Turiu dabar prakandusi Senojo Vilniaus pasakų penktąją dalį
o jau penktąją? kaip čia aš tik tris turiu?
Turbūt mes abu nuo ko nors kito, nes metinė apžvalga tikrai ne toks dalykas, kuris neseniai buvo sugalvotas
(jei žiūrėjai naujametinę laidą, tai galėjai ir mane pamatyti - buvau jos filmavime Kauno filharmonijoje. Bendradarbiai sakė, kad tarp žiūrovų kelis kartus šmėsteliu. Pati dar taip ir nepažiūrėjau laidos, reiks prisiruošti)
Į skaitinių temą - tarp studentų darbų po truputį skaitinėju "Žarnyno žavumynus". Kol kas visai smagiai, lengvai ir greitai skaitosi, įdomių dalykų galima sužinoti.
Aha, mataisi tu ten gerai ir keletą kartų.
O Žarnyno žavumynai - jooo, smagus paskaitymas, smagus. Man žiauriai reikia mažo suoliuko tualete
beto knygos tulike mano iskrypusiu supratimu kazkaip nedera...
o laikraščiai? o gaiviklio tekstų skaitymas visomis kalbomis?
pagal knygą, tai ten paprastai komentuoja, kad mes "ten" darome tai, ką mėgstam ir įpratę - tiesiog žiūrim į vieną tašką, origamius lankstom ar skaitom. O mokslininkų tyrimai net skelbti buvo, kad daugumai tualetukas sukelia klaustrofobijos pojūčius ir jie ten negali atsipalaiduoti, kas veda aišku kur - į užkietėjimą. ir, beje, rekomenduoja detaktyvus - mes, tipo, skaitydami detaktyvus geriausiai atsipalaiduojame.
Tad rūpindamiesi savo organizmo konfortu turime pasirūpinti, kad toji vieta (ir smegenai) kuo patogiau jaustųsi šioje vietoje, o kaip tai pasiekti - kiekvieno reikalas. Privatus
vat man visada gaila šunų, kurie (tie, kurie vedžiojami) yra priversti kakoti su pavadžiu ir dar stebimi šeimininko su maišeliu rankose. Nei atsipalaidavimo, nei privatumo, nei knygų
kaip ir pakalbėjom apie knygas