Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

Turiu dabar prakandusi Senojo Vilniaus pasakų penktąją dalį 

o :huh2: jau penktąją? kaip čia aš tik tris turiu? :angel_sadangel: 

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 17, 15:50)
jau penktąją? kaip čia aš tik tris turiu?

pas rusus tikrai penkios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2017 01 17, 11:55)
Aš irgi knygų prisirinkau  iš ataskaitų, ir dar iš knygtūberių. Pradėjau Y. Mishima "Kaukės išpažintis". Labai gerai skaitosi. Nors skaičiusioji apibūdino kaip labai nuobodžią.  biggrin.gif  Ir dar skaityklėj, pasiklausius tiesiog entuziastingos skaitytojos, pradėjau D. Adams "Keliautojo autostopu gidas po galaktiką". Čia prašoviau. Manęs ji niekaip neveikia. Nesužavėjo jumoras, gal kad aš kažko panašaus jau skaičius pas Pratčetą ir kitus, ir ten man labiau patinka. Dar po gabaliuką skaitau savo geopolitiką - "Geografijos įkaitus".

"Keliautojo autostopu gidas" ir manes kažkaip labai nepaveike... Du kartus ja skaičiau, bet kažkaip niekaip ax.gif
Atsakyti
Helianta, ačiū 4u.gif Tu nuostabi 4u.gif
Su malonumu imu Oskarą biggrin.gif Ir kartu labai keista, kad į plepėtojų dešimtuką papuoliau ax.gif
QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 15, 00:08)
<p>Ar kas skaitėt antrą Žemjūrės dalį?</p>

Skaičiau, patiko biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 01 15, 00:20)
man rodos, tik pirmą skaičiau. Bet jei toliau skaityt, reiktų pirmą iš naujo prisimint  smile.gif

Turiu visas tris, mielai skolinu. Tikrai vertos skaityti biggrin.gif

O aš su nostalgija perskaičiau Arkadijaus ir Boriso Strugackių "Piknikas šalikelėje" naują leidimą. Viršelis gražus ax.gif O apie knygą ka bepasakyti - klasika. Gražu ir šlykštu, linksma ir liūdna ir viskas vienu metu. Ir sėdžiu aš šį vakarą be knygos, nes... nieko nesinori, reikia, kad įspūdis atlėgtų.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2017 01 15, 19:40)
Kaip dėl mugės mielosios knygės? Planuojat eiti ar ką pirkti?Tema tai labai įdomi šių metų mugės.Kauniečių desanto sulauksim ar ne? smile.gif  4u.gif

be abejo, kauniečių desantas planuojamas!
Jei išeis, aš planuoju pernykštį variantą pakartoti - penktadienį su vaiku (mano didysis penkiametis skaitytojas), o gal ir abiem (nors mažajai dar iki skaitytojos toloka), o šeštadienį - su knygėm ax.gif

QUOTE(klopedija @ 2017 01 15, 20:41)
Helianta,  Tau mano asmeninis Oskaras už Oskarų ceremonijas!

Oho, ačiū wub.gif

QUOTE(Mamce @ 2017 01 17, 08:48)
Helianta, esi beprotiškai fantastiška, girdi?! ploja.gif

na kaip tokių dalykų negirdėsi biggrin.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2017 01 17, 09:40)
<p>Vakar užpildžiau vieną išsilavinimo skylę ir pasižiūrėjau Tapino "Laikykitės ten". </p><p>Helianta, čia kuris iš kurio metinę apžvalgą nusižiūrėjot?  biggrin.gif </p><p></p>

Turbūt mes abu nuo ko nors kito, nes metinė apžvalga tikrai ne toks dalykas, kuris neseniai buvo sugalvotas biggrin.gif
(jei žiūrėjai naujametinę laidą, tai galėjai ir mane pamatyti - buvau jos filmavime Kauno filharmonijoje. Bendradarbiai sakė, kad tarp žiūrovų kelis kartus šmėsteliu. Pati dar taip ir nepažiūrėjau laidos, reiks prisiruošti)

Į skaitinių temą - tarp studentų darbų po truputį skaitinėju "Žarnyno žavumynus". Kol kas visai smagiai, lengvai ir greitai skaitosi, įdomių dalykų galima sužinoti.
Atsakyti
Per radija isgirdau, kad bus knygos Oginskio dvaro vidtuve, pamaxciau, kad labai noreciau paskaityti. Ziuresiu, gal knygu mugej pavyks nukalt
Atsakyti

