QUOTE(giluze @ 2020 06 23, 11:20)
Nu gaila, kad nepatiko.
Man labai patiko. Su malonumu paskaitysiu kada nors dar kartą.
Man pasirode per daug nyki visom prasmem... Ir veiksmu, ir rasymo stiliumi, o jau veikejas - nu, tiesiog
spirk i subine!
Jei butu aprasomas laikotarpis keliu simtmeciu pries, gal ir reabilituociau visas sias priezastis, bet is anksto zinau, kad tokios knygos buciau net neemus i rankas.
QUOTE(Mamce @ 2020 06 24, 22:47)
Sveika, tutele,
Perskaicius tavo ataskaita, idomu tai, kad labai daug knygu man nezinomos. Tik keli pazistami pavadinimai. Kaip tu renkiesi skaitytinas knygas? Ir ka dabar skaitai?
Helo, helo!
jau pora metu skaitau tik pdf formatu, apart keliu "popieriniu" isimciu is namu bibliotekos (visgi sukaupta simtai knygu
) arba pazistamu isiulytu ju asmeniniu atradimu, kaip, pvz., L.Colombani "Supintos"...
Renkuosi knygas labai atsitiktinai. Aisku, jusu metines ataskaitos.
Taipogi uzklausau per TV koki knygyni pokalbi arba uzmatau FB diskusijas, ypac sukeliancias debatus, permetu zvilgsniu nuomones ir jei uzkabina, susirandu pdf... Daznai perziuriu ekranizacijas, kai tokiu yra (idomu, kada filmas dar kurimo stadijoje, nes zinant istorija nebaisu skaityti recenzijas ir ieskoti atitikimu). Ir, be abejo, nesibodziu perzvelgti vadinamuosius
bestselerius - atsipalaidavimui pats tas!
Siuo metu atradau tikra perliuka (to paties FB deka
) E. Kurniawan "Grozis lyg zaizda". Pretenduoja buti metu knyga.