Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Aimma @ 2016 12 05, 01:03)
Ot sutapimas, aš šįryt pabaigiau. Tikrai apturėjau malonumą. Žinoma, be didelių pretenzijų, bet savaitgaliui pats tas.

Tikrai taip 4u.gif
QUOTE(zis @ 2016 12 05, 01:04)
Labos 4u.gif

Kol kas visai idomiai sugulove skaitosi, nors tikejausi gal ir ne to.. unsure.gif
Taip, pirmykste moteri jau perskaiciau, bet atsiliepimo taip ir neparasiau. Is pradziu del to, kad pikta buvo...o dabar kazkaip jau ir nebesinori unsure.gif Zodziu paskutines seriju knygos kazkaip buna pacios blogiausios. O si baigesi taip, kad net pagoolinau ar tikrai si paskutine blink.gif

Skaityk, skaityk biggrin.gif O Pirmykštė moteris gal manęs labai nenuvils. Juodojo mago pabaiga tai nenuvylė. Kažko panašaus ir tikėjausi mirksiukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2016 12 05, 10:37)
Darom prieskaledini susimatyma? 4u.gif
Kas gali norit 4u.gif

Aš aš noriu 4u.gif Kada?

QUOTE(saintlina @ 2016 12 05, 11:35)
aš kažkokią kitą Marklund knygą bandžiau skaityt - visiškai nepatiko. Į kitas nė nebežiūriu.

o man kažkuri patiko. Ir su šita įsivažiavau. Užkabino jau. O tu Moyes nebijok - tikrai nėra per saldi. Na. Ne visos jos knygos vienodo svorio, bet Nuotakų laivą rekomenduoju. Dar patiko Vienas plius vienas. Ir Sidabrinė įlanka. smile.gif Na ir aš prieš tave. Nuo kurios ir pradėjau pažintį. Žodžiu, karts nuo karto, mažom dozėm, tikrai gera galvą atpalaiduoti.
Atsakyti
Gal kita savaite padarom susimatyma? Si man visokios repeticijos ir tevu susirinkimai.
Galiu pirmadieni, treciadieni ir penktadieni 4u.gif
Akmenskelte, Zis ir kitos vilnietes auuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 12 05, 23:51)
Gal kita savaite padarom susimatyma? Si man visokios repeticijos ir tevu susirinkimai.
Galiu pirmadieni, treciadieni ir penktadieni 4u.gif
Akmenskelte, Zis ir kitos vilnietes auuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif

Man visos išvardintos dienos tinka 4u.gif bet širdim aš už penktadienį mirksiukas.gif Kas dar jungiasi?
Atsakyti
REGISTRACIJA:

prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 12 06, 08:32)
Man visos išvardintos dienos tinka  4u.gif  bet širdim aš už penktadienį  mirksiukas.gif Kas dar jungiasi?

Nu tai bandom kita savaite penktadieni 18?
SHusha auuuuuu, Akmenskelte, vilnietes, atsikasam is po sniegu pasikalbeti apie dramblius mirksiukas.gif
Atsakyti

REGISTRACIJA:

prieplauka
Dolitlė
klopedija
Mamce
Brūkšniukas
Atsakyti
Aleliuja.....vakar pabaigiau Dinos Rubinos "Ruskaja kanareika"...skaiciau tris menesius...
labai rekomenduoju, labai patiko...puiki seimos saga. daug ivykiu, daug veikeju... melodrama, trileris,detektyvas,romanas viename... labai geras skaitinys 4u.gif wub.gif

imsiuos F.Sagan Issidaziusi moteris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 06 gruodžio 2016 - 10:04
QUOTE(prieplauka @ 2016 12 06, 10:02)
Aleliuja.....vakar pabaigiau Dinos Rubinos "Ruskaja kanareika"...skaiciau tris menesius...
labai rekomenduoju, labai patiko...puiki seimos saga. daug ivykiu, daug veikeju... melodrama, trileris,detektyvas,romanas viename... labai geras skaitinys  4u.gif  wub.gif

o kodėl taip ilgai skaitei, jei toks geras? biggrin.gif
Bet ačiū už atsiliepimą, įkvėpei ir mane ją susirasti 4u.gif
Atsakyti

Bet ačiū už atsiliepimą, įkvėpei ir mane ją susirasti 4u.gif

Tikrai gerulė. Sodri kalba. Aš klausiau pačios autorės įskaitytą, manau, dar dargiau pridėjo spalvų su visokiais Odesos akcentais ir pan. :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 12 06, 11:24)
Bet ačiū už atsiliepimą, įkvėpei ir mane ją susirasti  4u.gif

ilgai, nes nelabai turejau laiko..tik pries miega..

QUOTE(Erendira @ 2016 12 06, 11:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="71274096" data-time="1481012661"><div><p>o kodėl taip ilgai skaitei, jei toks geras? vartotojo įkelta nuotrauka
Bet ačiū už atsiliepimą, įkvėpei ir mane ją susirasti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikrai gerulė. Sodri kalba. Aš klausiau pačios autorės įskaitytą, manau, dar dargiau pridėjo spalvų su visokiais Odesos akcentais ir pan. rolleyes.gif </p>

tikiu, kad garsinis variantas nuostabus.. as klausiau Pocerk Leonardo..nors ne autores igarsinta,bet vistiek gera..ypac Odesos ar siaip tarmiski dalykai wub.gif
Atsakyti
Mergiotės, o ką manot apie "Šantaramą"? Kažkodėl esu neigiamai nusistačius, bet galvoju - kodėl? Ar todėl, kad apie Indiją, ar kad čia nelabai kokie atsiliepimai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 12 06, 08:32)
Man visos išvardintos dienos tinka  4u.gif  bet širdim aš už penktadienį  mirksiukas.gif Kas dar jungiasi?

Nu tai bandom kita savaite penktadieni 18?
SHusha auuuuuu, Akmenskelte, vilnietes, atsikasam is po sniegu pasikalbeti apie dramblius mirksiukas.gif
Atsakyti