Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 11:46)
Kartais bibliotekinėje knygoje randu visokių komentarų puslapiuose, pabrauktų frazių su šauktukais ir pan. Man labai nepatinka tokie dalykai.

Čia jau iš kurios pusės pažiūrėsi. Pavyzdžiui, yra bibliotekoje knyga "Altorių šešėlyje", ten tiek prirašinėta paraštėse pieštuku, kad gatavas rašinys gaunasi. Ir galvoti nereikia, nei pačiam kurti. Kuo blogai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 01 19, 11:39)
Kuo blogai?  biggrin.gif

Kadangi man jau nereik rašinių rašyt, tai blogai smile.gif
Atsakyti

Kartą buvau paskolinus Ivanauskaitės knygą apie Tibetą vienam savo vaikinui, labai katalikui - jis ne tik knygą subraukė, bet ir beveik kiekvienam Tibeto budizmo ir vietinės bono religijos aprašymui pacitavo iš Švento Rašto. Va tada mes ir išsiskyrėm  :B 

bet ne dėl prirašymų, o dėl grubaus įsikišimo į mano asmeninę erdvę -  knygą.

Tai kaip Smegenys? :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 19, 14:35)
ai kaip Smegenys? rolleyes.gif 

Panašu, kad apie smegenis mažiau yra ką pasakyti lotuliukas.gif

aš neskaičiau, negaliu pasireikšti.
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 19, 14:35)
Kartą buvau paskolinus Ivanauskaitės knygą apie Tibetą vienam  vaikinui, labai katalikui - jis ne tik knygą subraukė, bet ir beveik kiekvienam Tibeto budizmo ir vietinės bono religijos aprašymui pacitavo iš Švento Rašto.

nieko sau blink.gif
Atsakyti

nieko sau blink.gif

jam tuo metu buvo ypatingas religinis pakilimas ir knygą jam daviau su mintim - "pažiūrėk, yra visaip tikinčių žmonių, nėra vieno kelio". 

Jis jau miręs, o knygoje įrašytų minčių neištryniau (pieštuku parašė, nors tiek gerai) ir kartais pasivartau....

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 19, 14:56)
Jis jau miręs, o knygoje įrašytų minčių neištryniau (pieštuku parašė, nors tiek gerai) ir kartais pasivartau...
Tuomet tai kelia knygos vertę. mirksiukas.gif
Atsakyti

del pabraukymu knygose....rusijos būktjuberiai naudoja siaurus lipnius lapelius citatoms knygose žymeti. priklijuoja puslapio kraste ten, kur prasideda reikalinga mintis,ties ta eilute. manau visai patogu asmeniniam naudojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 01 19, 19:46)
naudoja siaurus lipnius lapelius citatoms knygose žymeti.
"Book`maniškas" būdas, ir aš taip darau. smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Saramago Evangeliją. Tiesa sakant netikėta pasirodė interpretacija, negalėjau nuspėt iki pusės, kad bus tokia. Man patiko, ypač stilius.
Atsakyti

Galima pagalvot,  kad visos kaunietės atidaryme😏

Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Helianta @ 2017 01 15, 02:12)
Sveikos atvykusios į jau devintąjį mūsų temos knyginių "Oskarų" vakarą!

Metų plepučių dešimtukas
(skliausteliuose matyti, kiek žinučių parašė 2016 metais bei kokią vietą užėmė pernykščiame apdovanojimų dešimtuke):
1. Alchemie (344 žinutės; pernai nr.1)
2. saintlina (190; nr.5)
3. Brūkšniukas (179; nr.2)
4. klopedija (97; nr.3)
5. Helianta (69; nr.9)
6. Erendira (65; -)
7. giluze (63; nr.4)
8. SOFIJA5 (45; nr.10)
9. prieplauka (43; -)
10. zis (43; -)

Ačiū už ceremoniją 4u.gif Netikėtai metai praleisti su vaiku namie mane pakylėjo plepučių ir perskaitytų knygų kiekio prasme blink.gif biggrin.gif Na, bet jau grįžau darban, tai kiti metai nebus tokie plepingi ir skaitytingi biggrin.gif

QUOTE(Pajauta @ 2017 01 15, 21:40)
Kaip dėl mugės mielosios knygės? Planuojat eiti ar ką pirkti?

Visada planuoju biggrin.gif sudarinėju norimų įsigyti knygų sąrašus ax.gif
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 18, 21:34)
Nu baudzia tik uz kalbejima telefonu, o ne uz skaityma prie vairo biggrin.gif

čia galėtų būti metų knygių citata biggrin.gif Jau taip juokiausi perskaičiusi. Knygų maniakės, ne kitaip biggrin.gif

Kalbant apie knygų skaitymą, tai WC knygų neskaitau, vonioje irgi ne, bet vat valgyti ir skaityti (kai esu viena), tai tenka rolleyes.gif kartais pusryčiaudama dar nugriebiu kelias minutėles skaitymui...
O kalbant apie knygas sparčiai artėju prie "Rakto" pabaigos. Sofija, nerealiai gera paskutinė dalis, gal net abi pirmas dalis perspjovė 4u.gif
Atsakyti
Nu as beskaitydama Slapta istorija, salia visai netiketai vakar emiau ir perskaiciau "Gudriaja nuodu vireja: Paasalinnos, ir labai smagiai supratau, kad sitas suomiskas jumoras man visai prie sirdies biggrin.gif Aciu, Rasmai, kad paminejo ja, tai va ir nugriebiau irperskaiciau, ir visai faina biggrin.gif
Atsakyti