Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(saintlina @ 2017 01 18, 21:06)
aha, čia super thumbup.gif  net išsimaudyt panorau  vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
nu ką pritari? taigi galima savo knygutę trumpam ten nusinešt, nepalikt svetimoms nešvarioms rankoms  biggrin.gif  O pamiršus detektyvas gautųsi - įtart visus šeimynykščius, kuris purvinom rankom palietė  biggrin.gif

šlapiom rankom nieks ir neima. Pirma reik atsigult, pakaifuot, parelaksuot, paskaityt, o tada jau knygutę padedi ir rankas šlapini. Mokyk ir mokyk  biggrin.gif

as nemokintina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 18, 20:44)
Aha, kai kuo kitu🤓

supaškudinom tokią gerbtiną temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 sausio 2017 - 20:53
Aš tuo nesididžiuoju. protest.gif
Atsakyti
Zodziu, ne taip apie antra gala kalbam, miargos, traukiam i neaprasoma, neapkalbama varianta ta knyga apie zarnyna 4u.gif
As kadangi gavau dar viena darba, tai laiko skaityt vakare tarp dantu valymo ir sviesos gesinimo, kol valerijono tabletytes suveiks apie 40 min biggrin.gif visai ima itraukti man ta Slapta istorija, puiiai suprantu, kad migdo ne knyga, o valerijonas biggrin.gif kitai tariant, miegu su valerija-jonu ir Slapta istorija biggrin.gif
Atsakyti
Atsiverčiau temą ir apšalau pamačius, kiek prirašyta. Jau, galvoju, kokią knygą atrado mirksiukas.gif , vėl būsiu pražiopsojusi. Na, ir prožiopsojau... žarnyno žavumynus schmoll.gif Bet tema gera. Aš už skaitymą visur ir visada smile.gif
Atsakyti

atsiprasau, kad uzvedziau nekokia tema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2017 01 18, 21:37)
atsiprasau, kad uzvedziau nekokia tema unsure.gif

užtat koks pagyvėjimas temoj - net dūzgia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 18, 09:36)
O Žarnyno žavumynai - jooo, smagus paskaitymas, smagus. Man žiauriai reikia mažo suoliuko tualete biggrin.gif

pas mus toks suoliukas yra, kad penkiamečiui būtų patogiau biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 01 18, 13:15)
Įsivaizduoju, kaip skambės Heliantos šių metų knyginių temų suvestinė ties sausio mėnesiu biggrin.gif

aha, metų suvestinės pradžia jau kaip ir aiški biggrin.gif

O va pavyzdžiui anglai dėl skaitymo WC ne tik nekompleksuoja, bet net ir kai kurias knygas priskiria tokiai kategorijai - "tualeto knygos" (visokios negrožinės knygos - rinkiniai, sudaryti iš trumpų pasakojimų, humoristinės knygos ir pan) tongue.gif
Atsakyti

Aha, gerai, gerai, sakau gal jau apie tas gydančias smegenis? Nes rimtai - mėnuo į pabaigą, kaip atrodys😀

Atsakyti

Atsiskaitau užduota tema:

Aš irgi už skaitymą visur ir visada. WC knygų nebeskaitau, nes yra geresnių tam vietų  :rolleyes:  Bet paauglystėj skaitydavau dėl vienos paprastos priežasties - kai ateidavo laikas eiti miegoti, visos knygos pasidarydavo žiauriai įdomios, o jei jau nemiegi  tuo metu, tai legliai  gali būti tik tualete  :D 

Šiaip skaitau ir lovoje ir vonioje ir paplūdimyje... automobillyje nebeskaitau, nes ima pykinti  :rolleyes: 

Kita vertus, esu nepritariu knygų laikymui WC, vonioje, virtuvėje - buvau įpratinta gerbti knygas (jokių kampukų lankstymų, rašymų, net atverstos knygos "apvožimų"), na, ir šiaip, nehigieniška  :unsure: 

Atsakyti

Prirašymai :P  mano darbe labiau džiaugiamės knygomis, kurias daug kas "paturėjo" - antspauduotos, su nuosavybės įrašais, dovanojomo įrašais... pvz. - vienoje knygoje XIX vidurio yra įrašas už kiek knyga pirkta - ir dar raunodu rašalu itin dailia rašysena!

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 01 19, 10:18)
buvau įpratinta gerbti knygas (jokių kampukų lankstymų, rašymų, net atverstos knygos "apvožimų"),

iš manęs šito lyg ir nieks nereikalavo, bet man tai visad atrodė savaime suprantamas reikalas. Niekad nekilo mintis lankstyti kampukų, o jau kad knygoj kažką rašyt.. blink.gif Augau tokiu metu, kai tų knygų buvo mažai. Kiekviena parnešta knyga buvo įvykis ir didelis džiaugsmas wub.gif Saugot reikėjo, nes ir skaitomos gi buvo po n kartų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 19, 10:30)
mano darbe labiau džiaugiamės knygomis, kurias daug kas "paturėjo" - antspauduotos, su nuosavybės įrašais, dovanojomo įrašais...

antspaudai ir dedikacijos kitas reikalas. Aš kalbu apie visokias pastabas paraštėse ir pribraukymus. Kartais bibliotekinėje knygoje randu visokių komentarų puslapiuose, pabrauktų frazių su šauktukais ir pan. Man labai nepatinka tokie dalykai.
Atsakyti