Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Erendira @ 2017 02 10, 2)
 Parsisiučiau  rolleyes.gif 

Aš kur buvau parsisiuntus, nepilna versija buvo. Susipažinimui tokia. Bet, tiesa, aš ne iš rutrackerio siunčiausi.
Atsakyti
O as "atradau" Kukockio kazusa, ir parsisiunciau 3 R. Gary knygas "Dangaus saknys", "Liudni klounai" ir "Gyvenimas dar pries akis" rolleyes.gif
Atsakyti
Giluze, gundykis, nes Aviotor rusai labai giria biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai как только, так сразу, tik dabar nebaigtas damušinėju. Bet kuo toliau, tuo smalsiau darosi.
Ale jie tiek visko giria... mastau.gif
Šiandien, stoty besėdėdama, pradėjau "Игры демиургов", P. Bormoro. Sužavėjo. Stengiausi juoktis mintyse, tik nežinau, kaip gavosi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 02 11, 20:58)
  Ale jie tiek visko giria...  mastau.gif

Šiandien, stoty besėdėdama, pradėjau  "Игры демиургов", P. Bormoro. Sužavėjo. Stengiausi juoktis mintyse, tik nežinau, kaip gavosi.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Kaip tik suplanavus šiemet ją skaityti, tai po tavo komentaro gal jau po dabar skaitomos ją ir imsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 09, 23:32)
Labai primena vaikystėj daug kartų su dideliu malonumu skaitytas Bažovo, berods, Uralo sakmes  bigsmile.gif  Alie Vario kalno valdovę ir t.t. Šiaip nebūčiau atkreipusi dėmesio į šitą knygą,  bet dabar nostalgija pabudo smile.gif pagooglinsiu smile.gif

Dar rekomenduociau Aleksejaus Ivanovo Serdce Parmy (atsiprasau uz toki sleiva rasyma is telefono). As pries keleta metu del jos svaigau, siemet dar karta isklausiau. Vario kalno ten nera, bet yra senoji Uralo gamta, tikejimai, grozis ir ziaurumas. Tiesa, knygoje nemazai kraujo ir viduriu, bet man patinka realybe.
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2017 02 09, 20:40)
Dedu parašą.
Aš taip ilgai neskaičiau daug, kad skaitinėju iš jūsų sąrašų atsirinkusi, kas man galėtų būti įdomu. Ir ... kaip čia buvo, kad labai daug rusų rašytojų pas mus atsirado. Nesakau, kad jie blogai rašo ir nesu rusofobė, o bet tačiau,paskutiniu metu vien sovietinis realizmas pas mane huh.gif

O galima sarasa sovietinio realizmo? Man idomios tokios knygos
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2017 02 11, 20:58)
  Šiandien, stoty besėdėdama, pradėjau  "Игры демиургов", P. Bormoro. Sužavėjo. Stengiausi juoktis mintyse, tik nežinau, kaip gavosi.  rolleyes.gif

Labai smagiai klausiaus pries keleta metu. Dabar nieko nebeprisimenu, tik kad kai kurias Frajaus Vilniaus pasakas primine stiliumi.

Aciu uz rekomendacijas Paskutinei vakancijai, stumsiu i saraso prieki

Siuo metu nelabai turiu kuo pasigirti. Klausausi "semeckes" ir pati saves gedijuosi del to. Kvailai uzkabino Oksanos Pankejevos Keistos karalystes kronikos (cia mano vertimas is rusu kalbos). Nieko ypatingo, kratinys is skaitytu knygu ir anekdotu, bet baigiu klausyt jau trecia knyga or ikalbineju save ramintis, pasiimt ka rimtesnio😳 Tikiuosi, pavyks
Atsakyti
Nu jus niekses, mano sarasas taip ilgeja staigiai, kad jauciu reiks iseiti i pensija anksciau hmm.gif lotuliukas.gif o kaip tik gavau dar d naujus darbo apsiulymus, sukuosi, kaip vovere. Laimei vyras nesiojama kolonele padovanojo, tai galesiu masinoje normaliai klausyt is telefono knygos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

tiek daug skaitau, kad atsiliepimams rašyti laiko nelieka ax.gif

QUOTE(Lina1985 @ 2017 02 01, 00:03)
<p>Katik pabaigiau malonumą skaityt Maria Duenas - "Ramybės" vynuogynas.

O aš kaip tik šitą iš bibliotekos parsinešiau. Laiko gijas seniau esu skaičiusi, patiko. Tikiuosi ir Ramybės vynuogynas patiks.

