Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Įsivaizduoju, kaip skambės Heliantos šių metų knyginių temų suvestinė ties sausio mėnesiu biggrin.gif

ooo, taip  :B 

Atsakyti
Sveikos gyvos naujais metais su naujais skaitiniais :-)
Džiugu, kad yra tokia tema.
Nebegaliu neprabilt perskaičiusi apie dėžes-lentynas laikyti.wc.
Reikia man tokio, skalbinių dėžes išbogint ir patalpint biggrin.gif
Man wc yra pati geriausia vieta namuos, kol ir iš ten pradeda vyti dukra, piktindamasi, ko ten sėdžiu pusvalandį, nors medžiagų apykaita itin gera biggrin.gif Dar vis vyras juokauja, kad mašinoj reikia man knygų lentyną įtaisyt ar ką, nes krenta vis važiuojant biggrin.gif Išvada-kai gyveni vieni kambario rūmuos su dviem ataugom ir jaunikiu, wc tampa kartais cele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 18 sausio 2017 - 15:09
Tai mažų mažiausia nehigieniška. vartotojo įkelta nuotrauka
Gaila tų knygų, kurias neaišku kas, neaišku kokio švarumo rankomis čiupinės.
Atsakyti
na lentynoje gali buti ir knygos apvalakas, vienkartines pirstinaites biggrin.gif ir sakau, japoniskas tai ir pasildo, ir nuplauna negana to bakelyje buna kraniukas, kur nusiplauni rankas ir vanduo nuo nuplautu ranku paskui panaudojamas kito siltos celes lankytojo reikalams nuleisti lotuliukas.gif
tema beveik kaip aie prim...sta varske biggrin.gif reiks ieskoti tos knygos ale jauciu geriau skolintis, nei pirkti biggrin.gif
Atsakyti

Įdomu, pasisakė tik keletas. O ką kitos? tyliai skaito ar principingai ne? Ar gali būti kitų nuomonių? :D

ir, čia, kaip suprantu, mes vis dar aptarinėjam "Žarnyno žavumymus", tiesa? Nes ten rašoma apie skaitymą, čia tai niekas nebūtų prasižiojęs :B

o plečiant (na, kad neužsisėdėtume tualete) temą - ko dar negalima daryti skaitant knygas? Valgyti? Gerti? Keliauti? Skaityti lauke? O gulint? tolimesni pasiūlymai? :D

Jeigu vertinam knygą kaip komforto sudedamąją dalį - su ja galima daryti viską, nes ji reikalinga visur. Nebent tai XV amžiaus knyga, arba knyga, kurios turinį labai gerbiam, arba, arba. arba. 

Išvados?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 18 sausio 2017 - 17:04
Gulint ir po pagalave skaičiau/skaitau, ale akims, tai gal nelabai unsure.gif na kurenti zidini gal nelabai, maistą gaminti su audio knyga super, o rezeptai pas mane visi imautese, nes kitaip ne kaip atrodytu, ka jau ten knyga skaityti. Valgant..nezinau, valgant su seima pabendrauji, ziuri galiausiai, ka valgai, demesio paskirstymas toks nelaba iseitu.
Lauke, hamake skaitau, labai smagu bigsmile.gif masinoje jei ne vairuoju, tai nu nebent kartais skaitykleje, bet siaip darosi bloga, negaliu skaityt, tada geriau klausausi knygos.
Esu Juodkranteje sedejusi savo megstamoje pusyje ant sakos ir skaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Atlikti tyrimai rodo, kad klozetas yra labai higieniška vieta (na, aišku, priklauso ir nuo namų, tačiau tai mitas, kad wc labai daug nešvaros), užtat daugiausia bakterijų tūno ant televizorių pultelių,telefonų, kompiuterio klaviatūrų tongue.gif

Taip kad ir jauku, ir higieniška skaityti sėdint ant klozeto, bent man, galima ir ant uždengto, žurnalu ar patiesaliuku pasiklojus biggrin.gif Ir rankas čia pat nusiplauti kriauklėje biggrin.gif

Bet čia tik iškrypusioms skaitytojoms, malonumų vergėms, kur froidiškus malonumus kūnui sieja su malonumais sielai bigsmile.gif O jei rimtai, nu ką daryt, jei užsidaryti trumpam išeina tik wc zonoje, esu ir ant grindų sėdėdama skaičiusi, O vonioje gulint irgi gera paskaitinėt smile.gif

Jooooo, gera sausio tema tongue.gif

Aš šiemet perskaičiau dvi knygas.

Viena skirta jaunimui, pavadinimu "Drambliai nematomi" (Alchemie biggrin.gif ) (knyga skaudi, iš 13 ,metų mergaitės pozicijos rašoma apie žiaurų smurtą dviejų vaikų šeimoje. Patiko, knygą išleido LRS)

Kita - Karina Alvtegen "Gėda". Labai patiko. Tirštai psichologinė, lengvai paskaitoma, nebanali, nors pabaiga gal kiek ir neįtikinanti asmeniškai man. Tačiau tikrai labai įvijo į pagrindinių veikėjų pasaulį ir jausenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 18 sausio 2017 - 17:40
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 18, 16:55)
o plečiant (na, kad neužsisėdėtume tualete) temą - ko dar negalima daryti skaitant knygas? Valgyti? Gerti? Keliauti? Skaityti lauke? O gulint? tolimesni pasiūlymai? biggrin.gif

viską išvardintą puikiausiai galima daryti - ir darau - skaitant smile.gif Vairuojant va negalima. Bet kartais ties raudonu šviesoforo signalu ir paskaitau mažumėlę ax.gif
Atsakyti
As esu kamstyje skaiciusi, nu nes baisiai buvo idomu tas Juodasis magas biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi galiu visur skaityti ir skaitau. Šiaip tai situacija kaip Akmenskeltės, WC vienintelė vieta kur galiu sėdėt ir nieks nelenda, neieško, tai kartais sėdžiu be reikalo ir skaitau, ir mokausi, ir rašau. Visai nebūtina nė kelnių nusiimt :) Namie su knyga vaikštau ir bet kurią laisvą minutę paskaitau :)

Atsakyti

Maniakės! Net per raudoną!😂

Atsakyti
Nu baudzia tik uz kalbejima telefonu, o ne uz skaityma prie vairo biggrin.gif
Atsakyti