Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Man po tokiu knygu buna baisu unsure.gif nes jos tikrai kaip Ziulio Verno knygos numato ateiti musu tempais, manau, kad visa tai jau ivyko ir taip yra valdoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 03, 23:06)
Kindl'ui yra programėlė Calibre. Per ją ir keliamos epub, geras daiktas ta programėlė, galima peržiūrėti knygas, išsitrinti, per kompą pasižiūrėti knygas skaityklėj, kaip susikonvertavo, ir tt.

Žinau, jau konvertavau, tik kažkodėl konvertavus labai didelis failas pasidarė, neįsikelia. Kitų knygų dar nebandžiau įkelt.
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 02 04, 10:59)
zinok skaitysiu gal kada . parsisihnciau, nes youtubej gerai atsiliepe. kai kada nors perskaitysiu tai pora zodziu bus. bet negreit😀

Turbūt žinau, kas atsiliepė, man irgi patiko. mirksiukas.gif Gerai, žiūrėsim katra čia greičiau perskaitys.
Perskaičiau J. Berger "Užkrečiama: kodėl daiktai ar idėjos tampa populiarūs". Oi oi, mūsų ir amerikiečių reklamos yra du skirtingi pasauliai. rolleyes.gif
Dabar įsikabinau į I. Kadarė "Pakirstas balandis".
Atsakyti

Gal netyčia yra skaičiusių "2017" Olgos Slavnikovos? Kokie atsiliepimai, vertinimai?

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 04, 19:10)
Žinau, jau konvertavau, tik kažkodėl konvertavus labai didelis failas pasidarė, neįsikelia. Kitų knygų dar nebandžiau įkelt.

aš kažkada kai bandžiau su Calibre konvertuot, man susidarė įspūdis, kad vienam faile ir pdf, ir e-pub formatai patapo. Gal todėl toks didelis failas?..
Pink Pepper, o tu tik su viena konkrečia knyga vargsti? Jei kas labai svarbaus, gali man permest, aš pabandysiu tau sukonvertuot.
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2017 02 04, 17:50)
Labos 4u.gif
Perskaičiau D. Eggers "Ratas". Knyga kalba apie vienos kompanijos ir jos socialinių tinklų plėtimasi, kol apima visą pasaulį.

Zis, o čia irgi paaugliška literatūra ar jau nelabai? Aš čia dėl savo vaikio klausiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 04, 16:41)
Ar jau perskaitei Jaume Cabre „Prisipažįstu“? Aš dar nė neįpusėjau, bet tikrai knyga verta sugaišto laiko. O kaip tau?

nebaigiau dar smile.gif bet jau nedaug liko.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Perskaičiau D. Eggers "Ratas". Knyga kalba apie vienos kompanijos ir jos socialinių tinklų plėtimasi, kol apima visą pasaulį. įsivaizduokit, kad jūsų kiekvienas žingsnis, kiekvienas žodis yra sekamas ir įrašomas. Irsvarbiausia, niekas tuo nesipiktina, nes tai yra nuskaidrėjimas...oh, skaitant visą laiką piktinausi pagrindinės herojės blondiškumu, jos nesupratingumu, kad jai plaunamos smegenys, kad ji padeda korporacijai užvaldyti pasaulį...žodžiu, ši knyga sukėlė labai dauf jausmų, nes panašu, kad autorius įžvelgė galimą mūsų visų ateitį.

Oi, tai juk tas vyksta. Yra nuorodos, kur galima pasižiūrėti visus savo maršrutus, kur būta ir keliauta su mobiliuoju, jei jame pastoviai įjungtas internetas. Taip pat internete saugoma visa mūsų naršymo istorija, tik tą galima prasivalyti. Ir pokalbiai saugomi, jei naudojamės kažkokia Google balso funkcija. Tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 04, 20:50)
aš kažkada kai bandžiau su Calibre konvertuot, man susidarė įspūdis, kad vienam faile ir pdf, ir e-pub formatai patapo. Gal todėl toks didelis failas?..
Pink Pepper, o tu tik su viena konkrečia knyga vargsti? Jei kas labai svarbaus, gali man permest, aš pabandysiu tau sukonvertuot.

Taip ir yra, bet aš kai keliu, tai tik tą vieną mobi failą prisegu.

Konvertavau visus, bet konkrečiai tik "Malda už Oveną Minį" bandžiau perkelt. pdf užėmė 24,6 mb, o mobi 415 mb doh.gif Net Calibre e-vieweris beloadindamas stringa. Galvoju, spjausiu ir iš amazon nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 04, 16:41)
Labas  biggrin.gif Pas mane 2 gyvenimams į priekį ir vis dar kas nors ką nors pasiūlo smile.gif

Aš į savo Goodreads įsidėjau man tikusią ir patikusią Maud Casey citatą:
“I was born with a reading list I will never finish.”
"Gimiau su knygų sąrašu, kurio niekad nepabaigsiu"
. rolleyes.gif

įsivaizduokit, kad jūsų kiekvienas žingsnis, kiekvienas žodis yra sekamas ir įrašomas.