QUOTE(Alchemie @ 2017 02 01, 14:08)
Na i ta tarpa perskaciau is vaikiskos literaturos "Karalystes raktas" Djacenko..visai maloniai susivalge, gal kazkaip pripratus prie trilogiju, man viskas per greitai pasibaige biggrin.gif bet visai smagu, kad va knyga perskaityta

Negaliu susilaikyti devil.gif "Karalystės raktas" yra pirmoji trilogijos dalis:
Марина и Сергей Дяченко. Ключ от Королевства (роман),
Марина и Сергей Дяченко. Слово Оберона (роман),
Марина и Сергей Дяченко. У зла нет власти (роман)

QUOTE(doruta @ 2017 02 04, 17:22)
Perskaiciau jau dvi su puse Lars Kepler knygu (Paganinio kontraktas, Hipnotizuotojas, Ugnies liudininkas, Smėlio žmogus.). Na ziaurokos man jos, bet greitai skaitosi.. Ir sakyciau Cilla ir Rolf Börjlind Potvynis ir Treciasis balsas labiau patiko.

O man atvirkščiai. biggrin.gif Kepler labiau patinka, o Jo Nesbo labiausiai.

QUOTE(zis @ 2017 02 04, 19:50)
Labos 4u.gif
Perskaičiau D. Eggers "Ratas".

Nori Rato 4u.gif O tu "Raktą" baigei skaityti, kur atsiliepimas?

QUOTE(zis @ 2017 02 10, 00:18)
Kaip tik bibliotekoje radau Kartografo kronikų pirmą dalį. Gal pagaliau pailsėsiu nuo "sunkių" ir slegiančių knygų.

Aš tau apie ją pasakojau per susitikimą. Tikiu, kad patirsi tikrą malonumą. kažkuo į Žvalgo mokinį man panaši ax.gif O kaip tau?

QUOTE(giluze @ 2017 02 11, 22:58)

Oi, sudominai, įsitrauksiu į skaitytinų sąrašą. retai pavyksta rasti knygą, kuri prajuokintų verysad.gif

Niekaip nepamenu, kada rašiau ataskaitą šiais metais. Senatvė ax.gif

Kažkaip vėl mane detektyvai pagavo. Perskaičiau
Jo Nesbo "Vaiduoklis" - Haris Hūlė wub.gif Malonumas. Perskaičiusi džiaugiausi, kad pirmiau į rankas papuolė "Policija", nes jeigu pirmiau būčiau skaičiusi Vaiduoklį, tai dabar sienomis lipčiau norėdama tęsinio biggrin.gif
Jo Nesbo "Sūnus" - pirmoji patikusi Jo Nesbo knyga be Hario Hūlės. Labai gerai susiskaitė. Rekomenduoju Jo Nesbo gerbėjoms.
Angela Marsons "Blogio žaidimai" - ko gero, po Harui Hūlės labiausiai patinkanti detektyvė yra Kima Stoun. Įdomu, ką sako apie mane mėgstmų personažų pasirinkimas, labiausiai patinka alkoholikas, po jo traumuota detektyvė ir dar netvarkingas, blevyzgojantis Frostas hmm.gif Gerai, kad aš ne psichologė biggrin.gif O knygoje Blogio žaidimai psichologijos daug. Mintis man patiko ir tikrai rekomenduoju perskaityti. Beje, tai antroji dalis ir geriau skaityti iš eilės. Pirmoji dalis "Nebylus riksmas".
Dar suskaičiau Mary Higgins Clark "Pelenės mirtis", Noros Roberts "Apsėdimas", Guillaume Musso "Mergina iš Bruklino" - tikrai tinkamas žodis, suskaičiau. Man patiko, nes kartais norisi tokių lengvų, neįpareigojančių a la detektyvų.
O tikrą malonumą patyriau su George R. R. Martin „Septynių Karalysčių riteris“. Man susidarė įspūdis, kad Martinas norėjo atsipalaiduoti nuo Ledo ir Ugnies giesmės rašymo ir to didelio, sunkaus, įspūdingo pasaulio ir jam tai pavyko. Atsipalaidavo biggrin.gif Aš kartu su juo biggrin.gif
Dabar kol dar esu atsipalaidavusi, skaitau Noros Robers "Žvaigždžių sergėtojų" trilogijos pirmas dvi dalis, o po to ko nors rimtesnio imsiuosi, o gal ir ne biggrin.gif
Uf, išlindau, papasakojau, kuo gyvenu, einu skaityti biggrin.gif
Atsakyti

Oho kaip pagyvėjo literatės. Tikrai reikėjo spyrio į minkštą vietikę, kad pasipiltų tiek atsiliepimų ir nuomonių. :clap_1: 

Atsakyti
Sofija, tu bjauuuuuuuuri tomato.gif tomato.gif teks vel trilogija "damusinet" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2017 02 12, 12:03)
Dar rekomenduociau Aleksejaus Ivanovo Serdce Parmy (atsiprasau uz toki sleiva rasyma is telefono). As pries keleta metu del jos svaigau, siemet dar karta isklausiau. Vario kalno ten nera, bet yra senoji Uralo gamta, tikejimai, grozis ir ziaurumas. Tiesa, knygoje nemazai kraujo ir viduriu, bet man patinka realybe.

ačiū 4u.gif einu į Flibustą pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 02 12, 22:12)
Sofija, tu bjauuuuuuuuri tomato.gif  tomato.gif teks vel trilogija "damusinet" doh.gif

Aš žinau, kad aš bjauri yahoo.gif
Atsakyti