Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 96 laida

QUOTE(langana @ 2017 01 15, 17:44)

Siuo metu klausausi Александр Чудаков Ложится мгла на старые ступени.

koks gražus pavadinimas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(langana @ 2017 01 15, 17:44)
Seku feisbuke Anastasia Zavozova. Ji verteja, isverte "Dagili", ir aistringa skaitytoja, idomiai raso apie perskaitytas knygas

kaip įdomu būtų bigsmile.gif negi vis tik reiks tam nelemtam fb profilį susikurt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2017 01 15, 22:08)
Nepykit, prajuokino biggrin.gif  Nes paskaiciau nuorodas ir jose minima knyga "Raudok, drebek, mirk:....". Pasamone ryskiai nori mylet (ir melstis), nes kaip ten Z. Froido "Psichoanalizes ivade" rasoma..riktas - samones ir pasamones kompromisas smile.gif Kai samone diktuoja viena, o pasamone ima ir padaro kitaip smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif nepykstu, kai vaikas už alkūnės tampo , tai prirašiau su klaida.Atsiprašau.Man kažkaip knygos pavadinimas susišaukė su skaityta knyga "Valgyk, melskis mylėk", tai ir gavosi kas gavosi vietoj "Raudok, drebėk mirk"
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2017 01 15, 00:12)
Sveikos atvykusios į jau devintąjį mūsų temos knyginių "Oskarų" vakarą!

2016 metų knygių klubo apdovanojimai:
vartotojo įkelta nuotrauka
/Nuotrauka iš http://icebergnews.c...6/01/oscars.jpg /

Metų temų kūrėja: klopedija

Metų plepučių dešimtukas
(skliausteliuose matyti, kiek žinučių parašė 2016 metais bei kokią vietą užėmė pernykščiame apdovanojimų dešimtuke):
1. Alchemie (344 žinutės; pernai nr.1)
2. saintlina (190; nr.5)
3. Brūkšniukas (179; nr.2)
4. klopedija (97; nr.3)
5. Helianta (69; nr.9)
6. Erendira (65; -)
7. giluze (63; nr.4)
8. SOFIJA5 (45; nr.10)
9. prieplauka (43; -)
10. zis (43; -)

Viskas, ateikit pasiimti "Oskarų", dėkokit kam norit ir einam švęsti!

Helianta, Tau mano asmeninis Oskaras už Oskarų ceremonijas!

vartotojo įkelta nuotrauka 4u.gif
Šaltinis: http://www.saudiment...ons-500x250.jpg
Ačiū! Temas kurti smagu. assa.gif
Tiesa, šiek tiek nesmagu, kad dar nesukėliau kalėdinio meet`o foto. Mano PC kažkoks flash atsijungė, neveikia foto redagavimo programa.
Maniau, kad visai neplepėjau temoje... blush2.gif
Tai gal atšvęskim kurią dieną KNYGŲ MINISTERIJOJE? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 01 15, 22:20)
Ar tikrai taip vadinasi? Gal turėjai omeny Raudok, drebėk, mirk? hmm.gif

Ai suklydau, tikrai "Raudok, drebėk mirk".Matai, kai vaikas už rankovės tampo tai ir prirašai su klaida.Man labai susimaišė, nes susišaukė su kada tai skaityta knyga"Valgyk, melskis ,mylėk", tai ir gavosi abiejų mišinys biggrin.gif . Net nepastebėjau.Total košmar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prieplauka @ 2017 01 15, 22:20)
Pajauta, desanto i knygu muge is Kauno tikrai sulauksit, tik dar neaisku kuria muges ciena, o gal ir kelias dienas  mirksiukas.gif

tai gerai laiko dar daug yra, pasiderinsim.Gal susimatysim? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir kiekviena tikra šventė taip ir šitie oskarai nuostabūs. Ačiū.
O apie feisbuką jeigu, tai gal turit kokių idomesnių puslapių jame, kuriuos sekat. Apie knygas naujai išleistas ar taip tiesiog senas geras knygas. Idomesnes recenzijas. Kažką panašaus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 15, 20:26)
koks gražus pavadinimas  wub.gif

Papildyta:
kaip įdomu būtų  bigsmile.gif  negi vis tik reiks tam nelemtam fb profilį susikurt.. g.gif

