QUOTE(Aimma @ 2016 12 05, 01:03)
Ot sutapimas, aš šįryt pabaigiau. Tikrai apturėjau malonumą. Žinoma, be didelių pretenzijų, bet savaitgaliui pats tas.
Tikrai taip
QUOTE(zis @ 2016 12 05, 01:04)
Labos
Kol kas visai idomiai sugulove skaitosi, nors tikejausi gal ir ne to..
Taip, pirmykste moteri jau perskaiciau, bet atsiliepimo taip ir neparasiau. Is pradziu del to, kad pikta buvo...o dabar kazkaip jau ir nebesinori Zodziu paskutines seriju knygos kazkaip buna pacios blogiausios. O si baigesi taip, kad net pagoolinau ar tikrai si paskutine
Kol kas visai idomiai sugulove skaitosi, nors tikejausi gal ir ne to..
Taip, pirmykste moteri jau perskaiciau, bet atsiliepimo taip ir neparasiau. Is pradziu del to, kad pikta buvo...o dabar kazkaip jau ir nebesinori Zodziu paskutines seriju knygos kazkaip buna pacios blogiausios. O si baigesi taip, kad net pagoolinau ar tikrai si paskutine
Skaityk, skaityk O Pirmykštė moteris gal manęs labai nenuvils. Juodojo mago pabaiga tai nenuvylė. Kažko panašaus ir tikėjausi
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 05, 10:37)
Aš aš noriu Kada?
QUOTE(saintlina @ 2016 12 05, 11:35)
aš kažkokią kitą Marklund knygą bandžiau skaityt - visiškai nepatiko. Į kitas nė nebežiūriu.
o man kažkuri patiko. Ir su šita įsivažiavau. Užkabino jau. O tu Moyes nebijok - tikrai nėra per saldi. Na. Ne visos jos knygos vienodo svorio, bet Nuotakų laivą rekomenduoju. Dar patiko Vienas plius vienas. Ir Sidabrinė įlanka. Na ir aš prieš tave. Nuo kurios ir pradėjau pažintį. Žodžiu, karts nuo karto, mažom dozėm, tikrai gera galvą atpalaiduoti.