Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Labas, grįžta duktė paklydėlė.

Smagiai paskaičiau jūsų visų metines knygų ataskaitas. Man skylė galvoje, nes nežinau ir nepamenu, kiek per praeitus metus perskaičiau, bet tikrai žinau, kad neprūdai. Net pamiršau, kur registruodavau. Po dukrytės gimimo skaitymas nuėjo į tolimiausią galą, bet pradedu vėl prisiminti (nors dukrai jau dveji ir jau senokai skaitom nemažai vaikiškų).

Ateinu su vakar perskaityta Anitos Amirrezvani "Lygi su saule". Pakankamai įtraukianti, patiko paskaityti apie rūmų gyvenimą ir jos užkulisius: eunuchų r haremo moterų santykius, apskritai apie tą laikotarpį. Tik autorė, mano manymu, per greitai suvedė visus įvykius į galutinį tašką ir paskubėjo. Buvo įdomu paskaityti, bet abejoju, ar ilgai mano galvoje ji išliks.

Dabar galvoju, ką toliau skaityti: ar Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių", ar "Penkios vaikų meilės kalbos"... unsure.gif O gal dar ką atrasiu.
Atsakyti
5 vaiku meiles kalbos yra psichologne knyga jei nesi skaicius panasiu, tai neblogai sudelioja sistema, kaip su vaiku kalbetis, i ka atkreipti demesi, juolab artejant 3 metu krizei galima rasti sprendimu, kurie palengvins situacijas 4u.gif as skaiciau 5 paaugliu meiles kalbos, nes man tas aktualu dabar biggrin.gif
O as sedziu ir grauziuosi, grazi knyga, bet labai liudna, kazkaip noejosi geros pabaigos kaip su Nuodu vireja, Kaukiantis maluninkas, liudna man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 25, 11:08)
O as sedziu ir grauziuosi, grazi knyga, bet labai liudna, kazkaip noejosi geros pabaigos kaip su Nuodu vireja, Kaukiantis maluninkas, liudna man sad.gif

čia kokia?
Atsakyti
A. Paasalinna "Kaukiantis malunininkas", geriau nei musu Paskenduole, bet panasu, kai kaimo tamsumas suzlugdo zmogu, kiek kitaip matanti pasauli, kitiaip besielgianti. Jumoras geras, stilius man labai patinka, vertimas irgi geras, toks truputi Dievu miskas...Po Nuodu virejos, kuri pasibaige kaip apsaka, galvojau, kad ir sita bus tokia pati, juolab, kad pagal ja net filmas pastatytas, bet sita baigiasi liudnai
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 25, 11:17)
A. Paasalinna "Kaukiantis malunininkas"

šitos neskaičiau. Be Virėjos dar skaičiau Grupinės savižudybės magiją. Štai šią gali imt, nenusiminsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2017 - 11:42
Ok, aciu. A tai kazk norisi ne niuraus unsure.gif einu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti

Grupinė - tai toks įkvepiantis romanas reikia pasakyti :-D ypač tinka depresuotiems, apie savižudybę galvojantiems :-D

Atsakyti
QUOTE(daite @ 2017 01 25, 02:13)
Labas, grįžta duktė paklydėlė.
Dabar galvoju, ką toliau skaityti: ar Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių", ar "Penkios vaikų meilės kalbos"... unsure.gif O gal dar ką atrasiu.

Laba diena,
jei norit grožinės, tai skaitykit "Tūkstantis saulių skaisčių". Jei patiks šita, tai tada Jums patiks ir "Bėgantis paskui aitvarą" ir "Ir aidėjo kalnai".
"Penkios vaikų meilės kalbos" skaitykit, jei turit/dirbat su vaikais. Jei apie suaugusius, tai yra "Penkios sutuoktinių meilės kalbos".
Pralaikiau lentynoje "Šantaramą" 3 metus ir dabar tik pripuoliau ir perskaičiau. Matyt, turėjo ateiti laikas skaityti apie Indiją. Ieškosiu romano tęsinio "Kalno papėdėje".
Vis paskaitydavau, kas ką skaitot, kokie Jūsų įspūdžiai apie perskaitytas knygas. Bet vat, neišlaikiau ir parašiau. Skaitau daug, man tiesiog gera skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 25, 17:39)
<p>Grupinė - tai toks įkvepiantis romanas reikia pasakyti :-D ypač tinka depresuotiems, apie savižudybę galvojantiems :-D</p>

Nu, nors ir vaikas serga,bet apie savizudybe negalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 25, 11:17)
A. Paasalinna "Kaukiantis malunininkas" (...) baigiasi liudnai
Baigiasi tikroviškai. Ir šiais laikais civilizuotuose miestuose pilna panašių pavyzdžių. unsure.gif

Beje, dar yra "Zuikio metai": knyga, filmas mirksiukas.gif
Papildyta:
Štai:
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Pozityvi komedija. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 25 sausio 2017 - 20:37
O knyga pozityvi? bigsmile.gif imsiu tada biggrin.gif
Vat butent, kad su Nuodu vireja, tai tkia pasakine realybe..o cia labai viskas rezonuoja su dabartim..ir taip liudna, kad nei meile, nei auksines rankos, jokio stebuklo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 13:13)
čia kokia?

Neskaitei??? unsure.gif Vienais metais man vilkas su tigru kovėsi dėl geriausios metų knygos titulo (,,Tigro žmona" ir ,,Kaukiantis malūnininkas")
Atsakyti