Pavadinimas tikrai labai poetiskas. Knygoje netruksta demesio kalbai, zodziams. Antonas, pagrindinis veikejas zavisi zodziais, naujus, idomesnius, grazaus skambesio kartoja pries uzmigdamas

Zavizova raso daug ivairiuose leidiniuose, tai manau pagooglinusi rastum daug straipsniu. Nebutina vien del jos i feisbuka list

Beje, parsisiunciau rusiskai "Prisipazistu" ir issigandau. Skaitykle man rodo beveik 2000 psl. Goodreads "nuramino", kad netraukia ne tukstancio. Ziuresim, kada as prie to giganto prisesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 15 sausio 2017 - 23:11
QUOTE(langana @ 2017 01 15, 23:05)
Zavizova raso daug ivairiuose leidiniuose, tai manau pagooglinusi rastum daug straipsniu. Nebutina vien del jos i feisbuka list

Beje, parsisiunciau rusiskai "Prisipazistu" ir issigandau. Skaitykle man rodo beveik 2000 psl. Goodreads "nuramino", kad netraukia ne tukstancio. Ziuresim, kada as prie to giganto prisesiu

ačiū, pagooglinsiu smile.gif

O man puslapių nerodo. Bet kažkaip visai nedaug perskaičiau, o jau rodo dešimt procentų perskaitytų g.gif keistai atrodo, nes prisimenu, kokio storio popierinė knyga. Suabejojau, ar pilną variantą parsisiunčiau, ale kaip tik gavau pranešimą iš bibliotekos, kad galiu pasiimti užsakytąją lietuvišką popierinę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 sausio 2017 - 09:25

O, Helianta, tu - fantastiška! Ačiū už oskarų vakarą ir išsamią metų plepesių analizę :angel2: 

"Apgriaužiau' Geritsen "Šaltį" ir padėjau - ne tai, kad nepatiko, bet per daug eskaluojamos temos (sektos, nepilnamečių seksualinis išnaudojimas, abejingumas) ir istorija aukos akimis. Vis dėlto man labiau patinka "civilizuotos" A. Kristi žmogžudystės - žarstekliu į pakaušį bibliotekoje ir visą likusią knygą įtarinėja šeimos narius :D 

Gaminau balandėlius su Frajum - jėga, visada gaunasi labai skanus maistas.

išsitraukiau Smoką Belju - pasiilgau kiaušinių :B 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 09:24)
ačiū, pagooglinsiu  smile.gif

O man puslapių nerodo. Bet kažkaip visai nedaug perskaičiau, o jau rodo dešimt procentų perskaitytų g.gif  keistai atrodo, nes prisimenu, kokio storio popierinė knyga. Suabejojau, ar pilną variantą parsisiunčiau, ale kaip tik gavau pranešimą iš bibliotekos, kad galiu pasiimti užsakytąją lietuvišką popierinę smile.gif

Pasiziurejau, kad suklydau pavarde. Anastasia Zavozova ji

Alma literra raso, kad Prisipazistu "tik" 748 psl😉

Bruksniuk, gero skaitymo. Smokas Belju tikrai labai smagus. Ir ne tik kiausiniu istorija. Ka Frajaus klausei prie balandeliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 16 sausio 2017 - 10:46
QUOTE(langana @ 2017 01 16, 10:43)
Pasiziurejau, kad suklydau pavarde. Anastasia Zavozova j
Alma literra raso, kad Prisipazistu "tik" 748 psl😉

Nesuklydai smile.gif pirmoj žinutėj taip ir parašei smile.gif kai ką jau paskaičiau - įdomiai ir maloniai smile.gif

Tiap, tik tiek smile.gif bet skaityt tai geriau ant kažko pasidėjus, nes svorio užtenka ir iš tiek biggrin.gif na, bet mes juk pratę smile.gif
Atsakyti

Bruksniuk, gero skaitymo. Smokas Belju tikrai labai smagus. Ir ne tik kiausiniu istorija. Ka Frajaus klausei prie balandeliu?

Aha. Pajutau, kad reikia prisiminti. O vyro mėgstamiausia istorija "moters sielos didybė".... hmmm.....

Bolšaja telega skaičiau - mano mėgstamiausia. Trys puodai balandėlių per dvi su puse novelės (antra Brindizi dalis, Bialobžegi ir Valbžich)  :D 

Atsakyti
O tai vyniojai idara i knygos lapus, ar istorija i kopusto lapus biggrin.gif
Atsakyti