Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(prieplauka @ 2017 02 03, 13:57)
flibusta

is cia imu knygas, kartais buna iskarto e-pub failai

Prieplauka, ar pagal tavo nuorodą galima spėti, kad tu skaitai/skaitysi tuos Nuodus? Jei taip, paskui porą žodžių mestelk, nes įdomu būtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 02, 17:37)
mobi skirtas kindlui, epub - kitoms skaityklėms.

Kindl'ui yra programėlė Calibre. Per ją ir keliamos epub, geras daiktas ta programėlė, galima peržiūrėti knygas, išsitrinti, per kompą pasižiūrėti knygas skaityklėj, kaip susikonvertavo, ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 03 vasario 2017 - 23:06
Paskelbta mūsų "atlaidų" (t.y. Knygų mugės biggrin.gif ) programa
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 03, 23:06)
Kindl'ui yra programėlė Calibre.

Labas, ponia smile.gif taip, Calibre ir FineReader yra tobulas derinys smile.gif galėtų dar atsirast kokia programėlė, prigaminanti laiko skaitymui... tai prisifarširavau Kindlą tiek, kad neviltis dabar pažiūrėjus - kada tiek perskaityt??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 02 03, 20:53)
Prieplauka, ar pagal tavo nuorodą galima spėti, kad tu skaitai/skaitysi tuos Nuodus? Jei taip, paskui porą žodžių mestelk, nes įdomu būtų.  ax.gif

zinok skaitysiu gal kada . parsisihnciau, nes youtubej gerai atsiliepe. kai kada nors perskaitysiu tai pora zodziu bus. bet negreit😀
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 04, 09:21)
kada tiek perskaityt??? biggrin.gif
Turiu tiek, kad, net dabar išėjus į pensiją, nespėčiau visų perskaityti. doh.gif
Atsakyti
Aš gal popierines pradžiai tas 200, kurias sąraše turiu perskaitysiu bigsmile.gif
Atsilikus jaučiuos ...
Atsakyti
Perskaiciau jau dvi su puse Lars Kepler knygu (Paganinio kontraktas, Hipnotizuotojas, Ugnies liudininkas, Smėlio žmogus.). Na ziaurokos man jos, bet greitai skaitosi.. Ir sakyciau Cilla ir Rolf Börjlind Potvynis ir Treciasis balsas labiau patiko.
Aciu patarusiajai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2017 02 03, 23:25)
Paskelbta mūsų "atlaidų" (t.y. Knygų mugės biggrin.gif ) programa

Pirma mintis - kaip pavydziu! bigsmile.gif Antra mintis (beveik utopine) - datos sutampa su mano atostogom, kiek galetu kainuoti bilietas ir kaip visi reaguotu, jei pranesciau apie atvykima uz dvieju savaiciu! biggrin.gif Taciau ikvepimas truko vos 5 minutes, kol perziurejau programa...

QUOTE(Alexia @ 2017 02 04, 11:04)
*Aš gal popierines pradžiai tas 200, kurias sąraše turiu perskaitysiu  bigsmile.gif

**Atsilikus jaučiuos ...

*Pas mane dvigubai tiek, o gal ir daugiau - kuo labai dziaugiuosi. wub.gif

**Net nesistengiu suprasti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 04, 09:21)
Labas, ponia smile.gif  taip, Calibre ir FineReader yra tobulas derinys smile.gif galėtų dar atsirast kokia programėlė, prigaminanti laiko skaitymui... tai prisifarširavau Kindlą tiek, kad neviltis dabar pažiūrėjus - kada tiek perskaityt??? biggrin.gif

Labas biggrin.gif Pas mane 2 gyvenimams į priekį ir vis dar kas nors ką nors pasiūlo smile.gif

Ar jau perskaitei Jaume Cabre „Prisipažįstu“? Aš dar nė neįpusėjau, bet tikrai knyga verta sugaišto laiko. O kaip tau?
Atsakyti
Pas mane kruva el. knygu, o jau popierines, gerai, kad lentynoje, kuri labai i akis nekrenta, tai buna ir pamirstu, kad turiu ir reikia perskaityti biggrin.gif o siaip esu dekinga sitam forumui, kazkokia "pareiga" vercia skaityti, nes kitaip, visai likciau su darbo knygomis, na kurios atitinka 2-5 metu amziu biggrin.gif
Dabar kartais nors ir slamstelio paskaitau, nes yra didelis pasirikimas is Mega, bet su forumo konsultacijomis, kartasi visai patraukiu teisingu suaugusiuju knygu keliu biggrin.gif

As beje guodziuosi mamai, kad pries 60 metu, kai ji buvo maza, buvo maziau klasikos "must read", nei dabar, negana to maziau isverstos klasikos ir siaip geru knygu, o jau tada mano mociutejai sake: vaikeli, neskaitytk detektyvu ir geltonos lekturos, gyvenimo neuzteks perskaityti visoms geroms knygoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 04 vasario 2017 - 17:29
Labos 4u.gif
Perskaičiau D. Eggers "Ratas". Knyga kalba apie vienos kompanijos ir jos socialinių tinklų plėtimasi, kol apima visą pasaulį. įsivaizduokit, kad jūsų kiekvienas žingsnis, kiekvienas žodis yra sekamas ir įrašomas. Irsvarbiausia, niekas tuo nesipiktina, nes tai yra nuskaidrėjimas...oh, skaitant visą laiką piktinausi pagrindinės herojės blondiškumu, jos nesupratingumu, kad jai plaunamos smegenys, kad ji padeda korporacijai užvaldyti pasaulį...žodžiu, ši knyga sukėlė labai dauf jausmų, nes panašu, kad autorius įžvelgė galimą mūsų visų ateitį...Pošlykštė knyga (čia mano jausmas ją perskaičius), bet labai gerai besiskaitanti ir rekomenduojama visiems.
Dabar įsitraukiau į "Netikėtą vakanciją" ir tikiuosi ramios knygos, kuri nekels tiek daug emocijų kaip "Ratas".
Atsakyti