traukiu į savo must read. Va, prašau, kaip gerai, kad kalba užėjo, tai pasigirtum tik po metų
traukiu į savo must read. Va, prašau, kaip gerai, kad kalba užėjo, tai pasigirtum tik po metų
Neskaičiau šitos...Nei "Karaliaus Saliamono baimės"...
Apskritai nespėju nieko perskaityt. Trečios šių metų knygos niekaip nepribaigiu. O dar "Literatūra ir menas" laikraščiai liūdi nusipirkti, Bernardinų žurnalas "Kelionė" ir t.t.
Ir tik eina į paštą raginimai iš trijų bibliotekų, kad jau laikas grąžinti knyggas... Norų daug, o laiko skaitymui minimaliai. Alia kažkaip ruošdamasi kelionei, keliaudama truputį apsigydžiau nuo skaitymo besotystės....Kažkaip norisi ir gyventi, ir skaityti lėčiau, stabtelint, įsižiūrint, atsirenkant....Ir tada mažiau tampa daugiau.
Aš nesislepiu, nes nieko padoraus neskaitau
Pernykščių metų pradžia su "Lauru " užkėlė kartelę, o šie kažkokiom "siemuškėm" prasidėjo ir velkasi... nerandu savy narsos pasijudint ir rasti ką nors tokio kaip Lauras, Donna Tartt ir t.t. tonusui pakelti
Va pasiskundžiau
pala. Kas tas Lauras? Kažką praleidau..
Imk J. Cabre "Prisipažįstu' Gal pramuš?
Vodolazkino "Lauras". Kelios ataskaitose gyrė. Kaip tu čia prakeidai?
turbūt nelabai praleidau, abo Vodolazkinas man pažįstamai skamba Daba jau atgaminau, kad pagal pavardę googlinau, bet nesusiviliojau
Imk J. Cabre "Prisipažįstu' Gal pramuš?
Parsisiučiau
O Lauras man gerulis buvo... Mes dar su Brūkšniuku padiskutavom biškį...
Be to, man bais pritiko spekuliacijos su kalba - tai senoji rusų, tai sovietinis stilizmas, bet taip subtiliai, saikingai.
Žodž, rimtai ruošiuosi prie jos grįžti. Kažkada
Skaičiau. Nesiginčiju, gerai parašyta. Bet kad dar kartą imčiau skaityti.... Aš pirmą vos pabaigiau. Užteko gimdymo scenos natūralizmo. Tai tikrai neeilinė knyga, bet ... turbūt negražu taip įvardint knygą apie šventą žmogų, bet... man buvo neskanu.
Alchemie, iš rutracker, rusiškai.
Aimma, na, žiauroka, bet tie natūralizmai man kažkaip neužstrigo, tiksliau, buvo labiau įsimenančių dalykų Nėra patogi knyga, bet nėra ir beprasmiškai žiauri.
Aš jau baigiu susiviliot, tiek atsiliepimų skaičiau... Ir dar galvoju apie jo naują " Авиатор".