Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Man pirmos dalys visai patiko, trečią jau buvo sunkoka skaityt, o ketvirtos taip ir nebeprisiverčiu paimt į rankas.

Atsakyti

kas skaitet ka nors Jojo Moyes? ..."As pries tave" (ar kaip ten..) girdejus, bet noriu zinot ar kitos knygos tokios pat? tai chiklitas ar kas? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(zuvyte26 @ 2017 01 29, 19:38)
Labai sudomino Jean Marie Auel - Pirmykštė moteris. Įdomu, kaip anksčiau gyveno žmonės.

Dar neskaičiau, todėl ir ateinu patarimo / rekomendacijos, ar verta pradėti skaityti?

va einu per abi temas nekantraudama blush-anim-cl.gif

Knygu serija tikrai nebloga, bet yra viena islyga...arba skaitai ir praleidineji kai kurias scenas (labai jau per daug ir pernelyg smulkiai aprasytu kuniskos meiles scenu), tada tikrai idomu skaityti apie pirmykscius zmones ir ju buiti, arba neskaitai isvis ir nesuzinai kaip visgi idomiai gyveno zmones matriarahaleneje bendruomeneje. Knyga tikrai kabina ir visos dalys labai skirtingos, nes istorija prasideda pas neantardaliecius, o baigiasi pas siuolaikiniu zmoniu protevius. Labai idomu palyginti skirtingu zmoniu rusiu gyvenima ir ju supratima. Ir netgi galima izvelgti daugybe sasaju su siuolaikiniu gyvenimu. Tad jei praleisi visas beleatristikas apie ana gala, knyga skaitosi tikrai idomiai. P.s. perskaiciau visa serija.
Atsakyti

Jojo Moyes skaičiau tik 'Šokanti su žirgais', negaliu nieko daug pasakyti. Knyga lengva, akcentuojami sąntykiai šeimoje, tarpusavio supratimas, tvirtas charakteris. Man patiko.

Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 01 30, 15:38)
kas skaitet ka nors Jojo Moyes? ..."As pries tave" (ar kaip ten..) girdejus, bet noriu zinot ar kitos knygos tokios pat? tai chiklitas ar kas? unsure.gif  unsure.gif

Būtent, pats tas. Visiškas. Bet, pavyzdžiui, man visai kartais patinka tongue.gif Gal ir ne visos vienodai ne/geros, bet kai kurios labai smagiai skaitosi. Čia man. Rimtas skaitytojas gal apsivožtų. Ne pati pigiausia (kaip N. Roberts ar kas ten), bet tikrai ne aukščiausia praba. Siūlau pabandyti kokį ,,Nuotakų laivą" ar tą minėtą ir sužinoti mirksiukas.gif
Atsakyti

Sakyčiau visai aktualus šiandien filmas....pagal Shusaku Endo "Tyla"

http://kinfo.lt/i-ki...e-kure-30-metu/

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 01 24, 17:44)
Savo ruožtu paklausiu: kas?.. ką?.. apie "Vytauto žemę".
Nemėgstu istorinių, vengiu lietuvių autorių, bet po K.S. labai domina lietuviški istoriniai romanai.  rolleyes.gif

Skaitysiu, tik nežinau, kada.
Tėtis jau perskaitė. Aš kol kas tik pavartinėjau. Malūkas "namų darbus" padarė, daug istorinių šaltinių naudojo (nors apie tuos laikus ir apie patį Vytautą tikrai gan šykštokai medžiagos išlikę).
Knyga storulė.

QUOTE(daite @ 2017 01 25, 01:13)
Labas, grįžta duktė paklydėlė.

sveika sugrįžusi 4u.gif

QUOTE(Gricė @ 2017 01 25, 18:18)
Vis paskaitydavau, kas ką skaitot, kokie Jūsų įspūdžiai apie perskaitytas knygas. Bet vat, neišlaikiau ir parašiau. Skaitau daug, man tiesiog gera skaityti.

Junkis drąsiau mirksiukas.gif

Aš vis dar su "Žarnyno žavumynais" pažindinuosi. Ne tokia knyga, kurią valgant norėtųsi skaityti biggrin.gif Bet įdomu.
Iš grožinių vis dar 1600+ puslapių septyniatomį XVII a. anglų epistoliarinį romą "kankinu". Kindle rašo, kad jau 74% perskaičiau. Mano metų iššūkis, liepą pradėjau, iki liepos tikiuosi pabaigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2017 01 29, 19:38)
Labai sudomino Jean Marie Auel - Pirmykštė moteris. Įdomu, kaip anksčiau gyveno žmonės.

Dar neskaičiau, todėl ir ateinu patarimo / rekomendacijos, ar verta pradėti skaityti?

va einu per abi temas nekantraudama blush-anim-cl.gif

QUOTE(zis @ 2017 01 30, 16:29)
Labos 4u.gif

Knygu serija tikrai nebloga, bet yra viena islyga...

100 % pritariu zis! Perskaičiau visą seriją ir labai įdomu buvo, tam tikras minėtas scenas tiesiog praleisdavau. Skaityk ir pati susidarysi savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti

Aš vis dar su "Žarnyno žavumynais" pažindinuosi. Ne tokia knyga, kurią valgant norėtųsi skaityti biggrin.gifBet įdomu.

aš prieš miegą, po skyriuką. Užmiegu su geromis mintimis apie savo kūną, kuris labai nori būti geras (kaip šuniukas, vizginantis uodegą)  :D 

Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2017 01 30, 22:15)
Būtent,  pats tas. Visiškas. Bet, pavyzdžiui, man visai kartais patinka  tongue.gif Gal ir ne visos vienodai ne/geros, bet kai kurios labai smagiai skaitosi. Čia man. Rimtas skaitytojas gal apsivožtų. Ne pati pigiausia (kaip N. Roberts ar kas ten), bet tikrai ne aukščiausia praba. Siūlau pabandyti kokį ,,Nuotakų laivą" ar tą minėtą ir sužinoti  mirksiukas.gif

aciu, bandysiu pazindintis gal kada nors tongue.gif
Atsakyti
Pirmykstes moters su malonumu perskaiciau pirmaja dali. Pabaigiau ir antraja, nors mslonumo buvo zymiai maziau.Treciaja pradejau ir numeciau. Ne del kuniskos meiles, bet kad labai vienoda pasirode. Gentys skirtingos, bet veiksmas visur tas pats.

Vakar pradejau chiklita parasyta vyro, buvusio IT darbuotojo. G. Simsion Projektas "Roze". Kol kas labai smagiai klausosi. Genetikos profesorius, 39 metu su Aspergeriu, bet to nesuvokiantis, nutaria susirasti idealia zmona. Kadangi moteru populiacija labai didele, susikuria 16 dvigubu psl klausimyna ir pradeda paieskas😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 31 sausio 2017 - 15:43

Katik pabaigiau malonumą skaityt Maria Duenas - "Ramybės" vynuogynas. Ateity kilo noras nučiupt ir jos "Laiko gijos". Labai patiko. Meilės romanas, bet ta meilė tik į pabaigą užgimsta akivaizdžiau. O šiaip vyro klajonės po intrigų pasaulį. Pastangos išlikti, išlaikyti susikurtą pasaulį, kartu neprarandant žmogiškumo. Nuostabiai pinama istorija. Nuo vidurio knygos tiesiog kvepia vynu. Kai panėriau į tą gyvenimą tai sunku buvo atsiplėšti dvi paskutines dienas.

Atsakyti