE(giluze @ 2017 02 11, 22:58)
Šiandien, stoty besėdėdama, pradėjau "
Игры демиургов", P. Bormoro. Sužavėjo. Stengiausi juoktis mintyse, tik nežinau, kaip gavosi.
Oi, sudominai, įsitrauksiu į skaitytinų sąrašą. retai pavyksta rasti knygą, kuri prajuokintų
Niekaip nepamenu, kada rašiau ataskaitą šiais metais. Senatvė
Kažkaip vėl mane detektyvai pagavo. Perskaičiau
Jo Nesbo "Vaiduoklis" - Haris Hūlė
Malonumas. Perskaičiusi džiaugiausi, kad pirmiau į rankas papuolė "Policija", nes jeigu pirmiau būčiau skaičiusi Vaiduoklį, tai dabar sienomis lipčiau norėdama tęsinio
Jo Nesbo "Sūnus" - pirmoji patikusi Jo Nesbo knyga be Hario Hūlės. Labai gerai susiskaitė. Rekomenduoju Jo Nesbo gerbėjoms.
Angela Marsons "Blogio žaidimai" - ko gero, po Harui Hūlės labiausiai patinkanti detektyvė yra Kima Stoun. Įdomu, ką sako apie mane mėgstmų personažų pasirinkimas, labiausiai patinka alkoholikas, po jo traumuota detektyvė ir dar netvarkingas, blevyzgojantis Frostas
Gerai, kad aš ne psichologė
O knygoje Blogio žaidimai psichologijos daug. Mintis man patiko ir tikrai rekomenduoju perskaityti. Beje, tai antroji dalis ir geriau skaityti iš eilės. Pirmoji dalis "Nebylus riksmas".
Dar suskaičiau Mary Higgins Clark "Pelenės mirtis", Noros Roberts "Apsėdimas", Guillaume Musso "Mergina iš Bruklino" - tikrai tinkamas žodis, suskaičiau. Man patiko, nes kartais norisi tokių lengvų, neįpareigojančių a la detektyvų.
O tikrą malonumą patyriau su
George R. R. Martin Septynių Karalysčių riteris. Man susidarė įspūdis, kad Martinas norėjo atsipalaiduoti nuo Ledo ir Ugnies giesmės rašymo ir to didelio, sunkaus, įspūdingo pasaulio ir jam tai pavyko. Atsipalaidavo
Aš kartu su juo
Dabar kol dar esu atsipalaidavusi, skaitau Noros Robers "Žvaigždžių sergėtojų" trilogijos pirmas dvi dalis, o po to ko nors rimtesnio imsiuosi, o gal ir ne
Uf, išlindau, papasakojau, kuo gyvenu, einu skaityti