Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Alchemie, tau tikrai turėtų patikti J. Cabre 'Prisipažįstu'. Ten vardiniai smuikai, griežimas, Cremona - turėtum iš rankų nepaleisti smile.gif Man irgi patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 sausio 2017 - 09:03
Aciu 4u.gif itrauksiu i sarasa. Bibliotekoj rasiu ar nauja knyga?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 23, 14:01)
Aciu 4u.gif itrauksiu i sarasa. Bibliotekoj rasiu ar nauja knyga?

Aš iš bibliotekos ėmiau. Tik rezervuotis reiks.
Atsakyti

Aciu 4u.gifitrauksiu i sarasa. Bibliotekoj rasiu ar nauja knyga?

Aš turiu, jei norėsit galiu paskolinti. Kiek pamenu, tai mes netolies viena nuo kitos gyvenam :ax: 

Atsakyti
Paziurejau, kad knyga ne tokia ir sena biggrin.gif 2016 metu, kyla pagjnda skaityti ispaniskai, bet gal pirmiau lietuviskai iveiksiu. Rasma, labai noreciau bigsmile.gif as prie Kryziauskeliu gyvenu biggrin.gif visom prasmem biggrin.gif
dabar patyriau malonuma skaityti lietuviskai biggrin.gif kazkaip labai greitai iseina biggrin.gif ipusejau Kaukianti maluninnka. Nu labai patinka, gal, kad mano gyslomis suomiu kraujo teka unsure.gif gal, mad artima man ju istorija, tautos likimas ir uzsispyrimas unsure.gif ypac man patiko filmas, kuri neseniai ziurejau apie pokario Suomijos mokykla, kur svedai visus moko svediskai ir vercia kalbeti tik svediskai mokykloje ir mergaite, kuri pasipriesino svedei mokytojai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 23 sausio 2017 - 19:44
Taigi suskaičiau "Kepurininko pilį" ir nors knyga įdomi, bet nuo tos niūrasties baisiai reikėjo skubios reabilitacijos. Griebiau ką iš bibliotekos parsinešusi - F. Sagan "Sveikas, liūdesy" kartu su "Truputis saulės niūriam vandeny". Nelabai reabilitavo, nebent saulė ir paplūdimiai - tas lengvabūdiškumo liūdesys man pro visur smelkėsi.
Tada pasiėmiau "Traukinių žymėjimą"... Ką galiu pasakyti - nesėkmė - jei nebūtų vieno būdvardžio, knyga musiet sutrumpėtų per pusę biggrin.gif Tas būdvardis yra visiškai lietuviškas, turi p raidę ir nors kilęs nuo normalių žodžių "peslys" ir piestelė", pats savaime skamba baisiai negražiai.
Taigi nuo jo pertekliaus baisia negerai pasidarė unsure.gif. įveikusi du skyrelius ištarabanijau bibliotekon neatsigręždama. Ar gerai padariau? Gal ką būsiu smarkiai praradusi?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

skaitau šita smile.gif
Judą Iskariotą perskaičiau ir galiu pasakyti, kad tikrai gera apysaka. Įvykiai pasakojami apie Judą, iš judo pozicijų ir kartais net nesitiki, kad šis veikėjas galėjo taip mąstyt...mes jį pripratę matyt kitokį, tik išdaviką..o dėl ko taip atsitiko?..vat galima skaitant pamąstyt.. smile.gif

Romaną Šėtono dienoraštis tik pradėjau, bet manau, bus labai geras skaitinys. Šėtonas įsikunija į amerikietį miliardierių smile.gif visi žodžiai apibudinantys Šėtoną (aš, man, su manim, mano ir t.t. ) rašomi tik didžiąja raide, savivertė veikėjo aiškiai paaukštinta, bet....jam taip sunku žmogaus kūne , kad net gaila jo...smile.gif labai smalsu ir įdomu kas ten bus...

knyga išleista puikiai ir net prabangiai, vertimas nuostabus, kalba labai graži ir turtinga...skaitymo malonumas 4u.gif

Rekomenduoju visom, kas nesibaido religinių temų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 24 sausio 2017 - 15:00
QUOTE(giliute @ 2017 01 24, 12:57)
Tada pasiėmiau "Traukinių žymėjimą"... Ką galiu pasakyti - nesėkmė (...) įveikusi du skyrelius ištarabanijau bibliotekon neatsigręždama. Ar gerai padariau? Gal ką būsiu smarkiai praradusi?
Blogai padarei, kad čia nepaklausei. biggrin.gif
Knyga gera ir filmas geras http://www.imdb.com/title/tt0117951/ Tiesiog ne pagal skonį pasitaikė. smile.gif
Laukiu-nesulaukiu antros dalies: http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Savo ruožtu paklausiu: kas?.. ką?.. apie "Vytauto žemę".
Nemėgstu istorinių, vengiu lietuvių autorių, bet po K.S. labai domina lietuviški istoriniai romanai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 24 sausio 2017 - 17:45
QUOTE(giliute @ 2017 01 24, 13:57)
Tada pasiėmiau "Traukinių žymėjimą"... Ką galiu pasakyti - nesėkmė - jei nebūtų vieno būdvardžio, knyga musiet sutrumpėtų per pusę biggrin.gif  Tas būdvardis yra visiškai lietuviškas, turi p raidę ir nors kilęs nuo normalių žodžių "peslys" ir piestelė", pats savaime skamba baisiai negražiai.
Taigi nuo jo pertekliaus baisia negerai pasidarė  unsure.gif. įveikusi du skyrelius ištarabanijau bibliotekon neatsigręždama. Ar gerai padariau? Gal ką būsiu smarkiai praradusi?

Aš šitą knygą buvau paėmusi lavinimosi tikslais - jei vaikai kada nors taptų narkomanai, kad žinočiau, kas tai yra. Ačiūdie, iš kritinio amžiaus išaugo, narkomanais netapo, knygą taip pat padėjau gal tik kokį skyrių įveikusi. Nesijaučiu ką nors praradusi.

Prieplauka, ko ne rusiškai?
Atsakyti
Gintarelia, a tudiel, kad senu senovej pirkus lietuviskai sia knyga 😀 taciau su kitais Andrejevo kuriniais tikrai pazindinsiuos rusiskai... labai man autorius patinka 😀
Atsakyti
Perskaičiau Stepanovos Įtalų pamokas. Ką galiu pasakyti - kiek nuostabi buvo Lazario moterys, tiek šita neįtikino. Nepatikėjau nei herojum, nei "heroinia". Jau rodos kažkas užkabins, bet vėl paviršium praslysdavo. Ir apie tą tarybinę tikrovę kažkaip neįdomu skaityt. Vat Lazaris turėjo pasakojimo lengvumą, kad ir apie tą patį sovietmetį. Chirurgo neskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 01 24, 21:01)
Perskaičiau Stepanovos Įtalų pamokas. Ką galiu pasakyti - kiek nuostabi buvo Lazario moterys, tiek šita neįtikino. Nepatikėjau nei herojum, nei "heroinia". Jau rodos kažkas užkabins, bet vėl paviršium praslysdavo. Ir apie tą tarybinę tikrovę kažkaip neįdomu skaityt. Vat Lazaris turėjo pasakojimo lengvumą, kad ir apie tą patį sovietmetį. Chirurgo neskaitysiu.

Cirurgo neskaityk, man jis dar prastesnis pasirode nei Italu pamokos ir dar pabaiga kaip nukirsta. atrodo, kad rasyt nusibodo ir mete...
Atsakyti