Tai kad labai panašiai ir yra, bent jau virtualioje erdvėje.
Prieš keletą mėnesių skaičiau interviu su vienos ES tarnybos, atsakingos už konkurencijos priežiūrą, vadovę. Įstrigo jos pasakymas, kad ji neturi ir neketina turėti jokių lojalumo kortelių.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 04, 21:33)
Oi, tai juk tas vyksta. Yra nuorodos, kur galima pasižiūrėti visus savo maršrutus,  kur būta ir keliauta su mobiliuoju, jei jame pastoviai įjungtas internetas.

Kai prieš keletą metų atostogaudama atrašiau bendradarbei FB žinutę, o ji paklausė, ką veikiu Bulgarijoje, išsiaiškinau, kad "Location" funkcija telefone įjungta automatiškai, o FB naudoja tą informaciją.
Nuo to laiko "Location" funkcija mano išmaniajame yra išjungta, ją įjungiu labai retai.

Baigiau "Žarnyno žavumynus", bet nuo medicininės literatūros nenutolau - skaitinėju Andriaus Černausko "Pragaro ambulatoriją: Dienos ir naktys skubios pagalbos skyriuje".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 05 vasario 2017 - 00:24
QUOTE(Helianta @ 2017 02 05, 01:23)
Aš į savo Goodreads įsidėjau man tikusią ir patikusią Maud Casey citatą:
“I was born with a reading list I will never finish.”
"Gimiau su knygų sąrašu, kurio niekad nepabaigsiu"
. rolleyes.gif
Tai kad labai panašiai ir yra, bent jau virtualioje erdvėje.
Prieš keletą mėnesių skaičiau interviu su vienos ES tarnybos, atsakingos už konkurencijos priežiūrą, vadovę. Įstrigo jos pasakymas, kad ji neturi ir neketina turėti jokių lojalumo kortelių.
Kai prieš keletą metų atostogaudama atrašiau bendradarbei FB žinutę, o ji paklausė, ką veikiu Bulgarijoje, išsiaiškinau, kad "Location" funkcija telefone įjungta automatiškai, o FB naudoja tą informaciją.
Nuo to laiko "Location" funkcija mano išmaniajame yra išjungta, ją įjungiu labai retai.

Baigiau "Žarnyno žavumynus", bet nuo medicininės literatūros nenutolau - skaitinėju Andriaus Černausko "Pragaro ambulatoriją: Dienos ir naktys skubios pagalbos skyriuje".

Parasyk pora zodziu apie Pragaro ambulatorija. mes su mama susidomeje..ar verta skaityt/pirkt?

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 01 24, 17:44)
Savo ruožtu paklausiu: kas?.. ką?.. apie "Vytauto žemę".
Nemėgstu istorinių, vengiu lietuvių autorių, bet po K.S. labai domina lietuviški istoriniai romanai.  rolleyes.gif

Šią mielai skaitysiu ir net įsigysiu, kai bus kada nuolaidynės. Šiaip Malūkas nėra tarp mano mylimiausių rašytojų, kitos skaitytos ("Migla" ir dar kažkokia, užkrito pavadinimas) įspūdžio nepadarė, bet jo kitas istorinis romanas "Barbora" net labai patiko. Mielai paskolinčiau, jei turėtumei ūpo perskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau 3 knygas biggrin.gif labai saunios istorijos, tiesa trumpos, bet skirtos darbui Julia Donaldson, parsisiunciau is Amazon angliskai.
Beje, ipusejau Slapta istorija, bet kazkuo ji man vidumi tokia sunki, parasyta gerai, bet darosi nebeskanu skaityti, ale reik pabaigti unsure.gif gal veliau bus geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2017 02 05, 21:18)
Šią mielai skaitysiu ir net įsigysiu, kai bus kada nuolaidynės. Šiaip Malūkas nėra tarp mano mylimiausių rašytojų, kitos skaitytos ("Migla" ir dar kažkokia, užkrito pavadinimas) įspūdžio nepadarė, bet jo kitas istorinis romanas "Barbora" net labai patiko. Mielai paskolinčiau, jei turėtumei ūpo perskaityti  mirksiukas.gif

džiaugiuosi, kad prakalbot šia tema smile.gif Malūko man pirmosios knygos jaunystėj patiko, paskui vėlesnės jau ne. Bet po tokio atsiliepimo dar pagooglinau ir užsisakiau bibliotekoj 'Vytautą'. Kol ateis eilė, susirasiu ir 'Barborą' smile.gif
Atsakyti