Turbūt mes abu nuo ko nors kito, nes metinė apžvalga tikrai ne toks dalykas, kuris neseniai buvo sugalvotas biggrin.gif
(jei žiūrėjai naujametinę laidą, tai galėjai ir mane pamatyti - buvau jos filmavime Kauno filharmonijoje. Bendradarbiai sakė, kad tarp žiūrovų kelis kartus šmėsteliu. Pati dar taip ir nepažiūrėjau laidos, reiks prisiruošti)

Į skaitinių temą - tarp studentų darbų po truputį skaitinėju "Žarnyno žavumynus". Kol kas visai smagiai, lengvai ir greitai skaitosi, įdomių dalykų galima sužinoti.

Aha, mataisi tu ten gerai ir keletą kartų.

O Žarnyno žavumynai - jooo, smagus paskaitymas, smagus. Man žiauriai reikia mažo suoliuko tualete :D 

Atsakyti
vakar snukiaknygej (feisbuke) uzmaciau posta apie ta suoliuka tulike. viskas ok..taciau ten pat buvo kalbama ape deze DĖŽĘ blink.gif ant ratu blink.gif blink.gif knygoms sudet..tulike...nu jus man paaiskinkit, kaip š...kant galima skaityt? blink.gif as nelabai isivaizduoju biggrin.gif biggrin.gif
beto knygos tulike mano iskrypusiu supratimu kazkaip nedera... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 18 sausio 2017 - 10:01

beto knygos tulike mano iskrypusiu supratimu kazkaip nedera... ax.gif

o laikraščiai?  :D o gaiviklio tekstų skaitymas visomis kalbomis? 

pagal knygą, tai ten paprastai komentuoja, kad mes "ten" darome tai, ką mėgstam ir įpratę - tiesiog žiūrim į vieną tašką, origamius lankstom ar skaitom. O mokslininkų tyrimai net skelbti buvo, kad daugumai tualetukas sukelia klaustrofobijos pojūčius ir jie ten negali atsipalaiduoti, kas veda aišku kur - į užkietėjimą. ir, beje, rekomenduoja detaktyvus - mes, tipo, skaitydami detaktyvus geriausiai atsipalaiduojame.

Tad rūpindamiesi savo organizmo konfortu turime pasirūpinti, kad toji vieta (ir smegenai) kuo patogiau jaustųsi šioje vietoje, o kaip tai pasiekti - kiekvieno reikalas. Privatus :B  :D 

vat man visada gaila šunų, kurie (tie, kurie vedžiojami) yra priversti kakoti su pavadžiu ir dar stebimi šeimininko su maišeliu rankose. Nei atsipalaidavimo, nei privatumo, nei knygų :B 

kaip ir pakalbėjom apie knygas :bis 

Atsakyti

Niekaip neisivaizduoju ir aš kaip TOJ vietoj skaityt. Pora kart mėginau žurnalus paskaitinėt, ne kas gavos. Arba nepamenu ką skaitau, arba pamirštu, kad jau padariau reikalus ir reik eit sau. Juokas juokais, bet nesuderinami dalykai š...imas ir skaitymas.

Atsakyti
nieko čia nesuderinamo. Skaityti galima visur. Aš vonioj gulėdama mėgstu paskaityt. Tai kodėl gi kas nors negali skaityti WC? Ypač, jei už durų eilės nėr smile.gif

Įsivaizduoju, kaip skambės Heliantos šių metų knyginių temų suvestinė ties sausio mėnesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 sausio 2017 - 13:20
Hmmmm, jo pokalbis apie antra gala, kuriam irgi reikia/nereikia lekturos biggrin.gif nu as asmeniskai kazkaip labai greitai toje vietoje apsisuku, kad dar knyga atsiverst, skaityt blink.gif siaip jei jau zarnynas reikalauja ilgesnio silto apsedejimo, tai reikia japonisko klozeto (pamenu Japonijoje buvo gana sudetinga susigaudyti, nes jie su visokiais mygtukais doh.gif, kuriu reiksme urasyta hieroglifais doh.gif) bet sedyne sildoma biggrin.gif o dar pedos skliauto masaza reiktu pasidaryt, ir tada tikrai ner ka veikt ilgai toje vieteleje biggrin.gif
https://en.wikipedia...oilets_in_Japan
Atsakyti