Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(Aimma @ 2017 01 25, 22:32)
Neskaitei???  unsure.gif Vienais metais man vilkas su tigru kovėsi dėl geriausios metų knygos titulo (,,Tigro žmona" ir ,,Kaukiantis malūnininkas")

nea. Bet, tiesą sakant, sunkiai įsivaizduoju, kad Paasilinna su Tigro žmona varžytųsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2017 01 25, 20:18)
Laba diena,
jei norit grožinės, tai skaitykit "Tūkstantis saulių skaisčių". Jei patiks šita, tai tada Jums patiks ir "Bėgantis paskui aitvarą" ir "Ir aidėjo kalnai".
Pralaikiau lentynoje "Šantaramą" 3 metus ir dabar tik pripuoliau ir perskaičiau. Matyt, turėjo ateiti laikas skaityti apie Indiją. Ieškosiu romano tęsinio "Kalno papėdėje".
Vis paskaitydavau, kas ką skaitot, kokie Jūsų įspūdžiai apie perskaitytas knygas. Bet vat, neišlaikiau ir parašiau. Skaitau daug, man tiesiog gera skaityti.

Man patiko "Ir aidėjo kalnai" pirmos novelės. Reikėtų ir tų saulių pasidairyti.
Po R. Mistry ,,Trapi pusiausvyra" Indijos atsikandau. Beje, knygos neužsirašiau ir tik todėl nepaminėjau ataskaitoje. Gera knyga, bet taip sunku morališkai buvo skaityti. Užsirašyti pamiršau (tokio storumo ir gerumo knygą blink.gif ), bet prisimenu vos ne kiekvieną epizodą, nors kai ką labai norėčiau pamiršti.
Rašyk drąsiai, čia skaitančių, ką parašei, daug. O paskutinių metų ataskaita būtų ir prisistatymas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimma: 25 sausio 2017 - 23:06
QUOTE(klopedija @ 2017 01 25, 20:36)

Beje, dar yra "Zuikio metai": knyga, filmas  mirksiukas.gif

o, Lambertas wub.gif
Knygos reiks pasiieškoti, sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 00:59)
nea. Bet, tiesą sakant, sunkiai įsivaizduoju, kad Paasilinna su Tigro žmona varžytųsi  ax.gif

Iš tikrųjų tai ne mirksiukas.gif Kur jau ten... Bet geras tas malūnininkas, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2017 01 25, 23:04)
Bet geras tas malūnininkas, tikrai.

gerai, turėsiu omeny smile.gif

Ką skaitai?
Atsakyti

Nu, nors ir vaikas serga,bet apie savizudybe negalvoju biggrin.gif

bet tiesiog įsivaiduok - eini į šikinyką kartis, o ten jau užimta; arba sėdi liūdnas ant kranto, o čia butelis pradėtas ir užkimštas priplaukia. Ta knyga - beveik apie tarpusavio gėrį  :B 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 23:02)
o, Lambertas  wub.gif 
Knygos reiks pasiieškoti, sudomino smile.gif

Jei skaitei el. knygas, galiu i az parasyti nuoroda 4u.gif ten ir Zuikio metai yra 4u.gif

Bruksniuk, pas mus keli WC namie biggrin.gif nu siaip po malunininko norisi isai pozityo...man jis labai kaip personazas patiko,jo jautimas, israiska...kazkiek mano vyra primena unsure.gif biggrin.gif kuris nakti gali taip garsiai galvoti, kad net as girdziu miegodama biggrin.gif pvz. atejo syki miegot kazka veikes ir meistraves, jau apie kokias 5 ryto ir masto, ar verta miegot, o gal geriau imt seima i masina miegancius ir nuvezt i pajuri pavasario paziuret (buvo sventinis ilgas savatgalis) ir isvarem 6 ryto su mieganciais vaikais i pajuri biggrin.gif
Atsakyti

Pozityvi literatūra - sunkus atvejis: kad būtų ne saldi, ne nuspėjama, ne rausva ir pūkuota, ne banali, ir ne graudi, o būtent pozityvi. Net nežinau tokios, ko gero. 

Atsakyti
biggrin.gif vaiku literatura, pasakos.
Siaip man N. Vaitkutes trilogija tokia, Gary "Aitvarai" man pozityvai labai pasirode po kitu triju skaitytu jo knygu, "Mes varnu saloje" biggrin.gif Tilis Ulenspygelis?
Manau, kiekvienas turi kazkoki savo pojuti pozityvui...
Beje, idomu, kam kokia knyga pasirode pozityvi 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo, šiais metais turėtų išeiti šeštoji Martino "Ugnies ir ledo giesmės" knyga "Žiemos vėjai". Kažin, ar galima tikėtis, kad ji šiemet bus ir išversta, ir išleista jei ne lietuvių, tai rusų kalba? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 01 26, 16:21)
Pasirodo, šiais metais turėtų išeiti šeštoji Martino "Ugnies ir ledo giesmės" knyga "Žiemos vėjai". Kažin, ar galima tikėtis, kad ji šiemet bus ir išversta, ir  išleista jei ne lietuvių, tai rusų kalba?  ax.gif  unsure.gif

o, geras biggrin.gif yahoo.gif na lietuviai tai gal tik kitamet sugalvos isverst geriausiu atveju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 26 sausio 2017 - 15:26
QUOTE(saintlina @ 2017 01 26, 01:07)
Ką skaitai?

Žinok, po Cabre sumaniau paskaitinėt ką nors visai lengvo. Pasiėmiau Riley ,,Septynios seserys" tongue.gif Nu, nepaskaitau nė pro kur, juokas ima. Pacypinau ir paleidau. Nu, jau taip skysta... Perskaičiau paskutini Frosto serijos detektyvą, tas tai gerai suėjo. O dabar neleidžiu nieko pradėti, nes baisiai neturiu laiko, skaitinėju kokius apsakymus, pamėgtų knygų ištraukas. Anądien perskaičiau interviu su Žilinskaite, tai perskaičiau kokį 15 humoreskų.
Atsakyti