Nu perskaiciau Zuikio metus. Gal ir gerai, virskinu dar, bet jau gal situ triu knygu ir uzteks...reik baigt Slapta istorija
Vakar vakare belaukdama, kaip ten dukrai bus su temperatura nakti, perskaiciau tokia knygele Oras pusryciams, tikra istorija apie anoreksike mergaite. Aptakiai zinojau, koks sutrikimas yra anoreksija, bet is pasakojimo pasimate kaip vaika veikia gyvenamosios vietos keitimas, koks stresas, kaip nervine itampa per kelerius metus virsta liga, kuri psichologiskai zmogu vercia susinaikinti, jam paciam to nesuvokiant...kokios yra iliuzijos, negirdejimas, nematymas...siaubas
Tikrai ne pozityvi lektura
Tikrai ne pozityvi lektura
Į akis internete įkyriai lenda "Knygų ministerijos" atidarymo aprašymai. Kažkas kaip ir žadėjo apsilankyti ir šiokią tokią apžvalgą pateikti. Maža ką ten rašo žurnalistai. Man įdomu, koks įspūdis susidarė mūsų Knygų skaitytojų klubo narėms. Laukiu laukiu ir nežinau ar sulauksiu. Ar buvot kas nors?
buvau as su dukra knygu ministerijoj, nes visos kitos drauguzes nesveikavo ar kitu reikalu turejo
trumpai tariant, zurnalistu aprasymais ir komentarais si karta galima pasitiketi pilnai labai šarminga ir faina vieta. rekomenduoju apsilankyt
Oj moterys šį kartą laikraščių antraštės širdį drasko
QUOTE(Alexia @ 2017 01 27, 13:20)
Deja...
QUOTE(Alexia @ 2017 01 27, 14:20)
negaliu nieko veikt...tik apie tai ir mintys...skausmas..
Labai sudomino Jean Marie Auel - Pirmykštė moteris. Įdomu, kaip anksčiau gyveno žmonės.
Dar neskaičiau, todėl ir ateinu patarimo / rekomendacijos, ar verta pradėti skaityti?
va einu per abi temas nekantraudama
Dar neskaičiau, todėl ir ateinu patarimo / rekomendacijos, ar verta pradėti skaityti?
va einu per abi temas nekantraudama
Kazkaip nugriebiau tokia knygiote "Basakoje grafiene", nu tokia ale gyvenimo mokanti, ale Kubelkos "Pagaliau 40", nieko labai nuostabaus, bet gana pozityviai parasyta, ale nerekomenduoju
Pabaigiau Timą Colin McCullough. Man tai kažkokia autorės frustracija pasirodė, įdomu kokio amžiau ji tai parašė. Nesujaudino.
QUOTE(zuvyte26 @ 2017 01 29, 17:38)
Labai sudomino Jean Marie Auel - Pirmykštė moteris. Įdomu, kaip anksčiau gyveno žmonės.
kažkada buvau pradėjusi skaityti, bet man nepatiko - palikau net neįpusėtą.
QUOTE(saintlina @ 2017 01 30, 11:34)
kažkada buvau pradėjusi skaityti, bet man nepatiko - palikau net neįpusėtą.
Įdomu. Dažnai ją matau, bet skaityti kažkodėl nesinorėjo. O po tavo atsiliepimo tai jau visai netraukia.